עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי הצבא

Featured Replies

פורסם

אם אתה מתגייס ביולי תקח בחשבון שאתה הולך לטירונות חורף,ואם במרץ זו טירונות קיץ.

פורסם

לדעתי יולי אתה תשתגע עד מרץ

וגם מבחינת מזג אוויר עדיף מיולי

פורסם

אוקיי החלטתי קרבי.. עכשיו עומדת בפני שאלת המיליון דולר...

יולי או מרץ ?

יש לציין שבמרץ אני בן 19 וחודשיים

יולי זה יוצא משהו כמו שבועיים אחרי סיום הבגרויות

תתחיל יותר מוקדם תסיים יותר מוקדם.

הטירונות ביולי היא רובה בקיץ ככה שזה אומר שיהיו זמנים שלא תעשו כלום בגלל עומסי חום ותשבו הרבה בכיתות ממוזגות.

לגבי יציאות בהתחלה זה קצת קשה אבל לאט לאט מתרגלים ובסוף ככל שאתה יוצא פחות הביתה ככה השירות עובר הרבה יותר מהר.

פורסם

אני אישית לא מסכים עם שאר האנשים פה... לדעתי התקופה שלפני הגיוס היא תקופה שבחיים לא תחזור, אחרי צבא זה כבר יהיה שונה.

אם אתה יכול, תנסה לדחות את הגיוס לנוב' או אוק'. אם האפשרויות הן רק יולי ומרץ, אז תעשה את השיקולים שלך... מתי חברים שלך מתגייסים, אם אתה רוצה לעבוד לפני הצבא, ואם אתה רוצה לעשות איזה טיול לפני הצבא.

יש לי חברים שהיו מיועדים להתגייס ביולי ודחו את הגיוס למרץ ואז הקדימו אותו לנוב'...

פורסם
  • מחבר

אני מת לנובמבר.. מתתת מוכן לשלם בשביל זה אבל אין יש רק מרץ

אני רוצה לשנות למרץ.. ואז לנסות להקדים לנוב' אבל לא רואה איך זה אפשרי ואיך חברים שלך עשו את זה

אולי תוכל לקשר אותי איתם.. אימייל ..אייסיקיו

פורסם

poke her

הצחקתני...על סמך הודעה בפוסט שינית את דעתך מקצה לקצה על קרבי?

עם כל הרצון שבי שכל הנוער שיכול ירצה מאוד קרבי ואני מאוד שמח על החלטתך,אתה לא חושב שזה קצת נמהר

קרבי זו בחירה רצינית...לא משהו שאפשר להחליט בהינף יד

ולשאלתך...יולי אוגוסט נחשבים בדרך כלל לגיוסים פחות עם מוטיבציה,בגלל כל העניין שהם לא טיילו לפני הצבא..מרץ משתגעים מדיי מהחופש.

וכן,אני מסכים עם אנשים פה...עדיף מרץ ולהשתגע לפני הצבא מאשר להרגיש לא ממוצה,אבל הכי עדיף זה נובמבר

פורסם

האמת שfade צודק. 2 חברים שלי שדחו למרץ והיו מורעלים לסיירות כלכך התרגלו לחופש ולבטלנות שהם הורידו פורפיל והתגייסו לג'וב.

בקשר לחברים שלי שדחו למרץ והקדימו לנוב'... שניהם בבסיס. אבל אני יודע שלא עשו להם כלכך בעיות. פשוט הם דחו את הגיוס למרץ בשביל הטיול. ואחרי אוגוסט הם הלכו ללשכת גיוס וביקשו הקדמת גיוס והקדימו להם לנוב' בלי יותר מדי בעיות.

בכל מקרה אני יודע שבשביל להקדים גיוס את יכול להגיד ללשכת גיוס שברחת מהבית ואתה גר אצל חברים ואתה רוצה להתגייס כדי לחיות ולישון במקום קבוע...

כמובן שאתה אומר את זה אחרי יולי ואחרי שדחית את הגיוס למרץ.

פורסם
  • מחבר

בקשר לזה שעזבתי את הבית שקרים יכולים לפגוע אחרי זה אני ארצה לצאת שבתות יגידו לי איפה תלך..ההורים זרקו אותך מהבית...אבל אני אשקול את זה

בעניין החלטת הקרבי..אתם באמת צודקים זה לא עניין של מה בכך.. אבל אני לא מוכשר לשום מקצוע ואני לא אבזבז 3 שנים בתפקיד מאעפן אני מעדיף להיות לוחם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים