עבור לתוכן

רציתי לדעת איך להשאיר את המחשב בלילה?

Featured Replies

פורסם

האם לסגור אותו או המתנה או מצב שינה או פשוט לא לגעת בוא ואז יש שומר מסך

פורסם

אם אין לך שימוש בלילה כגון: הורדות ,שליחות ולא יודע מה אז תכבה.

אבל אם יש אז תשאיר אותו איך שהוא ושיכנס להמתנה לפי הברירת מחדל ,20 דקות לדעתי ,אפשר לשנות בצריכת חשמל

פורסם

אם אין לך שימוש בלילה כגון: הורדות ,שליחות ולא יודע מה אז תכבה.

אבל אם יש אז תשאיר אותו איך שהוא ושיכנס להמתנה לפי הברירת מחדל ,20 דקות לדעתי ,אפשר לשנות בצריכת חשמל

ואז הוא יוריד 20 דקות ואז יכנס למצב המתנה ויפסיק להוריד. אם אתה מוריד אז תבטל כניסה אוט' למצב המתנה.

פורסם

כבה מסך, רמקולים ולך לישון.

פורסם

כבה מסך, רמקולים ולך לישון.

הכי טוב ככה גם אני עושה כשיש הורדות

פורסם

אני ישן כבר מספר שנים עם מחשב דלוק כל הלילה.. פשוט מכבה את האפשרות של שינה למחשב וכשאני הולך לישון אני מכבה את המסך וזהו... אני גם ביטלתי את השומר מסך... הדברים האלה מעצבנים אותי.

פורסם

אני גם כבר הרבה זמן שלא מכבה את המחשב שלי בלילות.. (למרות שכרגע אני בצבא אז כל פעם שאני חוזר מהבית אני מכבה אותו כי זה באמת מיותר להשאיר אותו דולק שבועיים בלי שימוש... חחח).

גם אני רק מכבה רמקולים ומסך ועף לישון.. לא צריך יותר מזה..

פורסם

מה הטעם בלכבות רמקולים?

פורסם

אני ישן כבר מספר שנים עם מחשב דלוק כל הלילה.. פשוט מכבה את האפשרות של שינה למחשב וכשאני הולך לישון אני מכבה את המסך וזהו... אני גם ביטלתי את השומר מסך... הדברים האלה מעצבנים אותי.

+1

מה הטעם בלכבות רמקולים?

לא נעים שמישהו נותן לך נדנוד במסנגר ב3 בלילה שהרמקולים פתוחים נכון?

פורסם

מי יתן לך נדנוד בלילה?

תכבה מסנג'ר חחחח....

זה נחמד גם לכבות את המסך והרמקולים בכלל הלדים הקטנטנים שדולקים למי שזה מפריע לו להרדם :sleep:

פורסם

חברים שגרים בניו יורק נותנים לי חופשי נדנודים בלילה אז זה עונה לך על השאלה, ולמה לכבות מסנגר שסה"כ צריך לעשות שתי פעולות לא כל כך מסובכות וזה לכבות מסך ורמקולים, לא מתים מזה.

פורסם

מה הטעם בלכבות רמקולים?

חוץ משאר התגובות שכבר היו פה.. אני לאדע איך זה אצל אחרים, אבל פה אצלי יש לפעמים הפסקות חשמל. הקטנות האלה שמספיקות לכבות הכל ולהדליק מחדש..

אז אני מכבה את שאר הדברים הנלווים ולמחשב יש לי אל פסק.. ככה זה גם שומר על שאר הדברים..

חוץ מעניין ההטרדות באמצע הלילה כמו שאמרו כבר... חחח

פורסם

בדיוק בגלל זה אני מחבר את הרמקולים שלי לאל פסק של המחשב. קפיצת מתח יכולה לקרות גם ביום (ככה הלכו לי זוג רמקולים פעם - המחשב היה על אל פסק כמובן).

פורסם

מה הבעיה?

תבטלו את הקולות של המסנג'ר. זה מיותר לגמרי.

שאתם ערים- אתם רואים את ההבהוב. שאתם רואים סרט/משחקים- אתם לא רוצים שיפריעו לכם, אז הקולות סתם מציקים.

וזה גם מונע נדנודים.

פורסם

ואז הוא יוריד 20 דקות ואז יכנס למצב המתנה ויפסיק להוריד. אם אתה מוריד אז תבטל כניסה אוט' למצב המתנה.

אם אני לא טועה כשהמחשב מבצע פעולות (כמו הורדות או שיתוף קבצים) הוא לא יכנס למצב המתנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים