עבור לתוכן

[חוות דעת+בקשה]מפרט ב-7K, חריגה של 200-300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

טוב הנה המפרט שאני עשיתי:

http://tms.co.il/preview/spec/evqc8b7y/1

אפשרות ל-SLI עתידי של 9800GTX

4GB זכרון של Gskill

וקירור טוניק...

עכשיו מה אפשר לשפר? מה כדי לעשות בכלל עם תקציב כזה?

כמובן שעדיף שהמחשב לא יעבור את הסף של ה-7K אבל יש אפשרות של חריגונת...

תודה מראש

פורסם

לדעתי זה יהיה מפרט משתלם יותר (וחזק יותר):

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX

כמות: 1 - מחיר: ¤1400

קירור למעבד:

Sunbeam Tuniq Tower 120mm

כמות: 1 - מחיר: ¤260

לוח אם:

Asus P5N-D

כמות: 1 - מחיר: ¤801

מארז:

Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤430

קירור למארז:

Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2

כמות: 1 - מחיר: ¤70

ספק כוח:

Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI

כמות: 1 - מחיר: ¤471

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL4

כמות: 1 - מחיר: ¤495

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤343

כרטיס מסך:

Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit

כמות: 1 - מחיר: ¤1550

כונן אופטי:

Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20

כמות: 1 - מחיר: ¤139

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ¤0

משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה:

שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח

סה"כ: ¤5969

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤5850

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/7t153s64

פשוט החלפתי למעבד חלש במקצת (לא ניתן להרגיש בהבדל ביצועים), שממילא בOC הלוח הוא מה שיגביל אותך, ולדעתי לא שווה הוספת 600 ש"ח,

שמתי ספק כח משתלם יותר, עם אותם החיבורים שמספיק דיי ויותר ויכול להחזיק OC גדול, עם כל החיבורים והתמיכה העתידית,

זכרונות חזקים ומשתלמים יותר עם ציונים טובים בביקורות ותוצאות OC מרשימות,

וכרטיסי מסך חזקים בהרבה מ9800GTX יחיד, אני לא חושב שתיהיה סיבה לקנות בעתיד עוד 9800GTX שיצאו כרטיסי מסך חדשים יותר, לכן עדיף לעשות SLI עכשיו.

וזהו, השאר אותו הדבר.

תהנה :xyxthumbs: (אגב חסכת 1000 ש"ח :smile1:)

פורסם

המפרט שלך מבוזבז לגמרי.

של אור מפשט די טוב, תקח מעבד בגרסאת BOX ולא בגרסאת OEM/TRAY

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת כי עד עכשיו כל מי ששאלתי (פורום גיימר,חברים וג'ו) אמרו לי שהמפרט שנתתי מעולה =X...

עכשיו בוא נעשה ככה..

אני רוצה מפרט מחנות באזור באר-שבע (אלא עם כן במקרה של תקלה TMS שולחים מישהו לאסוף את המערכת או משהו) בסכום של 7K עם חריגה של עד 300 ש"ח...

ללא ציוד הקפי רק כונן קשיח, עדיפות ל-4GB ראם, ועדיפות לSLI...

תעשו את המקסימום חברים אני קונה מחשב רק פעם ב-6 שנים =X

פורסם

טוב לדעת כי עד עכשיו כל מי ששאלתי (פורום גיימר,חברים וג'ו) אמרו לי שהמפרט שנתתי מעולה =X...

עכשיו בוא נעשה ככה..

אני רוצה מפרט מחנות באזור באר-שבע (אלא עם כן במקרה של תקלה TMS שולחים מישהו לאסוף את המערכת או משהו) בסכום של 7K עם חריגה של עד 300 ש"ח...

ללא ציוד הקפי רק כונן קשיח, עדיפות ל-4GB ראם, ועדיפות לSLI...

תעשו את המקסימום חברים אני קונה מחשב רק פעם ב-6 שנים =X

זה נכון, זה באמת מפרט טוב, (ואחלה על הפעם הראשונה), אבל הוא מאד מבוזבז, וניתן להשיג משהו יותר טוב ממנו בפחות מחיר:

מעבד:

קירור למעבד:

לוח אם:

Asus P5N-D

מארז:

קירור למארז:

ספק כוח:

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

כונן אופטי:

הרכבה:

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

פשוט החלפתי למעבד חלש במקצת (לא ניתן להרגיש בהבדל ביצועים), שממילא בOC הלוח הוא מה שיגביל אותך, ולדעתי לא שווה הוספת 600 ש"ח,

שמתי ספק כח משתלם יותר, עם אותם החיבורים שמספיק דיי ויותר ויכול להחזיק OC גדול, עם כל החיבורים והתמיכה העתידית,

וכרטיסי מסך חזקים בהרבה מ9800GTX יחיד, אני לא חושב שתיהיה סיבה לקנות בעתיד עוד 9800GTX שיצאו כרטיסי מסך חדשים יותר, לכן עדיף לעשות SLI עכשיו.

וזהו, השאר אותו הדבר.

חנות בבאר-שבע? (אולי אשדוד?) כי אני לא מכיר חנות טובה בבאר-שבע, לגבי TMS, אני חושב שהם יכולים לעשות זאת, אבל תתקשר כדי לברר זאת.

חוץ-מזה עם הכסף הנותר כיצאו כרטיסי מסך חזקים וחדשים יותר (עוד שנה-שנתיים) תוכל למכור את ה9600GT שלך ולקנות כרטיס מסך חדש שטוב וחזק יותר משניהם.

פורסם
  • מחבר

מעבד:

קירור למעבד:

לוח אם:

Asus P5N-D

מארז:

קירור למארז:

ספק כוח:

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

כונן אופטי:

הרכבה:

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

וזהו, השאר אותו הדבר.

אחרי שצימצמת את הסכום לדעתך יהיה שווה לשדרג את הלוח לאסוס פורמולה או גירסא אחרת יותר טובה שאפשר לעשות איתה OC?

אני רוצה לעשות בעתיד OC לרכיבים והלוח מגביל לפי מה שאתה אומר.. אז מה דעתך?

פורסם

לא, אני לא חושב שיהיה שווה לשדרג את המערכת.

ל780I יש יכולות קצת יותר טובות בOC, אבל הוא לא יעזור לך בתמיכה עתידית או משהו כזה, ולא יהווה שיפור גדול באוברקלוק.

שלא נדבר על מחירו.

אם אתה רוצה לוח אם טוב לאוברקלוק תצטרך לפנות לX38/X48, (לדוגמא הGA-EX38-DS4) שעולה 966 ש"ח.

ואז תצטרך גם להחליף כרטיס מסך לATI HD3870 X2 (מה שיביא להוספת מחיר של 600-700 ש"ח, כבר הוספנו 700-800 ש"ח למחיר, לא חבל?

אז בסדר, לא תקבל את תוצאות הOC שחשבת, אבל עדיין תוכל לוותר על כמה Mhz ולקבל תוצאות יפות מאד.

ממילא במשקים הדבר המשפיע הוא הכרטיס מסך, לכן כדאי לשמור את ה1000 ש"ח האלו לעתיד, ובכך לעשות קנייה חכמה.

תוכל לקרוא ביקורות ברשת על לוחות 750I שונים באוברקלוק שעושים עבודה יפה.

פורסם

לא, אני לא חושב שיהיה שווה לשדרג את המערכת.

ל780I יש יכולות קצת יותר טובות בOC, אבל הוא לא יעזור לך בתמיכה עתידית או משהו כזה, ולא יהווה שיפור גדול באוברקלוק.

שלא נדבר על מחירו.

אם אתה רוצה לוח אם טוב לאוברקלוק תצטרך לפנות לX38/X48, (לדוגמא הGA-EX38-DS4) שעולה 966 ש"ח.

ואז תצטרך גם להחליף כרטיס מסך לATI HD3870 X2 (מה שיביא להוספת מחיר של 600-700 ש"ח, כבר הוספנו 700-800 ש"ח למחיר, לא חבל?

אז בסדר, לא תקבל את תוצאות הOC שחשבת, אבל עדיין תוכל לוותר על כמה Mhz ולקבל תוצאות יפות מאד.

ממילא במשקים הדבר המשפיע הוא הכרטיס מסך, לכן כדאי לשמור את ה1000 ש"ח האלו לעתיד, ובכך לעשות קנייה חכמה.

תוכל לקרוא ביקורות ברשת על לוחות 750I שונים באוברקלוק שעושים עבודה יפה.

אחי אל תדבר שטיות 780I תותח לפחות הסטירקר 2 אני בטוח שברו איתו שיאים. האמת למשחקים תכלס דחוף ת'מרובע ליבות לתחת.

אפשר ללכת על כפול ליבה בלב שקט ולדפוק OC ענק עם סטירקר 2 ולעשות SLI עכשיו של 8800GT שעולה 999 שקלים.

אם אתה מתעקש אפשר לחרוג לQ9300 אבל הוא פשוט חרא בOC גלל המכפלה וגם לא נותן כלום עכשיו וגם לא עוד שנה אולי בעוד שנתיים שיהיה נחלם 8 ליבות אפשר להתחיל לחשוב על 4 ליבות עכשיו זה פשוט לא יתן כלום חוץ מבכמה תוכנות עריכה בדדות שאני בטוח שהוא לא נוגע בהם/

דרך אגב בתקציב כזה מי שם לו זיכרנות כאלה פשוטים? שים לו זיכרנות D9KX או D9MX. הוא אמר בפרוש הוא מחליף פעם ב.. מחשב.

הדבר היחיד שאני מציע לך להתפשר עליו הוא מעבד כי פשוט אין ניצול ופעמים רבות כפולי ליבה מנצחים את המרובעי ליבות בגלל: כמות קאש יותר גבוה לליבה,ומהירות שעון גדולה יותר שמגיעות עם המעבד ושאפשר להגיע איתם לOC. אני בטוח שE8400 בOC חזק ל4.5 לא יספור את הQ9300 המהולל בOC

אומרים רק תחשוב על העתיד תחשוב על עתיד עוד מעידן ה65NM מאז מה יש? נדאה. ה4 ליבות זה רק לשוק העורכים תפנימו את זה

פורסם
  • מחבר

אחי אל תדבר שטיות 780I תותח לפחות הסטירקר 2 אני בטוח שברו איתו שיאים. האמת למשחקים תכלס דחוף ת'מרובע ליבות לתחת.

אפשר ללכת על כפול ליבה בלב שקט ולדפוק OC ענק עם סטירקר 2 ולעשות SLI עכשיו של 8800GT שעולה 999 שקלים.

אם אתה מתעקש אפשר לחרוג לQ9300 אבל הוא פשוט חרא בOC גלל המכפלה וגם לא נותן כלום עכשיו וגם לא עוד שנה אולי בעוד שנתיים שיהיה נחלם 8 ליבות אפשר להתחיל לחשוב על 4 ליבות עכשיו זה פשוט לא יתן כלום חוץ מבכמה תוכנות עריכה בדדות שאני בטוח שהוא לא נוגע בהם/

דרך אגב בתקציב כזה מי שם לו זיכרנות כאלה פשוטים? שים לו זיכרנות D9KX או D9MX. הוא אמר בפרוש הוא מחליף פעם ב.. מחשב.

הדבר היחיד שאני מציע לך להתפשר עליו הוא מעבד כי פשוט אין ניצול ופעמים רבות כפולי ליבה מנצחים את המרובעי ליבות בגלל: כמות קאש יותר גבוה לליבה,ומהירות שעון גדולה יותר שמגיעות עם המעבד ושאפשר להגיע איתם לOC. אני בטוח שE8400 בOC חזק ל4.5 לא יספור את הQ9300 המהולל בOC

אומרים רק תחשוב על העתיד תחשוב על עתיד עוד מעידן ה65NM מאז מה יש? נדאה. ה4 ליבות זה רק לשוק העורכים תפנימו את זה

אחי עם כבר אני קונה מחשב בסכום כזה אז אני בוודאות משקיע במרובע ליבות פשוט כי זה הצעידה לעתיד... אין מה לעשות, לא משנה מה יגידו זה פשוט הרבה יותר משתלם...

בכל מקרה ל-Quad Core System יש יתרון ברור על הDual במולטי טסקינינג מה שאני מרבה לעשות...

עם אפשר עוד מפרטים יהיה נחמד

פורסם

ללא ספק היום הE8400 עדיף ככל כל מרובע אחר ברמת מחיר שלו (Q9300-9400), אך בעתיד, שזה מינימום שנתיים וחצי

יהיה שיפור משמעותי, לצערי היום אינטל חוזרת לאותה טעות כמו שעשתה עם הP4 במקום לחפש טכנולוגיות חדישות (אז היא

חפשה אחרי מגה הרצים מיותרים), היום היא רצה אחרי הליבות, וכמו שאז (עד שהיגע AMD עם האתלונים) השוק הלך אחריה גם היום.

ללא ספק, אין טעם לשדרג את הלוח שלך. הלוח שלך חזק אך הוא לא יאפשר יותר מדינ OC, אך מאידך שום לוח שתומך בSLI לא מאפשר

יותר מדי OC, תוכל לקחת את הלוח P35DS3 של ג'יגה בייט, אך מאידך לא תוכל לשים SLI (שתי כרטיסים במקביל), ולכן תקבל ביצועים

פחותים, לדעתי עדיף להשאר עם המפרט כמו שהוא היום, וגם עם לוח חלש לOC (כמו שאור שם)

תוכל להגיע לב3.5GHZ עם המעבד עם קירור טוב.

פורסם
  • מחבר

ללא ספק היום הE8400 עדיף ככל כל מרובע אחר ברמת מחיר שלו (Q9300-9400), אך בעתיד, שזה מינימום שנתיים וחצי

יהיה שיפור משמעותי, לצערי היום אינטל חוזרת לאותה טעות כמו שעשתה עם הP4 במקום לחפש טכנולוגיות חדישות (אז היא

חפשה אחרי מגה הרצים מיותרים), היום היא רצה אחרי הליבות, וכמו שאז (עד שהיגע AMD עם האתלונים) השוק הלך אחריה גם היום.

ללא ספק, אין טעם לשדרג את הלוח שלך. הלוח שלך חזק אך הוא לא יאפשר יותר מדינ OC, אך מאידך שום לוח שתומך בSLI לא מאפשר

יותר מדי OC, תוכל לקחת את הלוח P35DS3 של ג'יגה בייט, אך מאידך לא תוכל לשים SLI (שתי כרטיסים במקביל), ולכן תקבל ביצועים

פחותים, לדעתי עדיף להשאר עם המפרט כמו שהוא היום, וגם עם לוח חלש לOC (כמו שאור שם)

תוכל להגיע לב3.5GHZ עם המעבד עם קירור טוב.

טוב תודה רבה עזרת לי להגיע להחלטה, 3.4-.3.5 זה נחשב טוב+ למרובע ליבות אני צודק? המחשב הוא בעיקר לגיימינג אז זה חשוב לי שיפעל כמו שצריך כי קיימים היום משחקים שמסתמכים הרבה יותר מבעבר על מעבד.

הייתם ממליצים לקנות מסך עם הסכום שנשאר מהמפרט של אור? אני רוצה לנצל את הסכום עד תום מסיבות אישיות, (המסך הנוכחי הוא AOC 17 אינץ').

פורסם

טוב תודה רבה עזרת לי להגיע להחלטה, 3.4-.3.5 זה נחשב טוב+ למרובע ליבות אני צודק? המחשב הוא בעיקר לגיימינג אז זה חשוב לי שיפעל כמו שצריך כי קיימים היום משחקים שמסתמכים הרבה יותר מבעבר על מעבד.

הייתם ממליצים לקנות מסך עם הסכום שנשאר מהמפרט של אור? אני רוצה לנצל את הסכום עד תום מסיבות אישיות, (המסך הנוכחי הוא AOC 17 אינץ').

זה נחשב למעולה אם מדובר בQ9300, לדעתי כדאי להעלות אותו ל3.4.

בנוגע למסך, אני הייתי חוסף עם 700 ש"ח (סה"כ 2000) וקונה מסך חדש, כגון הDELL 2007FP.

הAOC לא נראה משהו... (בכלל לא)

פורסם
  • מחבר

זה נחשב למעולה אם מדובר בQ9300, לדעתי כדאי להעלות אותו ל3.4.

בנוגע למסך, אני הייתי חוסף עם 700 ש"ח (סה"כ 2000) וקונה מסך חדש, כגון הDELL 2007FP.

הAOC לא נראה משהו... (בכלל לא)

אז אפשר בבקשה מפרט מעודכן הכולל מסך על מנת שאני יוכל לראות עם נשאר לי עודף בכלל?

לאחר קריאה מהירה ראיתי שיספיק לי הסאמסונג 226W עשרים אינץ', אפילו מסך 19 אינץ יספק אותי אני רק רוצה לנצל את מלוא יכולת הSLI.

פורסם

תגיד איזה מסך יש לך?

המסך באיזה רזולוציה תומך, יכול להיות שהSLI בכלל מיותר.

אין טעם לקחת SLI בשביל 1280X1024.

פורסם
  • מחבר

תגיד איזה מסך יש לך?

המסך באיזה רזולוציה תומך, יכול להיות שהSLI בכלל מיותר.

אין טעם לקחת SLI בשביל 1280X1024.

אין דבר כזה אצלי.

SLI חובה אצלי המקסימום זה שכמה חודשים/שבועות אחרי אני יקנה מסך...

עכשיו מי שמוכן לכלול לי מסך במפרט הנ"ל בעודף שנשאר אני יודה לו מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים