פורסם 2008 באפריל 2017 שנים אז ככה בשבוע האחרון התחיל המחשב שלי לעשות ריסטרטים לפעמים כול דקה לפעמים כול עשר שניות ולפעמים פעם בשלושה ימיםללא זמן קבוע ללא מסכים כחולים לפעמים גם בביוס כשאני נכנס לבדוק מה שלומו ללא שום קשר למאמץ המחשב משמש לרינדורי תלת מימד במקס וברינדורים הכי כבדים הוא לא קרס ובוורד הוא קרסכול הטמפ בסדר המעבד AMD6000+ עומד על טמפ של 38 ו40 במאמץ קירור של טרמלטק ביג טיפוןשני זיכרונות DDR 800 ונמצאו תקינים (OCZ PLATINUM)כרטיס מסך מעט חם 54 מעלות 7900gsולוח אם חדש בן שבועיםעכשיו השאלה האם יכול להיות שזה קורה מהספק מכיוון שאין שום קשר בין הריסטרטים ואין שום מסך כחול המחשב פשוט נכבה ונדלק מיד שובגם הספק דרך אגב הוא 400w נקי ובן חצי שנה ועלה לי משהו כמו 370 שח של EZCOOLהאם צורב יכול לגרום לכזאת תופעה?המעבד והלוח הוחלפו לפני כמה שבועות האם יכול להיות שהספק לא מספיק להחזקת המערכתאשמח לתשובות בהקדם כי אני משתגעתודה וחג שמח
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים תבדוק ספק כוח ..תבדוק מתחים של הזיכרונות , ה OCZ ידועים שהם צריכים מ 2.0 עד 2.2 V
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים מחבר את המתחים של הזיכרונות כיוונתי ל2v ואת הספק אני אלך להחליף מחר למרות שאני בספק האם יכול ליהיות שבגלל הגדלת המעבד והמאורר של המעבד הספק פתאום לא יחזיק לפני זה הוא ישב על אופטרון 165
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים בדוק האם כל הכבלים מחוברים ללוח M ....יכול שהספק נדפק מסיבות שונות ... זו רק השערה אל תחליף עכשיו את הספק בינתיים..האם שמת משחה טרמית על הקירור של המעבד כהסרת והרכבת חדש ?..
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים מחבר ברור שהחלפתי משחה מעבר לזה שהמעבד לא מתחמם הדבר היחידי שנראה שהוא חם זה הספק
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר לאאאאאאאאא[br]פורסם בתאריך: 21.04.2008 בשעה 20:08:06אמרתי כבר אין ציפצופים אין מסכים כחולים מתח הזכרונות על 2 וולט והקריסות יכולות לקרות עוד בשלב הבוט של הכרטיס מסךבגלל זה נראה לי שזה הספק
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים זה לא בעיה בכרטיס מסך זה בטוח בספק תנסה ספק אחר אמרת שהספק שלך מתחם כנראה שהוא מתחמם יותר מידי ואז הוא מאבד את המתח והוא נופל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.