פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מישהו שמע עליהם?ראיתי לא מזמן תוכנית בטלויזיה אבל עכשיו הם עלו לי לראש ותשמעו הם פשוט גאונים!ולא בגלל שיש שם הרבה חברה עם 170 IQ אלה הרעיון שלהם: לוותר על ה (לפי התפיסה הדתית) ולטענתם זה יעזור לעשות שלוםוזה גאוני וזה נכוןאיך הם עושים את זה אני לא יודע (וגם מה יוצא להם מזה)ודבר שני אני לא מבין איך אין רוב יהודי באירגון הזהאיינשטין ישו פרויד וכל אלה היו יהודים, אין מספיק חכמים בשיבל האירגון הזה?ציפיתי ליותר מאיתנו
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים אם משהו מבין , הצליח לקרוא ולהסיק מסקנה כלשהיאבבקשה תשתפו, אני לא הבנתי כלום.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים לפותח הנושא, או שיש לך IQ דו ספרתי ולא הבנתי שום דבר ממה שהאלה מהארגון אמרו או שיש לך IQ 170+ ואף אחד לא מבין מה אתה רוצה
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים תסביר את עצמך מחדש והפעם תנסה גם לכתוב לאט וגם לחשוב לאט כדי שנבין מהר או לפחות תן איזה לינק לאתר שמספרים על האירגון הזה ומה הרעיון שלהם!!!!!
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר חחח אני מהמטומטמים בשביל זה לא הבנתם לא מהגאונים^חשבתי שמכירים את האירגון אז פםשוט דיברתיhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A0%D7%A1%D7%94
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר עם כל הגאונות שלהם, איזה ילד פרץ להם לאתר. http://www.mensa.org.il/חחחחחחחח ראיתי את זה
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים ודבר שני אני לא מבין איך אין רוב יהודי באירגון הזהכי אין כל כך הרבה יהודים.... אתה צריך לבדוק מה אחוז היהודים במנסה לעומת אחוז היהודים בעולם.זאת ההשוואה הנכונה.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים ולא בגלל שיש שם הרבה חברה עם 170 IQ אלה הרעיון שלהם:לוותר על ה (לפי התפיסה הדתית) ולטענתם זה יעזור לעשות שלוםויתור על אלוהים יעזור לעשות שלום?עבד נפלא בשביל רוסיה הסובייטית נכון?
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר כי אין כל כך הרבה יהודים.... אתה צריך לבדוק מה אחוז היהודים במנסה לעומת אחוז היהודים בעולם.זאת ההשוואה הנכונה.לא יודע לעשות את זהאבל בפרסי נובל יש לנו הצלחה ברורה (נדמה לי 25% מהפרסים בפיזיקה)ובשח מט 50% מאלופי העולםויתור על אלוהים יעזור לעשות שלום?עבד נפלא בשביל רוסיה הסובייטית נכון?מה היה ברוסיה?
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים לא יודע לעשות את זהאבל בפרסי נובל יש לנו הצלחה ברורה (נדמה לי 25% מהפרסים בפיזיקה)ובשח מט 50% מאלופי העולםמה היה ברוסיה?מה גורם לך לחשוב שיהודים יותר חכמים משאר האוכלוסיה ושצריכים להיות שם המון אנשים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.