פורסם 2008 באפריל 1917 שנים חברים, בואו נעצור את זה כאן. באמת, זה נגרר כבר לגועל.אם למישהו יש משהו לומר על משתמש אחר, הוא מוזמן לכתוב לו בהודעה פרטית.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים צודק, סליחהלפותח האשכול - אתה גבר או אישה?חשבתה פעם להתגייר? יש לך תוכנית לאוניברסיטה?
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר צודק, סליחהלפותח האשכול - אתה גבר או אישה?חשבתה פעם להתגייר? יש לך תוכנית לאוניברסיטה?בטח אוניוורסיטה יש לי ציונים טובים מרוסייה אני מטמתיקה ופיזיקה ואלכתרוניקה לומדתי שםעכשיו אני בטח תופס מקום של יהודי כשר אוניוורסיטה אבל מה אכפט לי...אני לא רוצה להתגיר כי זה לא באמונה לי מבין
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אני מניאק אם אין מנהל חסר חיים מאחורי זה חחחחחח דוגרי משהו חשוד פה חחחח לא נראה לי מנהל אבל מלך מי שעשה את זה
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מעניין איך בהודעה הראשונה ואלו שבאות קצת אחריה אין שגיאות כתיב גרועות כמו בהודעות האחרונות שלו....
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים רק אני רואה קשר בין המשתמשים האחרונים?משהו הדייג, הנרי זה ועוד אחד או שניים ששכחתי?
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים ורק אני מוצא זאת מוזר ששרשור שנגרר כל כך רחוק לאוף-טופיק, והגיע לעלבונות ומריבות, עדיין פתוח? משהו מריח כמו דג :
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים כבר נעלו אותו היום .אני לא יודע למה פתחו אותו שוב כי עוד לא צחקנו עליו מספיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.