עבור לתוכן

עזרה| קפיצה בטמפ' של המחשב!!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך 8800gt גירסאת OC של INNO3D (לא ICHIIL)

בכל מקרה עדעכשיו השתמשתי באוורסט גירסאת אולטימייט 4.20 והטמפ' של הכרטיס מסך הייתה 43-46....

עכשיו אחרי שהורדתי את הגירסאת אולטימייט החדשה יותר (4.50)סתם כדי להתעדכן הטמפ' קפצה ל-53-56!!!!!

עכשיו כל שאר הדברים נשארו אותו דבר בלי שינויי GPU Memory 47°C ו- GPU Ambient 43 °C

וגם המעבד הספק וכל שאר הדברים נשארו ללא שינויי...רק הכרטיס מסך פתאום קפץ ב-10 מעלות...

אז רציתי לדעת מה יכול להיות שקרה?אולי באג בתוכנה?אולי הגירסא הקודמת לא הייתה טובה?מה לעשות?שתיהן היו גירסאות אולטימייט אז מה קרה עכשיו שזה מציג טמפ' הרבה יותר גבוהה?

פורסם

תתקין NTUNE ותראה מה היא אומרת.

פורסם
  • מחבר

התקנתי ntune והיא באמת מראה את הטמפ' של הגרסא החדישה יותר...

אז מה לעשות?הטמפ' סבירה?ואם לא כדאי לקנות קירור? והרכבה של קירור מורידה אחריות??

בקיצור עזרה דחוף!

פורסם

יש לי תחושה שהטמפ' יותר קשורה למזג האוויר שיש לאחרונה...

תחכה ליום קריר יותר ותראה את ההבדל..

פורסם

יש לי תחושה שהטמפ' יותר קשורה למזג האוויר שיש לאחרונה...

תחכה ליום קריר יותר ותראה את ההבדל..

כנ"ל

בכל מקרה תנקה אבק מהקירור של הכרטיס עדיף עם לחץ אויר

פורסם
  • מחבר

זה לא יכול להיות בגלל החום כי התקנתי את שתי הגירסאות במקביל ובישנה היה 46 מעלות ובחדשה 54 מעלות...ככה שזה לא זה

ואבק לא אמור להיות בכלל כי זה מחשב חדש בן חודשיים...

עוד פתרונות או הצעות? יש טעם לקנות קירור?או שלא צריך?ואם קונים קירור זה מוריד אחריות?

פורסם

יכול להיות שיש תיקון בגרסא החדשה, אחרי הכל, הNTUNE מראה לך אותה טמפ' גבוהה.

מה הטמפרטורה שלך בעומס? איזה מארז יש לך? כמה, איזה ואיפה יש לך מאווררים במארז?

החלפת הקרור גוררת ביטול אחריות.

פורסם
  • מחבר

חחח אז כבר עדיף לא לשים קירור ומקסימום אם יקרה משו לכרטיס ישימו לי חדש...לא ככה?

ויש לי מארז EZCOOL H550 - F25 זה הדגם.......מאווור קדימה מאוורר אחורה ומאוורר גדול 25 ס"מ בצד...

אז מה ההמלצה שלכם?בהנחה שיש לי אחריות 3 שנים על הכרטיס?

פורסם

איך יש לך כאלה טמפ' עם F25? בדקת שהמחשב לא מאובק בפנים? מאורר הצד יכול לדחוף הרבה מאוד אבק אם המחשב יושב על הרצפה ולא על השולחן.

פורסם

תוך חודשיים אבק בכמות כזאת שתשפיע על איכות קירור זה לא מציאותי, מהניסיון של המעבדה המטונפת שלי צריך חצי שנה לפחות כדי לגרום לשינוי דרסטי כזה של איכות קירור! והמעבדה שלי מטונפת ברמות הסטריות מזל שיש פסח פעם בשנה... :)

תנסה להעמיס על הכרטיס מסך עם מארז פתוח ותראה אם זה משפיע על הטמפרטורה לטובה או לרעה, יש מצב שזה סירקולציה לא תקינה במארז מאיזו סיבה שהיא.

לגבי העידכון זה אולי עידכון של צורת קריאת הנתונים מהחיישן ולכן התוכנה מראה על חום גבוה יותר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל המארז לא על הרצפה אלא על שולחן ולא נראה לי שנכנס כל כך הרבה אבק בחודשיים...

דבר שני אם הסירקולציה לא טובה אז איך הטמפ' של הדברים האחרים היא די טובה? ואני מדבר אחרי בירור?

זה משו בכרטיס עצמו שהוא חם...השאלה אם זה עד כדי כך חם ? (53-56) מעלות...

פורסם

הטמפ' לא גבוהה, אבל ה GPU AMBIENT מראה שדי חמים אצלך באזור כ. המסך. אצלי הטמפ' היא 37 מעלות (GPU AMBIENT).

מאוורר הצד אמור לעזור בכל אופן. מה הטמפ' במאמץ אגב?

פורסם
  • מחבר

במאמץ אני מעלה את המהירות של המאוורר ל-50-55 אחוז במקום 30 ואז הטמפ' היא בין 66 -72 מקסימום וזה תלוי ביום אם הוא חם או לא וגם במשחק עצמו...וגם בד"כ הוא לא עובר את ה-70 מעלות....

יש תשובות?

פורסם

הטמפרטורה סבירה, אין לך מה לדאוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים