פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אני וחברים רוצים לעשות על האש בים בלילה(מתחלים ב7 ככה)אתם יודעים באיזה אזורים מותר לעשות(הבנתי שי אזורים שמותר ויש אזורים שאסור) אנחנו רוצים אזור חוף הסלע(בת ים) - ל4*4 (ראשון לציון)ואם נגיד אנחנו עוסים באזור אסור ואז באה משמר החופים (או איך שלא קוראים לזה) ניראה לכם הם מניאקים כאלה שיפנו אתנו(אם אנחנו עם מנגל דולק וזה) או ששתי שיפדים יסדרו את העניין? :-*אני יודע שאלה מפגרת אבל אולי למישהו פה יש ניסיון.....
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים קודם כל תרגם תהודעה לעברית לא נראה לי שכולם מדברים בת ימית עוסים דבר שני שמישהו פה יהיה גבר לעשות משהו שקשור לבת ים ועוד חוף הים בבת ים אז תיקח עצות דבר שלישי איזה יופי של מילה מניאקים ודבר רביעי אם זה לא פלילי לא נראה לי שיש לך מה לדאוג מה אשכרה יעברו שם מכוניות לבדוק שאנשים לא עושים שם על האש? תהנה
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר בקיץ הקודם... אני וחברים הנכנסו לים בשעה ככה10 +- (לא ממש זוכר...) ועבר שמה משמר החופים... (אמרו לנו לא להיכנס עמוק וזה...) וסליחה על החסרת אותית/שיבוש מילים וכד' אין לי כח לזה (ויש לי דיסלקטציה קלה אז.. אני יודע שזה לא פלילי פשוט לא בה לי עכשיו שנתחיל להעביר מנגל באמצעה הלילה.... תודה
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים לא נראה לי שיש בעיה לעשות על האש בים פעם עשיתי אם חברים זה היה סיוט כל הבשר היה בחול המנגל היה סגור אבל כשמורידים את הבשר מהמנגל בגלל שהייתה רוח היא העיפה חול לנו החול הרס את כל היום שישי בסוף אף אחד כמעט לא אכל רק שתינו וודקא על בטן ריקה
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים שים איזה ארגז/צידנית מאחורי המנגל (לא קרוב מדי שלא יעלה באש בטעות) שיחסום לך תחולבתאבון ותזהר לא להיכנס עמוק לים
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים לנו היה מנגל אם מכסה אבל כשאתה אוכל או שמוריד את הבשר מהמנגל זה מתלכלך תוך שניות אז לא נראה שלשים ארגז יעזור במשהו הכי טוב זה שלא תיהיה רוח הלוואי תהיה רוח תזיין לך את כל הבשר :screwy: מה לעזעזל אתה רוצה ממנו
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים תיזהר ממוטציות שיוצאות מהים בשעות המאוחרות של הערב שחוטפות אנשים ואוכלות אותם בחיים. בעצם יכול להיות שזה רק בים של מפרץ חיפה?
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מה אתם ישר קופצים סתם צחקתי, זאת הייתה מן אזהרה שיש חול בים + רוח פעם הבאה אני ישים סמיילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.