פורסם 2008 באפריל 1017 שנים יש לי את המארז P180 אבל ביגלל שיש לי מעבד Q אז המארז לא שווה... כי קניתי אותו רק בישביל השקט... והמאוורר שמגיע עם המארז רועש יותר מדיאיזה מבין ה3 הבאים הכי שקט?infinity scytheTT- V1TT- Blue orb FXאו שכולם חרטא?כי אני מחפש שקט מופתי... פחות חשוב לי החום וכל זהולא רוצה אובר קלוק ולא כלום
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים אתה מדבר על צלעות הקירור שהגיעו עם המעבד ? זה ? כי זה לא קשור למארז. זה המאוורר סטוק של מעבדי Intel. כמה אתה מוכן להוציא בשביל השקט במארז ? האם מתוכנן OC ? אפשר למצוא פיתרון קירור ב 130 ש"ח, ואפשר ב 310 ש"ח ..
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים כל מאוורר בשלב מסויים ירעיש לך. נקה אותו ואת גוף הקירור מאבק,אם הוא עדיין מרעיש,תשמן אותו. (עובד לי ) MuTaTiOn.
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מחבר נו כן היתכוונתי למאוורר שמגיע עם המעבדאין לי תקציב... מוכן להוציא כמה שצריך... כמובן שאני לא אקנה משהו ב500 שקל כי זה בזבוז כסףואמרתי בלי OCוכן אני יודע שצריך לנקות מדי פעם וזה מה שנאי עושה עם הקומפרסורלפי מה שבדקתי האינפיניטי שכתבתי הוא אחד הדברים הכי שקטים שיש....מישהו יכול לאמת את זה? ולא לכתוב תגובות מתחכמות?
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים גם אני עם השגאון שלך לשקט אני חושב שזה חשוב לא לכולם זה מפריע אבל כשאתה לבד בלילה והכל שקט ויושב שעות זה עולה על העצביםעכשיו לעינין (וניסיתי הרבה , אז הטוניק אם יש עדיין בשוק הוא טוב בסביבות 300 ש"חוגם הזלמן 9700 הכי שקט זה משהוא פסיבי אך בנתיים יש לכרטיסי מסך ועוד אי אלהעכשיו אני מגיע לנקודה החשובה ביותר כל קרור מרעיש משהו אך תעמוד על זה שיהיה לך פוטנציומטר שאפשר להוריד את מהירות סיבוב המאורר זה מוריד את הרעש באופן דרסטיושהפוטנציומטר יהיה מחוץ למארז גם במחיר שתצטרך ללחץ אותו בין אחת הדלתותאת הטוניק אתה כמעט לא שומע כשאתה מאט את סיבוב המאורר וכשאתה כותב שאתה מוכן לשלם במחיר חום זה בסדר גמור הוא ישמור על טמפרטורה סבירה גם במהירות נמוכהמה שתקח בחשבון שצריך לפרק את לוח האם מהמארז כדי לחזק את המאורר זה ברצינייםאולי כדאי לך לנסות זלמן מסדרת 7000 שיש לו פוטנציומטר וגם לא צריך לפרק את הלוח והוא עולה בסביבות 100 ש"ח + -אני עובד עם כזה 130 ש"ח וכשאתה לא עושה המהרה הטמפ' מצויין גם ל-Q
פורסם 2008 באפריל 1317 שנים אם אתה לא מתכנן OC ואתה מחפש שקט מופתי, קנה גוף קירור פאסיביתן המלצה ל AM2
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים freezer 64 pro, עולה 100 ש"ח והוא יספק אותך מעל ומעבר- גם ביצועים וגם שקט.
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים נכון צודק, חשבתי שזה שביקש המלצה למעבד AMD זה פותח התראד.... הקירור המתאים לפותח התארד הוא freezer 7 pro תן המלצה ל AM2והקירור בשביל המשתמש wewe1 הוא FREEZER 64 PRO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.