פורסם 2008 באפריל 1917 שנים צירפתי תמונה לכפכף הספציפי שאליו אני מתכוון...! המון תודה, חג שמח וכשר כמובן ! [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים א.רשום בגוגל "נעלי גלי" ומצא את המספר טלפון של הרשתב.בחר את הסניף הקרוב לביתךג.הרם את השפופרת ולפי המידע שמצאת בסעיף א' חייג את הספרות שמופיעות על צג המחשבד.ברגע שבנאדם ענה לך שאל אותוה.יש? לך תקנה ותהנה..אין? חבל..חפש בחנות אחרתחג שמח.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר זה לא העניין בכלל, יש לי זיכוי בגלי זאת הסיבה היחידה שאני שואל אחרת כבר מזמן הייתי הולך לחנות של בירקנשטוק זאת לא בעיה למצוא. אני רוצה לדעת אם יש קשר בין הרשתות של גלי ובירנקשטוק, ומה הסבירות שאמצא שם את הנעל שאני מחפש. תודה רבה וחג שמח !
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים טוב,מחיפוש בגוגל הבנתי שהאתר של נעלי גלי הוא בתהליכי בניה.שמע,יכול להיות שגלי מחזיקים נעליים שלהם ויכול להיות שלא..זה באמת סיכוי של 50:50 למישהו שלא יודע בוודאות.גם ככה לא היית יכול ללכת לקנות היום. יום שני תרים טלפון ותשאל,זה כ"כ קל ופשוט ויחסוך ממך התרוצצויות וכל מיני דברים כאלה.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר גם את זה כבר עשיתי העניין הוא שהם בעצמם לא יודעים מה צריך להגיע בדיוק ובאיזה פרק זמן, טוב כנראה שאצטרך להמתין הסתדרתי בלי הנעליים האלה עד עכשיו עוד שבועיים שלוש לא יקרה כלום.thnx anyway ! ;D
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר וואי אחי אתה סתם טובעני...התכוונתי אם למישהו יש ניסיון קודם עם גלי אם בדר"כ הם מחזיקים נעליים של בירקנשטוק או לפחות על אותו ז'אנר.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים יש לי את העיתון שלהם משבוע שעבר בו הם פירסמו המון נעליים ובכלל חברות שאיתם הם עובדים, לא מוזכר את שם החברה אותה ציינת.מה שכן יש שם נעליים נחמדות שאותם קניתי ליציאות וכדומה.איזה נעליים יש לחברה שאתה מדבר עליה? אוכל להסתכל בשבילך במגזין שלהם ולבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.