עבור לתוכן

שיפור בגרויות! מי, מה, מו ואיפה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לא מצאתי תשובות בחיפוש :'(

אז פתחתי ת'רד :yelclap:

עקב היותי ילד טיפש בתיכון, בחרתי שלא להשקיע את הזמן הדרוש ע"מ לקבל ציונים טובים :s07:

מה שאומר שאני תקוע עם דיי הרבה מגנים לא משהו, והרבה ציוני בחינה גבוהים, שזה דיי מבאס.

בקיצור עכשיו אני רוצה לשפר,

האמת כל מה שיש לי לשפר זה פרקי בחירה בפיזיקה, ושאלון 007 (מתמטיקה)

כל שאר המקצועות המפגרים עומדים בין 65-80

במידה ואני ישפר את פרקי בחירה ו007 אז זה ירקיע את הממוצע, כי גם אני מעוניין להעלות את ציון הבחינה, וזה גם יבטל את המגן המטופש.

רציתי לשאול!

WHERE THE FUCK DO I GET STARTED?

אני מדבר על הרישום לבחינה, אין לי שמץץץץץץ לאן לפנות, כמה זה עולה, מה צריך בלה בלה!

אני מתכוון פשוט לקנות את המיקוד שבועיים לפני המבחן ולעשות את כולו, אני מאמין שבפיזיקה זה ילך, אבל ב007 זה יקח יותר עבודה ::)

ובנוסף יש לי בעיה עם המחוייבות אישית, אני יודע שדנו בזה מיליארד פעמים, אבל שמעתי שאם עושים בגרות אחת אקסטרנית זה מבטל את זה.

ומאיפה אני מקבל את הטופס הפיזי של התעודת בגרות, כי לא נתנו לי אותו בבצפר :angryfire:

תודה רבה לכוווווווווולם

פורסם

נרשמים בבצפר שלמדת בו, לאחותי יצא אם אני לא טועה כ100 שקל לכל השאלונים ב3 יחידות ממ

וזהו

את הציוני בגרות אתה מקבל בבצפר

פורסם
  • מחבר

^ ^ ^ ^ ^

אתה בטוח בזה אחי?

נראה לי שהבצפר יבעט אותי החוצה ;D

פורסם

למה שיבעט?

פורסם

אם אתה רוצה לעשות את הבגרויות הקיץ הזה, תצטרך לשלם מחיר כפול מהרגיל כי בעיקרון תשתמש בהרשמה מאוחרת (אתה משלם לבית הספר על בגרות יום לפני שהיא מתקיימת, ורק אז הם רושמים אותך). זה מה שאני מתכוון לעשות כי המזכיר המניאק הטעה אותי בתאריכי הרישום הרגילים :-\.

תתקשר לתיכון שלך לוודא אגב, וגם אם היית התלמיד הכי חרא שיש, אף אחד לא יבעט בך החוצה :P

פורסם
  • מחבר

ממש לא הייתי תלמיד חרא,

מדובר בבית ספר שאנשים ספק עם יודעים קרוא וכתוב

הייתי תלמיד הרבה מעל הממוצע, אבל לא אהבתי את ההתנהלות של הבצפר

טוב, אני אבדוק את זה,

ולגבי המחיר הכפול

על כמה כסף מדובר?

פורסם

זה היה בציניות :)

מחיר כפול, זאת אומרת שאם בגרות ממוצעת עולה 30, אז בהרשמה שציינתי היא תעלה 60.

פרטים יותר מדוייקים תמצא באמת בתיכון שלך, אני פשוט לא יודע מה המחירים בעצמי (אם אתה עושה רק כמה בגרויות, אז זה ממש לא קריטי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים