פורסם 2003 במאי 422 שנים השביתה שהייתה אמורה להיות נדחתה ולא תתחיל אחרי יום העצמאות... http://news.walla.co.il/?w=//383385 :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash:
פורסם 2003 במאי 422 שנים יש לי מגן בלשון יום חמישי. אם תהייה שביתה, אני אארגן כמה ערסים ונלך למרוט לעמיר פרץ את השפם...
פורסם 2003 במאי 422 שנים לי יש מבחן בספרות עם החומר של כול השנה וכול השנה לא למדתי בגלל שהמורה *lots of cencered words* אז היא עושה מבחן עם חומר פתוח, והבעיה שלא כתבתי כלום.
פורסם 2003 במאי 522 שנים :smoke:איזה מזל !!! יש לי בתחילת השבוע טיול שנתי -ראשון-שני-שלישי ויום רביעי נתנו לנו יום "מנוחה" מהטיול!! ;D
פורסם 2003 במאי 522 שנים לי יש מגן בהיסטוריה ביום שישי. ככה שביום חמישי גם ככה יש לי חופש. מצידי שלא תהיה שביתה
פורסם 2003 במאי 522 שנים אין לי כוח ללכת מחר לבית ספר, גם ככה נלמד איזה שעתיים ושעה וחצי טקס ככה והולכים הביתה, לא יודע אולי אני ישכנע את ההורים שלי לא לבוא בשביל שני שעות לימודים :
פורסם 2003 במאי 622 שנים גם לנו אמורים להיות כמה טיולים למשל ללונה פארק (בעעע) אבל לא נורא התיכונים מסיימים עשרה ימים לפני היסודיים :lol: :lol: אבל אני רוצה שביתה!!!! !!!! עד יום ראשון שני ככה ואז נחזור ;D סתתתתם אני רוצה לכול החיים :asthanos: :asthanos: :asthanos: :jump:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.