עבור לתוכן

לא להאמין : מטפס אמריקני קטע את זרועו כדי להחלץ מסלע תחתיו נלכד!!

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
מוזר... הוא היה אמור לאבד הרבה מאוד דם. מה שהיה גורם לאנמיה (מחסור חמור בדם) ולבסוף , מוות.

בכתבה רשום שהוא אילתר חוסם עורקים

פורסם

oh god... OH GOD... !!!

:(:(:(

פורסם
  • מחבר

מוזר... הוא היה אמור לאבד הרבה מאוד דם. מה שהיה גורם לאנמיה (מחסור חמור בדם) ולבסוף , מוות.

הוא עשה לעצמו ח"ע. (חוסם עורקים - למתקשים)

כתוב בידיעה:

"זרועו הימנית היתה חבושה בחוסם עורקים שהתקין לבדו לאחר ששיחרר את ידו ממתחת לסלע"

פורסם

הממ... בוא ננתח את המצב. אתה במדבר , אין מי שיציל אותך , אין הרבה מים. סלע של חצי טון יושב לך על הזרוע. אתה לוקח את האולר ומתחיל לחתוך אותה. Despite הכאבים , אתה מאבד חצי ליטר דם בדקה. נשארה לך יד אחת ואיתה אתה "מאלתר" חוסם עורקים(How the fuck?) אחרי זה אתה עוד הולך כמה מאת מטרים טובים ובסוף נמצא על ידי שירותי ההצלה. לא יודע מה איתכם , אבל לי נראה ששילמו לו כמה אלפים כדי "לאלתר" חוסם עורקים. מה לעשות , cnn רוצה רייטינג.

פורסם
אבל לי נראה ששילמו לו כמה אלפים כדי "לאלתר" חוסם עורקים. מה לעשות , cnn רוצה רייטינג.

מה הבעיה לאלתר?

חגורה , חולצה, כמעט כל דבר יכול לשמש כח"ע

פורסם

לא נשמע הגיוני לחחתוך עצם עם אולר??

פורסם
לא נשמע הגיוני לחחתוך עצם עם אולר??

לא צריך לחתוך העצם מרוסקת :P

פורסם

הוא עשה לעצמו ח"ע. (חוסם עורקים - למתקשים)

כתוב בידיעה:

"זרועו הימנית היתה חבושה בחוסם עורקים שהתקין לבדו לאחר ששיחרר את ידו ממתחת לסלע"

האמת, שאם תחשוב על זה לעשות ח"ע לעצמך עםיד אחת זה לא כל כך קל, זה דוקא די מסובך!

פורסם

סביר להניח שהעצם הייתה מרושסקת ואז זה פחות בעייה...

חוץ מזה עם זה נכון איזה בן אדם עם ביצי פלדה איזה אומץ צריך בשביל זה!!!!:AR15:

פורסם

פשששששששש קבל ח"יח young brave man

זה לא כול כך בעיה לעשות את זה בלי יד (אפשר דיי בקלות בעזרת הפה)

אני הייתי מתאלף כבר מרוב כאבים, ועוד ללכת כול כך הרבה 1000% הייתי מתאלף כמה פעמים

פורסם

רק מלחשוב על זה כואבת לי היד!! :bash:

פורסם

חברים, כמו שנאמר כמה שהבנאדם דומה לחיה, גם לנו יש דברים חייתיים בגוף! ברגע של פגיעה משתחרר בגוף מן חומר הרדמה לאזור שמונע כאס לכמה דקות (בעקרון בשביל חיה פצועה שתוכל להימלט מהטורף שאחריה, לא קרה לכם פעם שיעיקמתם אצבע או רגל או משהו בהתחלה לא כאב ואחרי כמה דקות זה היה בלתי נסבל?) בזמן הזה משתחרר אדרנלין לדם וגורם למצב של כוח עליון וחוסר כאב(במקרים דרסטיים כמובן)! הבנאדם בקושי הרגיש את כל העניין (יחסית כמובן, האדרנלין מנע עילפון למרות הכאב הבלתי נסבל).

פורסם

קראתם את התגובות של האנשים שם......

אחרי זה מתפלאים למה שונאים אותנו....

תיכנסו לאתרים אחרים שיש בה את החדשה הזאת ותראו מזה תגובות אנושיות...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

התופעה הזאת לא כל כך מוזרה בטבע

ידוע שכאשר זאב נתפס במלכודת הוא מכרסם לעצמו את היד\רגל

והיינה עוד עובדה שהאדם קרוב לחיה יותר ממה שאתם חושבים

נכון (טוב, אולי...)!

אבל בכל זאת, זה מגעיל.

בטח צריך "ביצים מברזל" בשביל לעשות כזה דבר ואף יותר... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים