עבור לתוכן

כולם פה למדו 5 יח"ל מתמטיקה-פיזיקה-מדעי המחשב בתיכון?

Featured Replies

פורסם

בתיכון למדתי ערבית ומזה"ת ובצבא עסקתי במחשבים (חומרה), אבל לא הרבה. התעסקתי בעיקר בערבית. קראתי ספרי טכנאים לפני הצבא ובזמן השירות שלי, ןעכשיו אני אחרי צבא ואני לומד קורס טכנאים בג'ון ברייס. אני רוצה לעבור על כל הת'רדים בפורומים פה, למרות שזה ייקח המון זמן כי כל פורום זה 1000 ומשהו עמודים. אני יודע שזה ייקח המון זמן ושזה נשמע מטורף, אבל זה שווה את זה כי כל פיפס שנאמר פה בפורומים הוא חשוב. כולם פה בוגרי פיזיקה-מחשבים בתיכון? האם יש פה כאלה שיש להם חוש טכני ומצליחים עם חומרה גם בלי מדמ"ח? אני גם גיימר ותיק, ככה שאני יכול להמליץ על משחקי מחשב לאנשים. אני רוצה לראות פה בפורומים גם חבר'ה אחרי צבא ולא רק לפני.

פורסם

אפשר לשאול שאלה?

מה כתבת בדיוק? כי אני מבולבל לגמרי...

פורסם

מה הקשר בין מדמ"ח לבין חומרה או חוש טכני בכלל?

נראה לך פה שכולם בוגרי פיזיקה או מחשבים?

מה מטרת הת'רד?

אני אוהב לשאול שאלות?

;)

פורסם

לא, לא כולם פה בוגרי 5 מתמטיקה-פיזיקה,

זה גם ממש לא קשור, אם לא למדת משהו בבית הספר זה אומר שאתה לא יכול לעסוק בוא בחיים? טיפשי לגמרי.

אישית אני לומד [יב'] 5 יח"ל מתמטיקה-פיזיקה-אלקטרוניקה ומחשבים אבל זה ממש לא אומר שאני אהיה טכנאי או מנהל רשתות בעתיד :screwy:

בטח כשאני לא כל כך אוהב את התחום.

פורסם
  • מחבר

אצלי בריאלי הרוב למדו 5 יח" מתמטיקה-פיזיקה-מחשבים ודי קינאתי בהם. תמיד חשבתי שזה מסלול יוקרתי פי כמה ממה שאני לומד.

פורסם

אין מה לקנא וזה לא קשור בכלל,כל מה שלמדתי בקרוס טכנאים בשביל לקבל תעודה הסמכה של a+ ידעתי הרבה לפני שהגעתי לקרוס.

לקרוא בפורומים לא כל כך ילך לך ויקח לך הרבה הרבה מאוד זמן.

תגדיר מה אתה רוצה ללמוד בדיוק? לתקן מחשבים? לדעת כל דבר אפשרי על וינדוס? לתכנת?

לפי זה אפשר להמליץ לך מה איפה ועל איזה נושאים לקרוא.

פורסם

אני רוצה לעבור על כל הת'רדים בפורומים פה, למרות שזה ייקח המון זמן כי כל פורום זה 1000 ומשהו עמודים. אני יודע שזה ייקח המון זמן ושזה נשמע מטורף, אבל זה שווה את זה כי כל פיפס שנאמר פה בפורומים הוא חשוב.

:screwy:

אלא אם אתה הרובוט מהסרט "short circuit" זה יהיה בזבוז זמן ענקי.

תעשה לעצמך טובה ותקרא ספר בנושא שאתה מעוניין לדעת/ללמוד אותו.

פורסם

פותח התר'ד אתה סוג של אוטיסט? לא הבנתי מה אתה רוצה..ומה אתה בא לנפנף בהישגים שלך?

פורסם

לא צריך להיות בוטה, ותעזוב את האוטיסטים לנפשם.

פורסם

המסלול שאתה לומד בתיכון מעניין רק תיכוניסטים אחרים. אחרי תיכון צבא ופסיכומטרי, אני יכול להגיד בוודאות שהעובדה שלמדתי מדמ"ח לא עזרה לי בכלום, ולצורך העניין הייתי יכול ללמוד תושב"ע. זה כל כך לא משנה. מה גם שאני בהחלט לא רוצה להתעסק בתחום המחשבים בעתיד. :)

ואין שום קשר בין מדמ"ח לחוש טכני. חסר מכונאי רכב ללא בגרות עם חוש טכני פי אלף על שלך? :D

פורסם

אני עשיתי 8 יחל תקשורת ואהבתי כל רגע .. ובנוסף על כך אני מבין במחשבים וחומרה וכל הירקות הנלווים ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים