עבור לתוכן

שאלה בנוגע להזמנת שוקר חשמלי מאיביי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

השאלה שלי היא כזאת: מותר לי להזמין שוקר חשמלי מאיביי מבלי שיעצרו/יחרימו אותו במכס? זה חוקי להסתובב עם שוקר?

תודה.

• תגובות 34
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצתרף לשאלה

אני בדיוק בתהליכי התכתבות עם המוכר לגבי שליחה לארץ

כעיקרון הוא מסכים...

פורסם

מיצטרף לשאלה

פורסם

דוד שלי קנה שוקר מחו"ל וזה עבר במכס...לא הייתה שום בעיה

אבל למה לעזאזל אתם צריכים שוקר ?! אני יודע שדוד שלי הוא גיק שאין מצב שיגן על עצמו במקרה שמישהו ינסה לשדוד אותו או משהו אבל למה לעזאזל אתם צריכים שוקר !?

לא יותר פשוט ספריי פלפל ?

פורסם

דוד שלי קנה שוקר מחו"ל וזה עבר במכס...לא הייתה שום בעיה

אבל למה לעזאזל אתם צריכים שוקר ?! אני יודע שדוד שלי הוא גיק שאין מצב שיגן על עצמו במקרה שמישהו ינסה לשדוד אותו או משהו אבל למה לעזאזל אתם צריכים שוקר !?

אתה יכול להרוס לו את העיניים היו מקרים כאלה ששודד תקף מישהו או מישהי היא/הוא ריסס/ה ובסוף תבעו את זה/זו שריסס/ה

פורסם

חחחח...מה אתה בחורה. או שתנסה לעבור את מחסום הבירוקרטיה ותשיג אקדח,או שתהיה ערס טמבל ותשיג סכין...אבל כל דבר אחר פשוט מגוחך...לך תלמד אומנות לחימה

פורסם

^^

שתוק , אני הצעתי לכוסיות שמעלי לקחת את זה , תאמין לי שאני יכול להגן על עצמי .

פורסם

ואי תרסיס פילפל זה הדבר הכי עצבני שיכול להיות אני מעדיף שיחשמלו אותי אם שוקר מאשר טיפה אחת של תרסיס בעין ,

הבאתי תרסיס אחד מרוסיה (אני לא בת ) הבאתי אותו סתם בשביל הכיף ואז ריססתי שתי שניות מהחלון רק לראות איך זה מרסס , וקצת חומר פגע לי ביד הלכתי שטפתי את זה טוב אם מים וסבון ואחרי זה בטעות נגעתי בעין (יש לי עוד עניים רגישות ) ואחרי זה כמה שעות לא יכולתי לפתוח את העין והיא הייתה אדומה אם דמעות .

זה רק שתדעו כמה התרסיס הזה חזק

פורסם

סתם שתדע, אם אתה לא יכול להתגבר על הבן אדם לבד לא משנה איזה נשק תשא רוב הסיכויים שאתה תחטוף ממנו ולא הוא.

חלק נכר מהאנשים שנהרגים בארצות הברית מאקדחים נהרגים ע"י האקדח של עצמם כיוון שהם לא בדיוק יודעים או מסוגלים להשתמש בו.

אותו הסיפור עם שוקרים סכינים וכו', תצא למועדון עם סכיון במקרה שתשלוף אותו בשביל להפחיד חבורה של ערסים רוב הסיכויים שתמצא את עצמך על הרצפה כאשר הוא תקוע בכליה שלך במקרה הטוב.

אתה חושב שסכיון או שוקר יפחידו חבורה של ערסים? אם אתה כבר מגיע למצב שאתה צריך להשתמש בנשק איתם אכלת אותה, לא קיימים רמבויים במציאות, מי שלמד אומנות לחימה במשך כל החיים שלא לא יתגבר על יותר מבן אדם אחד, כן אם תפיל באגרוף אחד מישהו מהם לרצפה והוא לא יקום רוב הסיכויים שהשאר יברחו.

אבל אם תשלוף עליהם שוקר זה לא יזיז להם, במקרה הטוב ביותר תצליח לחשמל אחד, אבל אתה תמצא את עצמך בבית חולים עם צלעות שבורות אחרי זה, ההבדל היחידי בין אם שלפת שוקר או לא זה במקרה ששלפת אותו תצתרך גם לעבור פעולה כירורגית בשביל להוציא אותו מהתחת שלך...

פורסם

מחזק את מה שאתה אומר .

אם תחשמל מישהו אם השוקר אז חבר שלו יכול לקפוץ עלייך מאחורה ולקחת לך אותו אותו דבר לגבי סכין \אגרופן\ תרסיס

פורסם

אם הם 10 ואתה אחד, גם אלוהים לא יעזור לך.

נ.ב - אתה מכיר נשק שכן יעזור לך במקרה של אחד נגד 10, חוץ מתת-מקלע?

פורסם

ברוס לי נחשב לנשק?? ::)

פורסם

ברוס לי נחשב לנשק?? ::)

עם או בלי החוטים שמחזיקים אותו באוויר?

::)

פורסם
:P שאלה קשה :silly:
פורסם

די עם שוקרים/תרסיסי פלפל ושטויות, זה לא יעזור לכם.

העצה הכי טובה- תלמדו לרוץ, רחוק-ומהר.

ידע בסיסי באומנות לחימה מסוימת לא יזיק, אבל כנראה שלא תהיה הזדמנות ליישם את זה אלא אם צריך להרחיק מישהו קרוב בשביל לברוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים