עבור לתוכן

איך אני מקמבן לעצמי נעליים?

Featured Replies

פורסם

טוב, לא בדיוק ידעתי איך לנסח את השאלה שלי, אבל זה הולך פחות או יותר ככה.

אני עושה את שביל ישראל(אני בהפסקה לסדר מהיום) ובטיפשותי הרבה עד עכשיו עשיתי את הטיול בנעליי ספורט שעלו לי כ100 ש"ח.

אז אחרי שעברתי את החלק הקשה(כל הדרום, אני בלטרון עכשיו), החלטתי שאני לא רוצה לנקוע את הרגל 15 פעמים ביום גם בכרמל\תבור או שאר ירקות.

ובקיצור, כל מי שאני פוגש בשביל ממליץ על נעליי Asolo Highland וכולם ללא יוצא מהכלל אומרים שהם קימבנו משהו עם האח של חבר של הבן-דוד מדרגה שנייה שלהם שמשרת בסיירת X ויצא שהם שילמו פחות מחצי מחיר(הנעל עולה כ1000 ש"ח בחנויות).

אז דבר ראשון רציתי לשאול אם מישהו מכיר קימבון שכזה ואם כן האם הוא יכול לעזור לי באיזושהי דרך ודבר שני הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה מבין בנעליים להליכה רצינית עם עומסים גבוהים(עם תיק אני עובר את ה90 קילו ולפעמים הולך בדרך לא דרך עם שיפועים מפגרים) ויכול להמליץ על נעליים אחרות שלא יפגעו כל כך חזק בארנק.

נ.ב

כן, אני יודע שזה לא הפורום האידיאלי, אבל יש פה אנשים מביני עניין ואני כבר רשום ;).

פורסם

הייטק

פורסם

איזה ישראלי - לחפש קומבינות.

תעשה לך טובה ותקנה בלי קומבינות, למען הרגליים שלך.

פורסם
  • מחבר

איזה ישראלי - לחפש קומבינות.

תעשה לך טובה ותקנה בלי קומבינות, למען הרגליים שלך.

מה הקשר?

זה ידוע שסיירות קונות נעליים כאלו בדיוק בכמויות עצומות ומקבלות אחריות יבואן מלאה.

ולזה שכתב "הייטק" אתה יכול לפרט טיפה?

פורסם

מה הקשר?

זה ידוע שסיירות קונות נעליים כאלו בדיוק בכמויות עצומות ומקבלות אחריות יבואן מלאה.

ולזה שכתב "הייטק" אתה יכול לפרט טיפה?

הייטק נעלי הרים

HI-tec [משהו כזה]

מחירים מהדגם הזול ביותר ליקר ביותר מ200-500 גם הזולים לא ראים נעל מאוד חזקה המדרס שלה דיי קקה סה"כ היא בסדר

רק להחליף את המדרס אני מניח שיש לך מדרס רפואי בעוד אתה עושה טיול רגלי

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה.

מישהו מכיר פורום אחר שאני אוכל אולי להעזר בו?

פורסם

למה שמישהו יביא לך את אותם "תווי הנחה" שמקבלים בקרבי כדי שאתה תוכל לקנות נעלים

במקום שהוא יקנה נעליים???

רק דרך המשפחה\ חברים קרובים אפשר להשיג קומבינות

פה בפורום אתה לא תקבל כלום...

פורסם
  • מחבר

למה שמישהו יביא לך את אותם "תווי הנחה" שמקבלים בקרבי כדי שאתה תוכל לקנות נעלים

במקום שהוא יקנה נעליים???

רק דרך המשפחה\ חברים קרובים אפשר להשיג קומבינות

פה בפורום אתה לא תקבל כלום...

סייג לחוכמה, שתיקה.

לצורך העניין הייתי קרבי והשובר הזה לא קשור בכלל למה שאני מדבר עליו.

אני מדבר על קניות עצומות שסיירות למיניהן עושות לנעליים רציניות לטיפוס או הליכה ארוכה ולא לשובר המסכן לנעלי מד"ס שקרביים מקבלים.

ובקשר לעריכה של dudename, אתה כנראה לא מבין עד כמה הלכתי רחוק בקטע של טיפשות עם נעליים, הלכתי עם נעלי ריצה(שאגב קניתי עם השובר האומלל בתחילת השירות שלי) עם המדרס המקורי.

פורסם

THE NORTE FACE אחלה חברה.

הנחות? ברר אם יש חנות באזור שלך שסוגרת \ מחסלת מלאי.

פורסם

גש למנהל חנות שבה יש דגם כזה, ספר לו על המסע ושעושים כתבה טלוויזיונית ואם יתן לך הנחה, תלך עם חולצה שמפרסמת את החנות, מה שנקרא WIN-WIN

;)

פורסם

ASOLO מעולות. ואני מבין על מה אתה מדבר... הייתי עוזר לך אבל אני כבר קיבלתי את שלי...

אין לך איזה קרוב משפחה באיזה סיירת?

GASPO גם חברה עם נעליים מצוינות ופחות כאבים בכיס... מניסיון אישי רחב (צבאי).

פורסם

אם המחיר של האסולו (דגם TPS הוא היקר ביותר - 1200 נדמה לי) יקר לך מידי, אתה יכול לנסות את ה-Vasque שיש בלמטייל ובריקושט, הדגם שעולה בסביבות 850 שקל ולדעתי לא נופל מהאסולו (וגם לדעת החברה שלי שלחלקם יש אסולו..בצבא כמובן)

http://www.vasque.com/products/m-wasatchgtx.cfm

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים, מישהו כבר עוזר לי בפרטי ;).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים