עבור לתוכן

שאלה בנוגע להזמנת שוקר חשמלי מאיביי

Featured Replies

פורסם

די עם שוקרים/תרסיסי פלפל ושטויות, זה לא יעזור לכם.

העצה הכי טובה- תלמדו לרוץ, רחוק-ומהר.

ידע בסיסי באומנות לחימה מסוימת לא יזיק, אבל כנראה שלא תהיה הזדמנות ליישם את זה אלא אם צריך להרחיק מישהו קרוב בשביל לברוח.

כל מילה זהב. מניסיון.

• תגובות 34
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם שתדע' date=' אם אתה לא יכול להתגבר על הבן אדם לבד לא משנה איזה נשק תשא רוב הסיכויים שאתה תחטוף ממנו ולא הוא.

חלק נכר מהאנשים שנהרגים בארצות הברית מאקדחים נהרגים ע"י האקדח של עצמם כיוון שהם לא בדיוק יודעים או מסוגלים להשתמש בו.

אותו הסיפור עם שוקרים סכינים וכו', תצא למועדון עם סכיון במקרה שתשלוף אותו בשביל להפחיד חבורה של ערסים רוב הסיכויים שתמצא את עצמך על הרצפה כאשר הוא תקוע בכליה שלך במקרה הטוב.

אתה חושב שסכיון או שוקר יפחידו חבורה של ערסים? אם אתה כבר מגיע למצב שאתה צריך להשתמש בנשק איתם אכלת אותה, לא קיימים רמבויים במציאות, מי שלמד אומנות לחימה במשך כל החיים שלא לא יתגבר על יותר מבן אדם אחד, כן אם תפיל באגרוף אחד מישהו מהם לרצפה והוא לא יקום רוב הסיכויים שהשאר יברחו.

אבל אם תשלוף עליהם שוקר זה לא יזיז להם, במקרה הטוב ביותר תצליח לחשמל אחד, אבל אתה תמצא את עצמך בבית חולים עם צלעות שבורות אחרי זה, ההבדל היחידי בין אם שלפת שוקר או לא זה במקרה ששלפת אותו תצתרך גם לעבור פעולה כירורגית בשביל להוציא אותו מהתחת שלך...

[/quote']

קרב מגע כן יעזור לך, בקרב מגע מקצועי מלמדים אותך איך להתמודד עם מצב של 1 מול 10 ולשרוד.

ד"א אפילו לוחם סיירת אחד שנכנס למארב של האויב (אם אני לא טועה זה היה דובדבן) מול 9 איש והרג את כולם בלי שימוש בנשק כלשהו.

אתה רוצה ללמוד הגנה עצמית, תלמד קרב מגע במקומות מוסמכים וזה באמת יעזור לך, חוץ מזה כל השאר בולשיט אחד גדול.

כל השאר, כמו שוקרים, תרסיסי פלפל וכל השטויות האלו, זה גם סוג של בולשיט אבל במצב שאתה מול כמה אין לך מספיק זמן בשביל לתת למישהו מכה עם השוקר או לרסס לו פלפל לעיניים, אתה צריך לפועל ומהר ולנטרל כל אחד מהם ואפילו ביחד בזריזות ובמכות יחידות...

פורסם

אם הם 10 ואתה אחד, גם אלוהים לא יעזור לך.

נ.ב - אתה מכיר נשק שכן יעזור לך במקרה של אחד נגד 10, חוץ מתת-מקלע?

צ'אק נוריס הוא הנשק האולטמטיבי .

::)

פורסם

כמה שטויות פה רצו... כל הכבוד.

תראו אני לא אחד שמחפש צרות .

אבל לאור כל המקרים שיש לאחרונה בעיתון הבנתי שאולי עדיף שיהיה משהו בכיס... ולא קטלני.

ולכל אילו שבעטרף על זה שאנשים יתחילו ללכת עם זה לחפש צרות.

לי אין שום כוונה כזאת

אבל אם מישהו יבוא אלי וידרוש את כספי הוא יקבל את המנה שלו.

במיוחד השוקר טוב לקטעים של נהיגה, בזמן האחרון יש יותר מידי חמומי מוח על הכביש.

פורסם

שום אומנות לחימה היום המקרים של האלימות אחרות

אתה נתקל בריב עם ערס יוצאים לך מהאדמה עוד 8

מה יעזור אומנות לחימה או ריצה מהירה?

אני הייתי ממליץ חדר כושר או להרים משקולות,מרפקים וכו'(זה נותן הרגשת ביטחון כללי מנסיון)

פורסם

תמיד במקרים כאלה אפשר להתחיל להתנשף בצורה קצת הזויה , להתחיל להוציא קולות מלחיצים, ולעשות תנועות לא רציאונליות ...

הרבה רעש וכאלה .

:silly: :silly: :silly:

פורסם

אני שואל אם המכס עלול לעשות בעיות ואפילו להחרים את השוקר במידה ואני מזמין אותו מחו"ל והוא נשלח באמצעות דואר אוויר כמו fdex .

אין ספק שיש אמצעים עדיפים משוקר .

שוקר מבחינתי מיועד לשימוש כאמצעי אחרון וכגיבוי ואינו בא במקום אמצעים אחרים.

פורסם

אם יתפסו את זה במכס הדבר האחרון שאתה צריך לחשוש ממנו זה שיחרימו אותו.

ד"א, אתה חי בסרט? תשים עליך חמסות, סכין צעצוע ואקדח מים ותנסה להשתמש בהם לפי הסדר במקרה ויקפצו עלייך? גם ערסים לא נותנים סתם מכות. תן למישהו סיבה הוא ירביץ לך. לא תעשה שטויות, לא תתגרה, תדע את מקומך (אפילו אם אתה יותר חכם מערס) לא יקרה לך כלום.

פורסם

^^ צודק

פורסם

לדעץי לדעת לרוץ מהר ורחוק זה הכי טוב לזה... כי נגיד בא לך איזה ערס ואתה בא אליו עם טייזר והחטאת אותו.. אז הוא ישתגע עליך הרבה יותר וירצה לדקור אותך... וגם אם פגעת בו יש לו חברים שישתגעו עליך... לכן עדיף לדעת לרוץ כמו זונה...

אני אישית אין לי בעיה כי אני גם רץ כמו מייקל ג'ונסון חיחי גם למדתי 6 שנים קרב שהייתי קטן אבל הרפלקסים חילחלו לי לראש וגם אני גדול וחזק... אבל מול קבוצה אין מה לעשות... רק לשחק אותה אהבל...

פורסם

"כשמרביצים לך - תברח"

עוד לא שמעתי על מקרה שחבורה של אנשים הרביצו למישהו סתם ככה,

כי חסר להם מה לעשות. (טוב, חוץ מהסרט "רצח ללא מניעה")

אבל הסיכויים שזה יקרה לך שואפים ל-0.

פורסם

אפרופו מכות בכבישים, אתמול קלטתי את המחזות ההזויים בחיים שלי...

מישהו הלך על כלבו על כביש ב[לא אציין איפה]...הכלב לא התנהג "יפה" אז בעל הכלב, בחור שנראה רחוק מלהיות שפוי, נעמד עם הכלב באמצע כביש עמוס והתחיל לקלל את הכלב...מונית נעצרה לפניהם וצפרה לאותו האיש ע"מ לעבור, האיש לא זז, אז נהג המונית פתח את החלון ואמר לו "אתה מתכוון לזוז היום?",בתגובה לזה הבחור עם הכלב התחיל להתפרע, לצרוח, לקלל את הנהג מונית, הוא ירק על הנהג, לקח את רצועת הכלב [שהכילה הרבה מתכות] והתחיל להכות עם הרצועה את הרכב...הוא פוצץ לו מנורה אחורית אחת ובשלב הזה הנהג מונית הבין שכדאי לו לברוח..המונית התחילה להאיץ והבחור ההזוי הזה המשיך לרדוף אחרי המונית תוך שהוא נותן לה פיצוצים...מה שאני יכול לאמר בוודאות - אם הנהג היה יוצא מהרכב, האיש הזה היה פשוט הורג אותו בהצלפות ומכות..

לפני שהבנתי מה קורה שניהם כבר נעלמו מהאופק... [מן הסתם הנהג הצליח לברוח :nixweiss:]

פורסם

אפרופו מכות בכבישים, אתמול קלטתי את המחזות ההזויים בחיים שלי...

מישהו הלך על כלבו על כביש ב[לא אציין איפה]...הכלב לא התנהג "יפה" אז בעל הכלב, בחור שנראה רחוק מלהיות שפוי, נעמד עם הכלב באמצע כביש עמוס והתחיל לקלל את הכלב...מונית נעצרה לפניהם וצפרה לאותו האיש ע"מ לעבור, האיש לא זז, אז נהג המונית פתח את החלון ואמר לו "אתה מתכוון לזוז היום?",בתגובה לזה הבחור עם הכלב התחיל להתפרע, לצרוח, לקלל את הנהג מונית, הוא ירק על הנהג, לקח את רצועת הכלב [שהכילה הרבה מתכות] והתחיל להכות עם הרצועה את הרכב...הוא פוצץ לו מנורה אחורית אחת ובשלב הזה הנהג מונית הבין שכדאי לו לברוח..המונית התחילה להאיץ והבחור ההזוי הזה המשיך לרדוף אחרי המונית תוך שהוא נותן לה פיצוצים...מה שאני יכול לאמר בוודאות - אם הנהג היה יוצא מהרכב, האיש הזה היה פשוט הורג אותו בהצלפות ומכות..

לפני שהבנתי מה קורה שניהם כבר נעלמו מהאופק... [מן הסתם הנהג הצליח לברוח :nixweiss:]

זה היה ערס מצוי או סתם שיכור חולה נפש ?

פורסם

סתם שתדע, אם אתה לא יכול להתגבר על הבן אדם לבד לא משנה איזה נשק תשא רוב הסיכויים שאתה תחטוף ממנו ולא הוא.

חלק נכר מהאנשים שנהרגים בארצות הברית מאקדחים נהרגים ע"י האקדח של עצמם כיוון שהם לא בדיוק יודעים או מסוגלים להשתמש בו.

אותו הסיפור עם שוקרים סכינים וכו', תצא למועדון עם סכיון במקרה שתשלוף אותו בשביל להפחיד חבורה של ערסים רוב הסיכויים שתמצא את עצמך על הרצפה כאשר הוא תקוע בכליה שלך במקרה הטוב.

אתה חושב שסכיון או שוקר יפחידו חבורה של ערסים? אם אתה כבר מגיע למצב שאתה צריך להשתמש בנשק איתם אכלת אותה, לא קיימים רמבויים במציאות, מי שלמד אומנות לחימה במשך כל החיים שלא לא יתגבר על יותר מבן אדם אחד, כן אם תפיל באגרוף אחד מישהו מהם לרצפה והוא לא יקום רוב הסיכויים שהשאר יברחו.

אבל אם תשלוף עליהם שוקר זה לא יזיז להם, במקרה הטוב ביותר תצליח לחשמל אחד, אבל אתה תמצא את עצמך בבית חולים עם צלעות שבורות אחרי זה, ההבדל היחידי בין אם שלפת שוקר או לא זה במקרה ששלפת אותו תצתרך גם לעבור פעולה כירורגית בשביל להוציא אותו מהתחת שלך...

גם גז מדמיע אלול לעשות לתוקף נזק בעיניים? אם מתלבטים בין גז מדמיע לתרסיס פלפל עדיף גז מדמיע?

עכשיו בקשר למה שכתבתה אם אתה נמצא במרחק קטן מהם (לא צמוד) אתה משתק יותר מבן אדם אחד

ואם אתה שולף את זה אז זה במצב שאין ברירה אתה לא יכול לברוח ואתה לא מסוגל להגן על עצמך (הם יותר ממך או שיש להם נשק לדוגמא)

אולי עדיף לפחות שגם הם יקבלו מכות מאשר סתם לספוג מכות

[br]פורסם בתאריך: 26.04.2008 בשעה 14:35:10

קרב מגע כן יעזור לך, בקרב מגע מקצועי מלמדים אותך איך להתמודד עם מצב של 1 מול 10 ולשרוד.

ד"א אפילו לוחם סיירת אחד שנכנס למארב של האויב (אם אני לא טועה זה היה דובדבן) מול 9 איש והרג את כולם בלי שימוש בנשק כלשהו.

חחחחח ללוחם סיירת הזה קוראים צק נוריס במקרה?

אני היתי קצת בקרב מגע תאמת ממש לא התלהבתי, הם מלמדים אותך איך לצאת ממצבים מסויימים

לדוגמא שמישהו בא וחונק אותך בצורה מסויימת מאחורי הגב

נו באמת

ה-4 דברים שקוראים ב-90% מהמקרים זה או בעיטה לרגל או אגרוף לעין או להתחמק מסכין או שבאים כמה אנשים[br]פורסם בתאריך: 26.04.2008 בשעה 14:41:38

בקשר לכל מה שכתבתם שבן אדם אחד לא יכול לריב עם 10 אז זה מאוד תלוי אם הוא יודע מה הוא עושה ועם מי הוא רב

אני מכיר מישהו שרב פעם עם איזה 100 איש

אבל 100 מרוקאים קטנים כאלה פחדנים

והוא היה 1 אבל ספרטני

תאמת הם קיבלו יותר מכות ממנו

כי כולם פחדו לגעת בו, אז פעם בא מישהו נתן אגרוף (ניסה לברוח) קיבל 4

בא עוד אחד בערך אותו סיפור

כל השאר פחדו להתקרב שראו תמנהיגים שלהם מקבלים מכות

ואם הם היו מרביצים לאחד אחר שפשוט היה מקבל מכות לא היה להם בעיה לעשות את זה שוב

אבל במקרה של אותו אחד שרב איתם הם לא מעיזים להתקרב אליו יותר + הוא עירב משטרה

פורסם

אתה קולט מה אמרת עכשיו? משהו מאוד מפגר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים