עבור לתוכן

חוות דעתכם על מפרט ב 7K.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

זה המפרט שאני מתעתד לרכוש בזמן הקרוב - http://tms.co.il/preview/spec/g1adyu2h

אשמח לשמוע מה אתם חושבים, לא יבוצע OC , מחשב למשחקים ושימושים כלליים, יחובר אליו מסך 20" של DELL או מסך 22" של HP - עדיין לא החלטתי.

על הערה / הארה תתקבל בשמחה !

שבת שלום.

נועם

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ₪1709

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪469

כרטיס מסך:

TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX 512MB DDR3 - RETAIL ₪1554

דיסק קשיח:

WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD5001ABYS ₪626

צורב DVD:

SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ₪154

זיכרון:

GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ₪452

מארז:

ANTEC P182-B w/o PSU ₪762

ספק כוח:

ANTEC NEO POWER 550W ₪574

קרור למעבד:

SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER ₪245

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪0

מחיר סופי: ₪6545

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

נשארו לך עוד 500 ש"ח לדיסק קשיח השני(אין אפשרות לבחור שניים אבל אפשר לדבר איתם ולהוסיף).

מעבד חזק Q9450 + קירור שקט

ספק כח איכותי של ANTEC 550W.

ו9800GTX אפשר לרדת ל8800GTS מFOXPC ולחסוך 300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני אפשט על מה התפשרת במפרט שלך :

1.לוח אם פחות טוב - אין מה לעשות כמה ש -GIGABYTE נפוצים היום הם עדיין לא ברמה של ASUS.

2.תזמונים לזכרונות פחות טובים.

3.ספק כוח - אני לא יודע מי מהם יותר חזק אבל אני יודע שבספק שאתה שמת יש רק מאוורר אחד של 80 מ"מ BIG NO NO . - אני מכניס למארז הזה רק מאווררים של 120 מ"מ (חוץ מהכרטיס מסך - המאווררים יעבדו לאט מאוד עליו).

4.שמת מעבד חזק יותר ללא שום צורך - בשלוש השנים הקרובות מי שיתן לי יותר ביצועים זה דווקא לא מרובע ליבה אלא כפול ליבה אם תדר יותר גבוהה.

5.כרטיס מסך - אני לא מעודכן כנראה - מה ששמת יותר חזק מ-8800GT ?

***עריכה***

האם הספק שאני שמתי במפרט המקורי יוכל להחזיק לי עוד 8800GT בעתיד?

פורסם

1. הוא דיי זול ומומלץ, זה ידוע שASUS יותר יקרים, ושתיהן חברות טובות.

2..אתה לא עושה OC הזכרונות האלה יספיקו.

3. גם האנטק וגם הקורסייר טובים, אפשר לעלות לספק של 600W אבל אני לא חושב שיש צורך.

4. אם זה רק למשחקים תקח את הE8400 (תקח את המפרט מTMS או SKYPC ותבקש שייעשו לך OC, זה בחינם).

5.כן הוא GTS G92 מומהר, לא ממש שווה את התוספת של ה-300 ש"ח,כרגע הכרטיס הכי משתלם הוא ה8800GT. אם תרצה להוסיף אחד בעתיד תצטרך לקחת לוח SLI, אני לא חושב שזה ממש חכם כי בעתיד יהיו כרטיסים חדשים וSLI לא משתלם בכלל, בעיקר אם אתה משתמש ב-20" ולא ביותר מזה, וככה תחסוך כמה מאות שקלים לקניית מחשב בעתיד או לשדרוג. תקח את הדל 2007WFP(כ-2000 ש"ח)

פורסם

אני אתייחס מפרט המקורי שלך כי לדעתי אתה צודק ברוב הבחירות,

מעבד סבבה,

קירור אין סיבה לקחת אם אתה לא עושה OC הוא עובד סבבה, במידה ואתה רוצה קירור אחר בגלל שקט אז תבחר פסיבי מסיבי כמו ה TR ULTRA 120 XTREME

הוא יחזיק לך את ה 8400 פסיבי ללא המהרה.

לוח אם, אתה מעדיף ASUS אז בסדר תקח P5K, אין סיבה לקחת P5N-D שהוא לוח שמיועד ל SLI ואתה לא מתכנן לעשות SLI, סתם עוד 200שח בזבוז.

זיכרון, מה שלקחת מצויין אבל יש דגמים זולים יותר משמעותית, תשקול את זה במידה ואתה מגיע לבעית תקציב, זה מקום שאתה יכול לחסוך פה כ200-300שח מבלי לפגוע בביצועים שלך

קשיח - אין לך שום ואני אומר שום סיבה לקחת RAID EDITION שאתה מחזיק קשיח בודד וללא מערך RAID, סתם בזבוז כסף, הגרסה הרגילה AAKS עולה כמעט 200שח פחות

כ.מסך - הספרקל אמור להיות טוב, לא מכיר אותו, אבל יש לך את ה GIGABYTE אם קירור זלמן שעולה כ60-70שח פחות והוא טוב בטוח.

בשביל מה כ.קול עצמאי ?

אתה מחבר את המחשב למערכת ועד כדי קח רגיל לצלילים ? אם כן אז אתה לא בכרטיס הנכון, תבחר משהו גבוה יותר מהסדרה הזאת, אם לא אז אתה זורק 600שח על כלום כי הכרטיס המובנה של כל הלוחות P35\750\780 הוא HD 7.1 ולא משנה היצרן, בכולם תקבל צליל טוב ויציאות אופטי ו\או קואקס

פורסם
  • מחבר

הקירור הרגיל של המעבדים אינו מספיק בארצינו החמה 8) , ולפי דעתי יש צורך בכל מחשב בישראל בלפחות FREEZER 7 PRO.

את הלוח אם שבחרתי בגלל הצ'יפסט והאפשרות לעשות SLI בעתיד-נראה לי שהצ'יפסט שלו יותר טוב מ - P35. (תקנו אותי אם אני טועה)

אפשר לקבל דוגמה לזיכרון יותר טוב בתיזמונים האלו? - עוד דבר מה הקשר ל-OC ולתיזמונים זה נטו מחזורי פעילות של הזיכרון שיבואו לידי ביטוי גם אם לא נעשה OC.

לגבי הקשיח מקבל.

כרטיס קול אני מחפש מקור טוב לאוזניות של SENNHEISER HD555 שאני הולך לקנות.

***עריכה***

אז ככה - עשיתי כמה שינויים - תגידו לי מה אתם חושבים. - http://tms.co.il/preview/spec/t1vyclfr

עוד דבר- אני מתלבט בין P182 לבין 570 של ג'יגה בייט, מה אתם אומרים?

פורסם

אגב, אם המחשב הינו ביחוד לעריכה וגרפיקה [ ונחוץ גם 1394] ובחירת המעבד נעה בין 9300 ובין 9450

האם היית משנה את לוח האם???

ואם מערכת ההפעלה הינה XP האם לא עדיף זכרון של[ 3G [2X1+1X1 ???

פורסם
  • מחבר

המעבד שנחוץ לי הוא בדיוק מה שציינתי - אני לא מאמין ששום משתמש ביתי יראה תשואה שמסבירה את ההוצאה של הכסף מכל מרובע ליבה כלשהו-כן כולל גם את Q6600 - אני מדבר על משתמשים שלא עושים OC.

לגבי 3G - אני רוצה שהזכרונות יעבדו ב- DUAL CHANNEL ולכן 3 סטיקים לא בא בחבשבון - אני אתקין 2X2G - הויסטה יודעת לנצל את הכול :-)

פורסם

אני אשתמש לגרפיקה ועריכה ולא אשתמש בויסטה אלא ב XP 32 ולכן גם ההירהור על 4G

אם אני בוחר בQ9300 או אולי Q9450 האם זה מוצדק והאם כדאי להעלות רמה את לוח האם ? ולמה ? ABIT?

פורסם
  • מחבר

איך זה קשור למפרט שלי???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים