פורסם 2008 באפריל 1817 שנים I-Doser = תוכנה שאמורה לדמות השפעת סמיםתריצו חיפוש בגוגללדעתי זה יותר נשמע כמו חארטהמצד שני הרבה אומרים שזה עובד ובשביל זה אני לא רוצה לנסות (אם זה משפיע כמעט כמו סמים למה שלא יזיק כמעט כמו סמים?)
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים קראתי קצת כתבות על זה ובעלי האתר והמפתים של התוכנה לא לוקחים אחריונים ואומרים האחריות על המשתמש ואינם יודעים מה ההשפעות של זה בטווח הקצר והארוך אני מכיר אנשים שמשתמשים וזה עובדאבל בכול זאת אני לא ממליץ זה פועל על העיקיון של מסרים שהמוח מבין ומפרש
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים עשיתי זאת בעבר.כמו אידיוט ישבתי חצי מול המחשב עם עיניים עצומות מקשיב לזה.אתה מרגיש הרגשה מוזרה אחרי הסיום, אבל לא אלכוהול, לא סמים ולא נאדה.אני לא יודע אם ההרגשה נגרמת מהמוזיקה, או מזה שישבת חצי שעה מבלי לעשות כלום.מה שנחמד בזה, שאחרי חמש דקות אתה מרגיש כאילו המוזיקה מתנגנת רק בגוף שלך, כלומר, אתה היחיד ששומע אותה (כאילו היא מגיעה מן הראש)...
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר איך לעזאזל היא תזיק כמו סמים?אין שום חומר כימי שנכנס למוח ניסיתה ואתה יודע בוודאות שזה לא מזיק?
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים ניסיתה ואתה יודע בוודאות שזה לא מזיק?הרי זה גורם תגובה כימית במוח הרי הסמים בעצם מזרזים וגורים להפרשות האלה של ההיילפי דעתי זה מזיקולא כדאי לנסות!אין שום מחקרים שמראים שזה לא מזיק למוח/לגוף/לנפשלזמן הקצר ווהרחוקבקיצור אל תשמש חבל מסוכן ולא כדאי כאילו מה זה יעזור לך?הרגשת אלכוהול לא טובה הרי היא מורידה את התיפקוד הכול נהיה איטירוצה להרגיש טוב לך לישון
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים ההיגיון העצום שלי אומר לי כך...בקיצור לך תקרא על איך הסמים מזיקים לגוף ואז תראה שאין נזק בשמיעה למוזיקה בשקל
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר ההיגיון העצום שלי אומר לי כך...בקיצור לך תקרא על איך הסמים מזיקים לגוף ואז תראה שאין נזק בשמיעה למוזיקה בשקלאתה יודע רק מריכוז ושמיעת דברים אתה יכול להיכנס לכל מיני מצבים כמו בהיפנוזה/מדיטציה/סתם ריכוזשהמוח שלך שולט יופי בגוף שלך ומה אתה מרגישההודים יודעים לא להרגיש כאב שהם הולכים על גחלים/זכוכיות כי הם מתרכזים חזק במשהו אחרבמדיטציה (לא זוכר אם זה מדיטציה או משהו של האינדיאנים) הם מגיעים למצב שנקרא טראנס או משהו כזה והם מרגישים מסטולים בלי חומריםבהיפנוזה יגידו לך שאתה עצוב אתה תהיה עצוב יגידו לך שאתה שמח אתה תהיה שמחיגידו לך שנוגעים בך עם ברזל רותח שיעשה לך כוויה ויגעו בך עם מחק הגוף שלך יגיב כאילו נגעו בך עם ברזל ותהיה לך כוויה באותו אזוריש את כל מה שקשור לפסיכוסומטיבקיצור יש השפעה רצינית של המוח על הגוף שלך
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים א. אם אתה מאמין לשטויות האלה...ב. שוב, אם אין לך מושג איך הסמים מזיקים למוח אל תנחש
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר א. אם אתה מאמין לשטויות האלה...ב. שוב, אם אין לך מושג איך הסמים מזיקים למוח אל תנחשלא הבנתי את א ו-בא. איזה שטויות?
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים אמממממ .. שמעתי על השם פעם ..נראה את זה מה כבר יכול להיות..מה זה מדמה סמים פתאום העכבר זז לי לאט והוא תוקע לי את המחשב..ואז שאני סוגר הכל מהיר ואחר כך המשטרה באה?
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר ריכוז בשביל לא להרגיש כאב/להיכנס לטראנס וכל זהחחח זה אולי נשמע מוזר אבל תדע לך שזה לא אמונה תפלה ואתה יכול לבדוק את זה בקטנה על עצמךלמה לילדים קטנים אומרים לא להסתכל על המזרק שהם מקבלים חיסון? ואומרים להם לחשוב על משהו אחר?תנסה לצבות את עצמך או משהו תראה שאם תנסה להתעלם מהכאב פחות יכאב. תגיד לעצמך שזה לא כואב ותאמין בזה. בדוק פחות יכאב לךהם יודעים אבל להתרכז ממש ממש טוב כי הם עושים את מתאמנים יותר שניםהם גם יודעים להאט את קצב הנשימה שלהם/פעימות לב ונדמה לי (זה אני לא בטוח) שהם יודעים להשאר חצי שעה מתחת למים כי מאיטים את כל המערכות בגוף שלהם (נשימה/לב וכו.. )וההיפנוזה זה משהו מאוד ידוע ולא צריך להתאמץ בשביל למצוא מידע על זה ולגלות שזה נכון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.