עבור לתוכן

מתלבט בין האסוס VW222U לבין האסוס MW221C

Featured Replies

פורסם

ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE

ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI

האם יש הבדל בין המסכים חוץ מהמחיר? איזה מסך הכי טוב למשחקים כבדים מבין השניים?

ראיתי בסקירה באתר כי ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI הוא המועדף ביותר.

חג שמח ותודה לעוזרים!

פורסם

MW221C - ממסכי ה-22" המומלצים. יש לו בעיית זמינות כי אינו מיובא.

VW222u - נמצא כמסך מהיר עם איכות תצוגה סבירה יחסית לקטגוריית ה-22" TN. מומלץ עפ"י הסקירה של XBIT.

VW222s לא מומלץ, כי אין בו DVI. במחיר זהה ל-VW222u הוא גם מיותר.

פורסם
  • מחבר

האם אז יש הבדל מהותי גדול באיכות התצוגה במשחקים כבדים בין ה-ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI

לבין ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE?

זאת בהנחה שאת ה- ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI לא ניתן להשיג כלל רגע.

ומהי ההמלצה שלך למסך 22 עד תקציב של 1600 שקל שמיועד בעיקר למשחקים כבדים? או שאני עושה כאן את הבחירה הנכונה לדעתך בתחום ה22 אינץ?

תודה לך!

פורסם

אורי, ערוך את הכותרת ככה שתכיל את הדגמים שאתה מתלבט ביניהם.

פורסם

עפ"י קריאת הביקורות בשני האתרים על ה-MW221C ו-VW222U, ההנחה שלי היא ששניהם לא שונים זה מזה באופן מורגש מבחינת תגובתיות במשחקים ושסביר מאוד שאסוס מכיילת את מנגנוני ה-RTC של שניהם באותו אופן. העלאה בתקציב של עד 1600 שקלים לא תיתן לך שום שיפור משמעותי באיכות התצוגה או תגובתיות במשחקים במסכי TN אחרים.

על מנת להרגיש שיפור בולט באיכות התמונה, מבלי להפסיד תגובתיות מצויינת למשחקים מהירים, צריך להעלות בתקציב לאיזור ה-2000-2200 שקלים, שברמת מחיר זו אין מתחרים אחרים טובים יותר מה-Dell 2007FP/WFP, אשר מבוססים על פאנלים מתקדמים יותר. כדי להבין מהם ההבדלים בפאנלים מומלץ לך לקרוא את המדריכים של האתר בנעוץ.

פורסם
  • מחבר

ראשית כל תודה רבה לך על התגובה!

קראתי את הסקירה באתר כמה פעמים ואני יודע את ההבדלים בין הפאנלים.

לפי מה שהבנתי ממך אין שום הבדל בין שני מסכי האסוס בפרט ושום הבדל בין שאר ה22 אינץ שמבוססים כולם על הTN.תקן אותי אם אני טועה...

ידוע לך מתי הMW221C יגיע לארץ?

וכמו כן אשמח לשמוע את דעתך על MAG BP22A9W.אוהב מאוד את MAG.

תודה רבה לך וחג שמח!

פורסם

לפי מה שהבנתי ממך אין שום הבדל בין שני מסכי האסוס בפרט ושום הבדל בין שאר ה22 אינץ שמבוססים כולם על הTN.תקן אותי אם אני טועה...

למעט סוג הציפוי של הפאנל (משתקף ב-MW221C ומאט ב-VW222U) שעשוי להראות הבדלים קטנים ברפרודוקציית הצבע וניגודיות אין הבדל בתגובתיות. בין כל ה-22" TN אין שום הבדל מבחינת זוויות צפייה, ואחידות רקע לטקסט.

ידוע לך מתי הMW221C יגיע לארץ?

לא ידוע לי. תשאל את ויז'ואל דיג'י ורונלייט לגבי זה. ויז'ואל דיג'י היו היבואנים של ה-MW221C. אנשים שביררו בעבר איתם אמרו שהם לא מתכוונים לייבא אותו שוב.

וכמו כן אשמח לשמוע את דעתך על MAG BP22A9W.אוהב מאוד את MAG.

מאג אינה חברה שמייצרת מסכים הנחשבים לטובים. אין ביקורות מקצועיות על המסכים שלה ואני לא רואה סיבה להתחיל להמליץ עליה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על ההתיחסות,שאלה אחרונה לי אליך,

במידה והMW221C לא יגיע יותר לארץ על מה אתה ממליץ לי ללכת עם תקציב של 1600 ש"ח פלוס מינוס שיהיה איכותי כמו האסוס.

פורסם

ה-VW222u ממלא את תפקידו כראוי למטרות שלך עם תגובתיות טובה, מינימום של שגיאות שמקורן ב-RTC. רפרודוקציית הצבע ב-Standard mode כולל הגדרות טמפ' צבע לפי הביקורת הזו נמצאו כטובות. אין משהו עדיף יותר, ובהתחשב בביקורת הזו מחירו הנמוך הופך אותו לבחירה מועדפת מקרב ה-22" TN הזמינים בארץ - אל תדאג.

חג שמח גם לך!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך וחג שמח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים