עבור לתוכן

יעוץ לפני קניית מחשב בסביבות ה-300 שקל

Featured Replies

פורסם

יש לי חבר טוב שקנה מחשב נייד של Dell בארצות הברית בשנת 2005 ב 500 דולר המחשב זרוק בבית והוא כמעט ולא משתמש בו.

שהייתי אצלו שאלתי אותו אם הוא מוכן למכור לי אותו והוא אמר שכן רק מה הוא אמר לי שי בו כמה דברים שלא עובדים אחד מהם זה הצורב.

לקחתי אותו הביתה עשיתי לו בדיקה של כל המערת עשיתי גם דיאגנוסטיקה במחשב הכל עבר ועובד מצויין.

הצלחתי לסדר גם את הצורב שאחרי הדיאגנוסטיקה התחיל לעבוד רק דבר אחד לא הצלחתי לסדר בו וזה העבר שלו שלא עובד אבל זה לא חשוב לי כי גם כך אני לא משתמש בו אני מחבר עכבר ב USB כך יותר נוח לי.

בכללי המצב של מצויין. אני צריך מחשב לשימוש יום יומי בבית של אינטרנט ולפעמים ללימודים של בית ספר.

עכשיו רציתי להתייץ איתכם כמה כסף לתת לחבר על המחשב הוא חושב שהמחשב שלא לא עובד בכלל למרות שזה לא כך הוא עובד מצויין אבל גם כך הוא לא צריך תמחשב למה הוא לא משתמש בו. כמה הוא שווה וכמה לתת לו למה אני לא רוצה שיצא מצב לא נעים ביננו למה הוא חבר שלי אז חבשתי לתת לו בין 300 ל 200 שקל מה אתם אומרים על זה?

זה המפרט של המחשב

Dell Inspiron 1200

CPU: 1.3-GHz Celeron M 350 Display Size (inches): 14.1 Total HD Size (GB): 30

Intel Celeron M 350 (1.3GHz/1MB)

256MB PC2100 DDR

30GB 4,200rpm Hard Drive

24x CD-RW/DVD Combo Drive

15" XGA LCD and Intel Extreme 2 Graphics with 64MB Shared Memory

AC'97 Audio

v.92 56Kbps Modem and 10/100 Ethernet

Three USB 2.0 and One Type II PC Card

פורסם

תשמע, אם הוא לא משתמש בו והוא גם ככה זרוק ,אז כן 300 שקל זה אמנם מעט מאוד אבל אל תרגיש כאילו שאתה עובד עליו או משהו ,הוא לא היה טוב ,אתה תיקנת אותו, ואם לא היית מבין בזה? היית מוציא עליו אולי עוד איזה 200 -300 שקל רק על תיקון, אז זה יוצא פייר,

רק תספר לו את כל מה שהיה באמת. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים