פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אני נראה לך כמו אטלס? מאיפה אני יודע איםה זה אוזבקיסטן אותו דבר כאילו שהם יודעים להבדילברית המועצות לשעברמה קשור זה שתי ארצות שונות אפילו לאוקרינה יש שפה משלה
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים העולים ובכלל כל הסובייטיםאז זהו, שדווקא הם (אני בין היתר) יודעים את ההבדל, דבר שה'מקומיים' פה בישראל לא שמים על ההבדל ומחשיבים את כולם לרוסים.בדיוק כמו שתגיד שמרוקאי ותוניסאי זה אותו הדבר.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר אני ומשפחה שלי באו מרוסייה... אנחנו לא יהודיים ובאנו כדי לקבל כסף והתבות מהמדינה כי היו אז צריכים לעלות אנשים לכהןעשיתי צבא בתור נהג של רס"ר שלנו היה כיף גדולעכשיו אני תושב זמני ורוצה להישר בארץ כי אין לי מה מחפש ברוסיה...יש כאן עוד מישו שהוא תושב זמני לא יהודי ??בנושא שלי אצלינו הרוסים זה בסדר להתחתון עם בנות דודה שלנו אבל לא ידע אם זה מקובד גם פה בארץ
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מאיפה אתה ברוסיה? ומה אתה נוצרי/מוסלמי?ולא הבנתי למה זה טוב לישראל לעלות רוסים לא יהודיםבכל מקרה כל הכבוד שעשיתה צבאלשאלתך: לא מקובל לצאת עם בני דודות בארץ ובכלל בתרבות המערבית זה מאוד לא מקובלאם אתה רוצה רוצה להרגיש ישראלי אין דבר יותר ישראלי מלהתקלח פעמיים ביום - בוקר וערב עם סבון והכלזה מנהג קצת יחודי לישראל אבל תאמץ אותו והחברה תתחיל לאמץ אותך (אבל בקביעות לא פעם ב.. )בהצלחה
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אם אתה רוצה רוצה להרגיש ישראלי אין דבר יותר ישראלי מלהתקלח פעמיים ביום - בוקר וערב עם סבון והכל זה מנהג קצת יחודי לישראל אבל תאמץ אותו והחברה תתחיל לאמץ אותך (אבל בקביעות לא פעם ב.. ) בהצלחה ROGBY אם תמשיך ככה לא תישאר פה עוד הרבה זמן , חאלס כבר עם הסטיגמות המטופשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.