פורסם 2008 באפריל 1717 שנים שלום..יש לי עוד בעיה חדשה.. שאני מריץ סרטים על המחשב (בעיקר כשאני פותח וסוגר הרבה את המדיה פלאייר או מחליף סרטים הרבה)אז המחשב נתקע וצריך לעשות לו ריסטרט מהכפתור.. לפני שהוא נתקע הוא כאילו מפוצץ את הסמל של העכבר למלא פיקסלים ואז הוא מתחיל לתקוע קודם את המדיה פליאר (אבל נתקע גם עם תוכנות אחרות) ואז נתקע לגמרי ולא מגיב..יש פיתרון לבעיה? למישוה יש רעיונות?
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים יש לך מחשב חזק שלא אמור לעשות בעיה בהרצת סרטים,או להתקע.רעיון 1 עולה לי בראש שזה,תבדוק במקלדת שאין לך כפתור תקוע.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר יש לכם רעיון לאיזה כפתור יכול לעשות את זה?זה ברור שזה לא המחשב.. הוא מריץ הכל על VERYHIGH רק בססרטים נתקע.. חוץ מכפתור אין משו אחר?
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים ניסית להשתמש בנגן אחר?תנסה למחוק ולהתקין שוב את המדיה פלייר.תנסה להשתמש ב MV2PLAYERהיא תוכנה מעולה.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר השתמשתי בVLC גם קרס..אני ינסה גם עם MV2PLAYERהקטע המוזר זה שאני יכול לראות סרט שלם בלי שהוא יקרוס אבל אם אני מריץ סרט ואחרי שתי דקות מחליף לאחר ככה כמה פעמים (סירטונים כאילו... ) הוא נתקע...
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים מחבר אין רעיונות חברים? זה משגע תשכל...ד"א גם עם MV2PLAYER לא עובד.. סרטים ארוכים לא נופלים רק קצרים שמתחלפים מהר או שאני עוצר באמצע וממשיך לאחד אחר...
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים תנסה את זה, נראה אם אפשר לבודד את הבעיהכפתור ימני על הדסקטופ ומאפיינים.לך להגדרות->מתקדם->פתרון בעיות(Settings->Advanced->Troubleshooting)ותוריד את הסליידר למקום השני משמאלעכשיו תאשר הכל ותנסה לפתוח את הסרט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.