פורסם 2003 במאי 322 שנים מישהו פעם קנה מלמיר משהו והיתה לו תקלה ?אני עומד לקנות משם HD ואני רוצה לשמוע חוות דעת או מקרים של אנשים עם החנות ,תודה.
פורסם 2003 במאי 322 שנים יש להם רק שם של חנות אמינהאני לא רוצה להתחיל לספר את הסיפור שלי אבלעצה אישית ברח כל עוד אתה יכול
פורסם 2003 במאי 322 שנים יש להם רק שם של חנות אמינהאני לא רוצה להתחיל לספר את הסיפור שלי אבלעצה אישית ברח כל עוד אתה יכולאתה לא יכול לפלוט כזאת הצהרה באויר בלי לתת פרטים נוספים,זה משול לזה שאני יאמר עכשיו משהו כמו ש"אתמול תקף אותי כדור בשר שוודי,אבל עזוב אני לא רוצה לפרט".מצטער על הקצת תוקפנות,אבל אתה חייב לתת קצת פרטים.
פורסם 2003 במאי 322 שנים אתמול תקף אותי כדור בשר שוודי,אבל עזוב אני לא רוצה לפרט".חחחחחחחחחחחחחחחח ;D
פורסם 2003 במאי 322 שנים תתרחק ומהר.קניתי מהם כרטיס רשת והם רימו אותי, וכשתפסתי אותם על חם הם התחילו לשקר ולהאשים אותי.בסוף יצא לי יקר ב150 שקל, בגללם.
פורסם 2003 במאי 322 שנים קבל פרטים...היה לי כרטיס מסך טי איי 4200 של אסוסהם הביאו לי אותו עם ליבה גמורה...אני החלפתי 3 פעמים את הכרטיס הם טוענים שכל פעם הם מביאים כרטיס חדשאבל כל פעם זה אותו כרטיס זה לפי דעתי לא שירות אמין ולא שירות טובבתור לקוח שלהם לא הייתי ממליץ עליהםהסיפור כמובן סופר בקצרה מי שמכיר אותי יודע את כל הסרט שהם עשו לי
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר באמת ?אז לא כדאי לקנות משם ?העניין הוא שלעומת המתחרים PCH ופנדה....מבינים?
פורסם 2003 במאי 322 שנים אני די בטוח שיש עוד חנויות חוץ מפנדה ו-PCH...*COUGH*זיגזאג*COUGH*סימפלטק*COUGH*
פורסם 2003 במאי 322 שנים שני החנויות שאתה ציינת אמינות באותה מידה בערך(לא יעשו בעיות בד"כ בהחלפה),אז הייתי אומר שתלך על זאת שיש לה את הדיסק במלאי,או החנות שתשלח לך אותו הכי מהר.
פורסם 2003 במאי 322 שנים קיבלתי מזיגזג את המוצר יום למחרת :> לא האמנתימוצר שני שלא היה במלאי הוזמן ותוך 4 ימים הגיע אלי בדיוק לפני החג
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר מניסיון אישי שלי פנדה לא אמינים בעיני... מי שראה על הלוח של אפוס 8RGA+ ומי שלא ראה...הם דפקו אותי ועכשיו יש לנו תביעות קטנות מזל שאת זה יש. אבא שלי גם לא מוכן שאני אקנה מהם יותר שום דבר...אחרי הניסיון שלנו איתם. ב-PCH....קצת רחוק לי מבין ? משלוח ל-HD אני לא רוצה לעשות. ושמעתי רעות גם על PCH....למיר יותר זולים ושמעתי פחות תלונות עליהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.