עבור לתוכן

אני רוצה להפוך את הרשת הביתית לאלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני משתמש כרגע בראוטר של בזק (bfocus 312) המחובר להאב וממנו לכל המחשבים. כעת אני רוצה לעבור לרשת אלחוטית, ומאחר ולא התקנתי רשת אלחוטית מעולם יש לי כמה שאלות:

1. האם יש התקן מסוים שיכול לתפקד כמו ההאב שיש לי כרגע, אלא שמבקום להיות חוטי יהיה גם אלחוטי?

2. איזה כרטיסי רשת אלחוטים אני צריך לקנות? כרטיסי USB נראים הכי נוחים, ובמחיר לא גבוה. האם יש להם חסרונות שאני לא מודע להם?

תודה מראש לעונים וחג שמח !

פורסם

כל נתב שתקנה יהיו לו 4 חיבורים קווים מאחורה.

לגבי היתרונות וחסרונות של כרטיסים אלחוטיים בUSB אתה יכול להסתכל סטיקי.

חג שמח

פורסם

עצה מכול הלב על תעשה את זה !!

עדיף לשדרג את הציוד הכבילה שיש לך כרגע

זה ישמע משוגע אבל היה לי לקוח שעשיתי לו רשת ביתית בכבילה

השחלה של כבל רשת CAT5E STP בתוך הצינורות תשתית של הבית ...

מה אני יגיד לך האינטרנט חלומי פשוט טס .!!! והכול מחובר לנתב של אסוס שבזק מחלקת עם WIFI מבוטל

לשיקולך !

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם המצב הנוכחי, כך שאין צורך בשדרוג. הענין הוא שאני עובר דירה וחשבתי לעבור כבר לאלחוט (גם יש לי מחשב נייד כך שיתרון האלחוט הוא משמעותי). אני מבין שיש לך נסיון רע עם מערכות כאלו, לכן אשמח אם תפרט לפחות את סוג הבעיות

תודה

פורסם

החסרון של חיבור אלחוטי הוא כמובן יכולת השידור שמושפעת מהפרעות אלקטרומגנטיות שונות (כמו קירות ומכשירי חשמל למשל).

וכמובן שגם ברוחב הפס מבחינת החיבור לא משתווה לחיבור עם כבל בגלל הסיבות שציינתי למעלה.

פורסם

עם זה רק ללפטופ תשאיר תרשת כמו שהיא רק תחליף תמודם שלך לנתבשיש לו אופציה של אלחוט וזהו !

אבל בגדול WIFI זה קקה

פורסם

wifi זה לא קקה... אלא אם כן זה לא מתאים לשימוש שלך או שאתה לא יודע להתעסק בזה.

זה נכון שטוב להשאר עם הכבילה, אבל גם טוב להוסיף יכולת אלחוטית לרשת. במיוחד עם יש מחשב נוסף שיש בעיה להעביר עליו כבל או שיש מחשב נייד שאפשר להתחבר אתו מכל מקום בבית.

אם אתה מתכוון להשתמש ברשת הפנימית הרבה, למשל ע"י העברת קבצים בין המחשבים, אז האלחוט מגביל מאוד, אבל לגלישה באינטרנט זה מצויין.

פורסם

wifi זה לא קקה... אלא אם כן זה לא מתאים לשימוש שלך או שאתה לא יודע להתעסק בזה.

זה נכון שטוב להשאר עם הכבילה, אבל גם טוב להוסיף יכולת אלחוטית לרשת. במיוחד עם יש מחשב נוסף שיש בעיה להעביר עליו כבל או שיש מחשב נייד שאפשר להתחבר אתו מכל מקום בבית.

אם אתה מתכוון להשתמש ברשת הפנימית הרבה, למשל ע"י העברת קבצים בין המחשבים, אז האלחוט מגביל מאוד, אבל לגלישה באינטרנט זה מצויין.

תשמע ככה זה לא אבל זואת עדיין לא כמו חוטי וסובל מהעיות של קליטה במקומות מסוימים אפילותקן ה mimo שמתיימר להיות חודרני יותר דרך קירות לפעמים כושל ...

אני אישית לא פאן בויי של WIFI

פורסם

צריך פשוט להבין שזה לא פתרון קסם, זה עניין של נוחות... אם זה לא עושה לך את החיים נוחים יותר, כדאי לוותר.

מפה ועד להגיד שזה קקה הדרך ארוכה.

ד"א, אין דבר כזה WIFI "חודר קירות"... כל התקני הWIFI חודרים אותו דבר, שזה בערך קיר בלוקים פשוט. קצת יותר מידי טיח וכבר אין על מה לדבר.

MIMO (שהיא טכנולוגיה, לא תקן) סה"כ יודע לעבוד עם האותות החלשים שמהדהדים בתוך המבנה, הוא לא משדר בתדרים אחרים, הוא לא חודר קירות יותר עבים והוא לא משדר למרחק גדול יותר.

ברגע שיודעים מה המגבלות והיכולות של הטכנולוגיה הזאת, לא מנסים לקחת את זה יותר מידי רחוק ולא מתאכזבים כשלא מצליחים... ואז גם לא חושבים שזה קקה.

פורסם

זה בדיוק העניין! צריך להבין מה מצפה לך מהמוצר/שרות שאתה קונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים