עבור לתוכן

מחפש ביקורות על LG w2252tq ...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש ביקורת על המסך הזה

עברתי טיפה פה בפורום על התגובות בקשר למסך אבל לא מצאתי ביקורת עליו

אני היום כמעט קניתי והחלטתי שאני אאסוף עוד טיפה מידע

כבר מזמן אני רוצה לקנות מסך אבל אין זמן

אני רוצה פה ביקורות רק על המסך הספציפי ובבקשה לא לתת לי קישורים לכל מיני מסכי 20 או משהו

גרך אגב ראיתי אותו בחנות והאיכות נראתה לי ממש ממש מעולה

תודה מראש... :yelclap:

פורסם

לא כל מה שנוצץ בחנות הוא זהב בבית. ה-LG הוא קנייה ממש גרועה - גם איכות תמונה לא יותר טובה משל מסך ב-1300 ש"ח, וגם חסר כל פיצ'ר שיצדיק את המחיר.

פורסם
  • מחבר

לא כל מה שנוצץ בחנות הוא זהב בבית. ה-LG הוא קנייה ממש גרועה - גם איכות תמונה לא יותר טובה משל מסך ב-1300 ש"ח, וגם חסר כל פיצ'ר שיצדיק את המחיר.

וואלה ? :nixweiss:

אז איזה מסך מומלץ שהוא 22 ?

ולמה אין מסכי 22 עם פאנלים איכותים ?

פורסם

יש למשל את ה-Dell 2208WFP, שאומנם אין לו איכות תמונה יוצאת דופן, אבל לפחות יש לו ארגונומיה וחיבורים שיותר מצדיקים את המחיר.

אם אתה מחפש לחסוך במחיר, אפשר ללכת על ה-ASUS VW222U או על ה-Chimei 221D.

בנוגע למסכי "22 איכותיים, כנראה שלא ניתן להסביר את זה ביותר מהחלטה של יצרניות המסכים לא לייצר מסכים כאלה (יש מסכים בודדים כאלה בשוק, אבל לא משהו שמתומחר בצורה שתיתן לו סיכוי להימכר לציבור הרחב).

פורסם
  • מחבר

אממ אוקיי אז יכול להיות אני אלך על ה VW222UוAsusו הוא יותר מומלץ מה LG? למרות הבדלי המחיר?

ואולי בכלל ללכת על הVW221C

הוא טיפה יותר יקר

מה היתרונות שלו על הקודם אם בכלל יש כאלו

ואולי הכי מומלץ פה מכולם זה ה Dell 2208WFP למרות שמבחינת נתונתים הוא נראה פחות טוב אבל לא יודע איך מבחינת ביצועים

בקיצור אני מבולבל :s05:

תודה וחג שמח

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה. אם אתה רוצה ארגונומיה משוכללת אתה יכול ללכת על ה-Dell, ואם אתה לא צריך אותה נתתי שתי אופציות זולות יותר. אל תבזבז את הזמן שלך על הנתונים היבשים, הם לא יעזרו לך לעשות בחירה טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה

עכשיו נשאר לי רק לראות תמסכים בחנויות להשוות מחירים והלחליט בין הדל לאסוס

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים