עבור לתוכן

מישהו קנה בחנות dealextreme?

Featured Replies

פורסם

היא נראית אחלה חנות, זולה, והמשלוח חינם (!!!)

מישהו פעם קנה בה, איך היא? http://www.dealextreme.com/

פורסם

לא מכיר, אבל אם יש דבר אחד שאני יודע ממרום שנותיי זה שif something sounds too good to be true, it probably is ;)

לפי:

http://www.resellerratings.com/store/DealExtreme#reviews

לא מדובר בתרמית ככל הנראה, אבל הם לא משהו מבחינת השירות.

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי רק אדם אחד שקנה מהם (לייזר)

הקטע שיש להם דברים ממש זולים ומגניבים.. בכמה שקלים

הבעיה היא שאלו דברים שאתה לא באמת צריך :smile1:

פורסם

מודה באשמה. קניתי מהם 3 פנסים למתנות ונורת לד להחליף בנורה בפנס שכבר יש לי - הכל עבד יפה והשירות יותר מטוב. עד כמה שזכור לי, המשלוח כן עלה אבל לא הרבה. משהו מצחיק - כשכתבתי להם שהנורה ששלחו לא מתאימה לפנס שלי, הם אמרו שישלחו אחרת ותוך שעה מצאתי שצריך להעיף קפיץ שהיה תקוע בנורה ואז הכל עובד, כתבתי שהכל בסדר וישכחו מזה אבל זה לא עזר. אז התחננתי באי מייל שהכל עובד ואומנם בהוראות לא היה כתוב להעיף את הקפיץ אבל זה לא בעיה כזאת גדולה אבל לא עזר לי שום דבר - שלחו על חשבונם נורה נוספת. זה כבר שירות עודף לדעתי אבל ראוי לציון.

פורסם

tbh ebh,י מהם איזה מתאם עבר בסדר קיבלתי אחרי שבועיים לא שילמתי משלוח ויצא לי זול לאללה

פורסם

המשלוח חינם כולל לישראל?

איך משלמים שם?

מה בנוגע למכס \ מע"מ?

תדה רבה :)

פורסם

הזמנתי מהם כבר פעמיים, הכל היה בסדר והמשלוח (בחינם) לקח 10 ימים :xyxthumbs:

משלמים דרך PayPal, ושים לב שאתה צריך להירשם ל-dealextreme עם אותו אימייל של החשבון PayPal

פורסם

ומה בנוגע למכס \ מע"מ?

פורסם
  • מחבר

כל הדברים שם זולים אז לא צריך לשלם עליהם כלום.

הקטע שאין שם שום דבר שבאמת צריכים, זה הכל שטויות ;D

אני רוצה את הלייזר אבל הוא יקר מדי, נראה לי אני אקנה את השלט הזה שמכבה את הטלוויזיות, השאלה אם הוא יתאים לדגמים בארץ

פורסם

נראה לי אני אקנה את השלט הזה שמכבה את הטלוויזיות, השאלה אם הוא יתאים לדגמים בארץ

קניתי מהם כזה, זה עובד אבל ממש לא שימושי... (זה לא עובד על ממירים אז אי אפשר להעביר ערוצים או משהו.. רק לשלוט בווליום ולסגור)

פורסם

נראת כמו כל חנות ממוצעת שמוחרת זבל ג'נרי זול מה בדיוק מיוחד בה? אין שמה שום מוצר איכותי 1 המחירים לא מפתיעים בכלל....

פורסם
  • מחבר

קניתי מהם כזה, זה עובד אבל ממש לא שימושי... (זה לא עובד על ממירים אז אי אפשר להעביר ערוצים או משהו.. רק לשלוט בווליום ולסגור)

צריך לכוון אותה לפני זה או רק ללחוץ וזה עובד?

אני רוצה לשגע עם זה חברים :P

פורסם

נראת כמו כל חנות ממוצעת שמוחרת זבל ג'נרי זול מה בדיוק מיוחד בה? אין שמה שום מוצר איכותי 1 המחירים לא מפתיעים בכלל....

:xyxthumbs:

גם אני לא הבנתי מה מיוחד בה, יש בה iFone :screwy:

אותו זבל אפשר למצוא בהרבה חנויות "מחשבים ואלקטרוניקה" בארץ, עם נגנים של IPLAY.

פורסם

עד איזה סכום אפשר להזמין שם מוצרים כך שלא יקחו מכס ומע"מ?

תודה רבה.

פורסם

50$ אם אני לא טועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים