עבור לתוכן

אני ממש צריך מידת גובה של מסך VW222u Asus

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני קונה מסך חדש, הוא ישמש למשחקים ולסרטים\סדרות. אני לא צריך גודל מפלצתי בעקרון, אבל לא אכפת לי לקבל כזה :)

יש לי אפשרות לקנות את ה-Samsung 932BF ב1250 ש"ח ואת ה-Samsung 226BW ב1480 ש"ח.

לפי הביקורת של האתר ה226BW קיבל ציון די גרוע, אבל הם קיבלו את הפאנל שנחשב פחות טוב.

אין לי מושג איזה גודל אני רוצה ואם אני רוצה Widescreen או רגיל - קיוויתי שתוכלו להמליץ לי לפי השימושים.

תודה רבה

עריכה:

היי, הבחור למטה הציע לי את המסך Asus VW222u. אני קצת מוגבל במקום, ואני צריך לדעת בדיוק מה המידות של המסך (כולל מה שמחזיק את המסך). אני לא רוצה להסתמך רק על מה שרשום באינטרנט. תודה (אני צריך רק את הגובה)

פורסם

לשימושים שלך לדעתי לך על Asus VW222U, יש עליו ביקורת ב-Xbitlabs, ביחס ל-TN מסך מעולה

פורסם
  • מחבר

אממ, יש עוד הצעות?

באמת כדאי מסך 22 אינץ'? זה נראה לי די עצום...

ועוד שאלה קטנה - אמר לי פעם מישהו שכשעובדים עם מסך LCD צריך לעבוד עם הרזולוציה המיועדת שלו. אם יש לי 22 אינץ' זה אומר שאני צריך לעבוד על רזולציה ממש גבוהה כל הזמן? זה יהיה קצת כבד על כרטיס המסך שלי. הוא די חדש אבל בכל זאת... (9600GT)

פורסם

תשאר ברזולוציה הטבעית תמיד.

רק אם אתה משחק תוריד א הרזולוציה בזמן המשחק. (לפי דעתי עדיף לבטל קודם פילטרים ובמיוחד AA לפני שמורידים רזולוציה)

פורסם
  • מחבר

זהו, אז מה שאני אומר זה שאולי כדאי לקנות במסך 19 אינץ' או משהו כזה... בטח הוא יהיה גם יותר איכותי בתקציב הזה..

תכלס אני לא לחוץ על מסך ענק או משהו כזה, אני כרגע עובד על 17 אינץ' וזה בסדר גמור.

אשמח אם תתנו לי הצעות נוספות.

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

היי, אני ממש צריך את המידות :) מצטער שאני מקפיץ...

פורסם

513mm (W) x 405mm (H) x 210mm (D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים