עבור לתוכן

עבודה מעודפת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

מישהו יודעה אם אני זכאי לכסף אחריי שנתיים

פורסם

עבודה מעודפת זה חרטא, עובד קשה בעבודה מסריחה וכל מה שיוצא לך זה השלמה ל25 שקל.

לא יודע מה איתך עדיף לעבוד בסטימצקי תמורת 26 שקל לשעה, מאשר לעבוד בתחנת דלק תמורת 19 וחצי לשעה בשביל לקבל עוד כמה אלפי שקלים אחרי שכל איבר בגוף שלך קיבל סרטן והתמכרת לאדי דלק...

פורסם

חוצמזה אחרי 5 שנים אתה מקבל את המענק הנ"ל אוטומטית , אם לא ניצלת אותו לעבודה מועדפת\בגרות וכולי .....

פורסם
  • מחבר

את זה אני יודעה תפשוט אני ישחררתי לפני שנתיים וכמה חודשים

כרגע אני עובד בעבודה "מעודפת" תהשאלה אם כן יכול לקבל את הכסף אחריי חצי שנה

פורסם

עבודה מעודפת זה חרטא' date=' עובד קשה בעבודה מסריחה וכל מה שיוצא לך זה השלמה ל25 שקל.

[/quote']

זאת וותרנות לשמה...

תעשייה נחשבת היום לעבודה מועדפת (פרט לעבודה פקידותית) ויש הרבה מאד מקומות עבודה בתעשיות הקלות והכבדות כאחת, שבהם המשכורת היא הרבה מעבר לשכר מינימום...(אני וחברים רבים שלי הם דוגמא לכך שזה בהחלט אפשרי)

כל אחד עם קצת מוטיבציה ובגרות יכול להתקבל לעבודות (ללא ידע מוקדם) אלה ולהרוויח גם את מענק העבודה המועדפת (6200 ש"ח לעובדי תעשייה וקרוב ל-7000 ש"ח לעובדים בתחום החקלאות)

חוצמזה אחרי 5 שנים אתה מקבל את המענק הנ"ל אוטומטית , אם לא ניצלת אותו לעבודה מועדפת\בגרות וכולי .....

אתה מתבלבל בין הפיקדון לעבודה המועדפת...שני דברים שונים בתכלית.

את הפיקדון שאתה צובר על סמך חודשי השירות שלך ותפקידך (ג'ובניק, תומך לחימה או לוחם) אתה מקבל בתום 5 שנים מיום השיחרור אם לא ניצלת אותו עד אז.

לעומת זאת את מענק העבודה המועדפת אתה תקבל רק אם עבדת 150 יום בעבודה מועדפת תוך עמידה במספר תנאים נוספים (זכאות לדמי אבטלה, זמן מיום השיחרור ועוד)

ל- vinipyx:

על מנת להיות זכאי למענק העבודה המועדפת אתה חייב להתחיל לעבוד בעבודה כזאת לפני תום שנתיים מיום השיחרור שלך.

פורסם
  • מחבר

זאת וותרנות לשמה...

תעשייה נחשבת היום לעבודה מועדפת (פרט לעבודה פקידותית) ויש הרבה מאד מקומות עבודה בתעשיות הקלות והכבדות כאחת, שבהם המשכורת היא הרבה מעבר לשכר מינימום...(אני וחברים רבים שלי הם דוגמא לכך שזה בהחלט אפשרי)

כל אחד עם קצת מוטיבציה ובגרות יכול להתקבל לעבודות (ללא ידע מוקדם) אלה ולהרוויח גם את מענק העבודה המועדפת (6200 ש"ח לעובדי תעשייה וקרוב ל-7000 ש"ח לעובדים בתחום החקלאות)

אתה מתבלבל בין הפיקדון לעבודה המועדפת...שני דברים שונים בתכלית.

את הפיקדון שאתה צובר על סמך חודשי השירות שלך ותפקידך (ג'ובניק, תומך לחימה או לוחם) אתה מקבל בתום 5 שנים מיום השיחרור אם לא ניצלת אותו עד אז.

לעומת זאת את מענק העבודה המועדפת אתה תקבל רק אם עבדת 150 יום בעבודה מועדפת תוך עמידה במספר תנאים נוספים (זכאות לדמי אבטלה, זמן מיום השיחרור ועוד)

אני יתחלתי לעבוד בבית מלאכה לפני 3 חודשים ואני משוחרר כבר שנתייםת

האם אני זכאי לכסף או לא?

פורסם

כמו שרשמתי כבר למעלה..

על מנת להיות זכאי למענק אתה חייב להתחיל לעבוד בעבודה כזאת לפני שעבר שנתיים מיום השיחרור שלך...

משמע...אם אתה משוחרר עכשיו שנתיים, והתחלת לעבוד לפני 3 חודשים, אז אתה תהייה זכאי למענק בתנאי שתעמוד בשאר הקריטריונים.

פורסם
  • מחבר

כמו שרשמתי כבר למעלה..

על מנת להיות זכאי למענק אתה חייב להתחיל לעבוד בעבודה כזאת לפני שעבר שנתיים מיום השיחרור שלך...

משמע...אם אתה משוחרר עכשיו שנתיים, והתחלת לעבוד לפני 3 חודשים, אז אתה תהייה זכאי למענק בתנאי שתעמוד בשאר הקריטריונים.

הבעיה שאני יתחלתי לעבוד חודש אחריי שתמו שנתיים .אם להיות מדויק ישתחררתי לפניי שנתיים ושלוש

פורסם

במקרה כזה אני מצטער לומר לך שכנראה פספסת את ההזדמנות כבר..

פורסם

לא מדויק, אתה זכאי למענק אם התחלת לעבוד אחרי שנה 1 ואם סיימת לפני שעברו שנתיים!

כך שבכל מקרה אתה לא זכאי.

עבודה מועדפת זה דווקא נחמד, זה יוצא בערך עוד 7.4 שקל לשעה אם מחשבים את זה.

זה אומר שעדיף לעבוד במשכורת של 20 שקל לשעה בעבודה מועדפת מאשר ב27 בלא מועדפת.

ואפשר למצוא עבודות מועדפות גם ב25 לשעה.

פורסם

הכי טוב זה לפנות לביטוח לאומי .

אני יודע שיש אפשרות לבקשה מיוחדת אז אולי לא הכל אבוד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הדגובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים