פורסם 2008 באפריל 1117 שנים בעקבות הת'רד הקודם שהיה פה, שהכיל בעיקר בלאגן וחוסר וודאות, נפתח ת'רד חדש כדי לרכז את כל תגובותיכם ולהגיע להחלטה סופית לגבי התאריך.התאריכים הבולטים ביותר שנראו בת'רד הקודם הם המופיעים בסקר.קיום המפגש לפני התאריך 18/4 לא בא בחשבון, מכיוון שהרבה מחברי הפורום שמתכוונים להגיע (מנסיון) הם בני 14-18, וצריכים להשלים שעות לימודים בבתי הספר עקב השביתה בתחילת השנה. אני חושב שצריך לתת לכולם הזדמנות שווה להגיע ולתרום למפגש.מיקום: טיילת יפו במגדלי עזריאלי, קומה שלישית.שעות: מהבוקר עד הערב, נהיה יותר חכמים כשנקבל תאריך סופי.מוזמנים לתת הצעות, הערות וכו'...Aviko
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים לדעתי אם נעשה את זה ביום ראשון (באחד מהתאריכים) זה יהיה מעולה.יום ראשון הוא יום שהוא לא עמוס בעזריאלי.בכל מקרה אין מצב שאני יכול לבוא ב22-23, יש לי טיול מארגון צמרת.ב21 אני אתרגן, לכן זה לא הכי נוח לי.
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים לפי דעתי יום שישי ה-18/4 הוא יום מעולה להיפגש.הרבה מאיתנו לא עובדים אני מניח וגם אפשר נגיד להיפגש ב-10 וללכת ב-14:00 (וכן, יש תחבורה ציבורית בשעה הזאת).
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים גם לטעמי שישי קצר מדי. ביום שני נוכל להיפגש וללכת כולנו לתערוכה של אוטו-לוטו-מוטו-קאר. או שאיך שלא קוראים לשטות הזה. אבל זה נשמע דווקא נחמד.
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מחבר אני מסכים עמכם, יום שישי גם לדעתי קצר מדי, והתחבורה הציבורית ביום שישי נסגרת בשעות מאוד מוקדמות.אני מבקש מכל מי שרואה את הת'רד הזה שיפיץ אותו ל2-3 חברים באתר שמתכוונים לבוא :]Aviko
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מעדיף ב-21.בימי שישי הכבישים והקניונים עמוסים.מה גם,שאבי צודק,התחבורה נסגרת מהר.MuTaTiOn.
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מפגש קודם היה סבבה והייתי בא אבל... אני יכול רק בימי שלישי.זה היום היחיד שאני לא לומד :[
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים לא יכול להיות שאתם לומדים ב-21.זה אחרי ערב פסח (אומנם ב-19,אבל עדין....)MuTaTiOn.
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים חחח באתי קצת באיחור כי האתר לא זז לי אין בעיה בשום יום יצאתי לחופש כבר בתאריך ה11 כל יום חוץ מיום שישי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.