פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אני לא רוצה אופניים יקרות מדי , מוכן לשים בין 500 -1000 שקל .אפשר למצוא משהו נורמלי או שבמחירים האלה הכל אותו הדבר ורק המדבקה שונה?
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים כן בוודאי שאפשר למצוא משהו טוב במחירים האלהאני מצאתי עם הילוכים של שימנו ברקסים סבבה שעדיין לא התקלקלו לא כבדים מדי כמו שצריךהכי חשוב זה לדעת לבחור תכיסא ותריפוד המתאים אחרת אתה רוכב על הבייצים שלךמאיזה אזור אתה?
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר כן בוודאי שאפשר למצוא משהו טוב במחירים האלהאני מצאתי עם הילוכים של שימנו ברקסים סבבה שעדיין לא התקלקלו לא כבדים מדי כמו שצריךהכי חשוב זה לדעת לבחור תכיסא ותריפוד המתאים אחרת אתה רוכב על הבייצים שלךמאיזה אזור אתה?אני מפ"ת וכן אני מתכוון לאופני הרים.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר כן זו גם אפשרות .פשוט אני לא יודע מה לקחת ,איזה דגם מה טוב מה לא ..(חח כאילו אני קונה מכונית כולה אופניים..)
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים כן זו גם אפשרות .פשוט אני לא יודע מה לקחת ,איזה דגם מה טוב מה לא ..(חח כאילו אני קונה מכונית כולה אופניים..)על תיקנה יד שניה (אתה אל הולך לנסוע הרבה נכון?)אם אתה לא הולך לנסוע הרבה כך משהו זולשאתה משווה בין הדגמים והחנויות השונות תתייחס לאחריות שנותנים לך, משקל האופניים ואיך הברקסיםבהילוכים היותר חדישים בדרך כלל בכל צד יש לך 2 כפתורים להוריד ולעלות הילוךבישנים אתה מסובבאבל אלה שטויות בעיקר אם אתה חובבניהעיקר תדאג לביצים שלך אחרת יעשה לך קצת בעיות עם הקטן
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים לאופניים של חברת TREK יש אחריות לכל החיים על כל חלק וחלק למעט פנצ'רים אם אני לא טועה, אבל האופניים שלהם יקרים יחסית.ואת זה אני יודע כי יש לי כאלה ;D נסיעה חלקה מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.