עבור לתוכן

Tripping The Rift- הסרט

Featured Replies

פורסם

מישהו כבר ראה אותו?

פורסם

אני חושב שזה לא מתאים לפורום הזה שיעבירו לאקטואליה ותרבות

פורסם
  • מחבר

מה?!

למה העבירו לאקטואליה ותרבות? :s07:

זה פאקינג סרט... ועוד מצוייר... מה כל כך "תרבותי" בזה? או לפחות למה זה יותר תרבותי מת'ראדים על מוסיקה ושירים? :s05:

פורסם
  • מחבר

מה ישן? :kopfpatsch:

יצא לפני חודש

פורסם

מה?!

למה העבירו לאקטואליה ותרבות? :s07:

זה פאקינג סרט... ועוד מצוייר... מה כל כך "תרבותי" בזה? או לפחות למה זה יותר תרבותי מת'ראדים על מוסיקה ושירים? :s05:

אני מבין שאתה חדש כאן ... ::)

סרטים = תרבות, טלוויזיה = תרבות, מוסיקה = תרבות, יש מבין?

(כשאני אומר מוסיקה אני מתכוון לדיונים על אמנים ספציפיים, לא "תמליצו לי על שירים בסגנון X")

פורסם
It is based on two short animations published on the Internet by Chris Moeller and Chuck Austen
In 1992 Chris Moeller, who was working on King of the Hill and who had been producing animation shorts with his Dark Bunny Productions, met Chuck Austen and pitched their idea for a sci fi comedy to animation studio Film Roman and in early 1998 they launched the first pilot Love and Darph on the Internet. The Chode character first appeared in Chris' 1994 short Wisconsin.[1] In 2001 Film Roman released the Oh Brother Teaser for episode 2, and Chris claimed the full version was made but up to Film Roman to release.[2]

בשביל הידע הכללי שלך.

פורסם
  • מחבר

FFS... מדובר שם על הסידרה- שתאכלס אף אחד לא ראה עד לפני איזה 3 שנים (לא זוכר מתי בדיוק היא יצאה..)

סירטוני הרשת זה הייה רק הבסיס לסידרה.

הסרט יצא לפני חודש.

אני מבין שאתה חדש כאן ... ::)

סרטים = תרבות, טלוויזיה = תרבות, מוסיקה = תרבות, יש מבין?

(כשאני אומר מוסיקה אני מתכוון לדיונים על אמנים ספציפיים, לא "תמליצו לי על שירים בסגנון X")

הי :hi:

ואיך הת'ראד הזה ("תמליצו לי על סרט X") שונה מתראדים על שירים? ("תמליצו לי על שירים בסגנון X")? :nixweiss:

פורסם

זה יצא רק לפני חודש? אני ראיתי לפני הרבה שנים סרטון מצוייר בן כמה דקות שנקרא Tripping the Rift (משהו בסגנון של Star Wars). עכשיו כשפתחת את הת'רד הזה מצאתי סרט באורך מלא בשם הזה. מאוד אהבתי את הסרטון. במידה והוא משקף את הסרט המלא, אז לא נראה לי שאני אתאכזב.

פורסם
  • מחבר

TTR התחיל בתור סירטוני רשת קצרים, אחרי זה הוא התפתח לסידרה עם פרקים באורך מלא (~20 דקות), שרצה איזה 3 עונות, ועכשו יצא סרט...

אני מעוניין לדעת אם מישהו ראה את הסרט ויכול להמליץ עליו.

פורסם

הסרט יצא בקולנוע או באינטרנט?

פורסם
  • מחבר

ישר בDVD...[br]פורסם בתאריך: 15 אפריל 2008, 02:52:44

לכל מי שזה מעניין אותו- ראיתי את הסרט. במילה אחת: טו- אוב! :xyxthumbs:
פורסם

תודה על ההמלצה (אני אוהב סרטים מצויירים טובים)!

הסרט הוא בסגנון של מלחמת הכוכבים?

פורסם
  • מחבר

אמממ... כן.... סוג של.... למבוגרים בלבד..... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים