עבור לתוכן

מסך מחשב למשחקים תקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה מסך איכותי למשחקים עם תקציב גמיש (גם סרטים לפעמים)

עכשיו יש לי 1970HR אז אני מצפה לראות שיפור משמעותי :)

עוד דבר אני חושד שהמסך שלי קצת עקום דבר שמשגע אותי בצורה שאתם אפילו לא יכולים להתחיל לתאר...

המסך אמור להחזיק לעוד הרבה הרבה זמן (המסך החדש כמובן)

עז אני אשמח לקבל עזרה :xyxthumbs:

פורסם

תקציב גמיש?

2408WFP/2007WFP.

אגב, איך ה1970HR? באמת שווה 1300 או שהוא שווה למסך ב1100 (כמו ה1953TR)?

פורסם
  • מחבר

אן לי הרבה ניסיון עם מסכים אבל רני יכול להגיד דבר אחד שהמסך הזה מחרפן אותי ואני משתגע כי הוא כל הזמן נראה עקום (אולי זאת השליה ואולי זה באמת)

וזה משגע ברמות היסטריות

DELL חברה טובה למסכים?

ואך הVP930?

אני אשמח להסברים מפורטים כי אני לא מבין גדול בתחום :xyxthumbs:

פורסם

אם אין לך בסיס, קרא בדביק את המאמרים של ארז (קישורים למאמר בדביק).

הVP930 טוב מאוד, נותרו יח' אחרונות בארץ, כדאי למהר לרכוש אותו אם אתה מעוניין בו.

אני הייתי לוקח את הדל, מסך מעולה, ארגנומיה מצויינת, מסך רחב בידיוק מתאים לצרכים שלך משחקים וסרטים.

בקשר למסך שלך, אולי מדובר על מסך שיצא תקול בייצור? הלכת לראות את המסך לפני הקנייה? הלכת לחנות לאחר הקנייה?

ראית את אותו מסך בחנות אחרת והוא נראה אחרת/זהה(עקום)?

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי מסכים נוספים כמו שלי

אבל אני יכול להגיד משהוא מוזר שאני חיפשתי בגוגל, עם לאנשים יש את אותה הבעיה כמו שלי במסך הזה וזה הוביל אותי לסרטון ביוטיוב שבו ראיתי את אותו המסך כמו שלי , ואז סמתי לב שעל המסך בסרטון יש מדבקות מסוימות שלי אן על המסך כמו tac03

דבר מוזר שאולי מצביע שההמסך לא עבר בדיקות מסוימות

אני אשמח לעוד דעות

:xyxthumbs:

פורסם

אז למה לא הלכת לחנות ממנה רכשת את החנות ודרשת להחזיר את המסך ולקחת אחד חדש, איזו מן שטות זאת?

למה לסבול? אתה גם רוכש מוצר מכספך האישי וגם סובל ממנו?!

פורסם
  • מחבר

אז למה לא הלכת לחנות ממנה רכשת את החנות ודרשת להחזיר את המסך ולקחת אחד חדש, איזו מן שטות זאת?

למה לסבול? אתה גם רוכש מוצר מכספך האישי וגם סובל ממנו?!

צודק.

אבל זה כבר קרה לפני הרבה זמן ואז הייתי בטוח שזו אשלייה אופטית (עדיין רוב הסיכויים המכריע שזאת אשלייה אופטית)

בכל מקרה עכשיו אני הולך לקנות מסך חדש, (עזוב את הסיבה זה ארוך) לכן למה לא לשדרג לעצמי את המסך ואולי גם להפטר מהבעיה המחרפנת הזאתי?

בכל מקרה קראתי את כל המדריך השלם לLCD באתר (חלק א וב)

והעניים שלי עכשיו מכוונות על הMW221C

אבל אני אשמח מאוד לשמוע על ה VW (עקב בעיות מלאי הבנתי)

ועל אך הם במשחקים בהשוואה ל2007fp ול 2007wfp

ובכלל מה עדיף למשחקים מסך רחב או רגיל?

אני אשמח לתשובות בהקדם האפשרי

תודה :xyxthumbs:

פורסם

מצד אחד הם גדולים יותר כך שיתנו לך חווית משחק טובה יותר, מצד שני יש להם את החסרונות של מסכים מבוססים פאנל TN.

למשחקים יש כאלה שמעדיפים מסך רחב ויש כאלה שמעדיפים מסך רגיל, עם הזמן יותר ויותר משחקים תומכים בפורמט רחב ולכן אני הייתי הולך על מסך רחב.

פורסם
  • מחבר

קניתי ASUS VW222U :yelclap:

הmw221c לא נמצא בשום מקום על כדור הארץ ולפי מה שהבנתי גם לא היה במאות הקרובות אז תגידו לי להתחדש :xyxthumbs:

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

:jump: :jump: :jump:

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים