עבור לתוכן

כואב הצוואר בכפיפות בטן

Featured Replies

פורסם

כואב לי מאוד הצוואר שאני עושה כפיפות בטן

מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לפתור אתזה?

יש לי עוד מבעיה ממש מעצבנת:

לפני חצי שנה ככה התאמנתי, והייתי עושה קצת כפיפות בט הצידה, הבעיהש אי כמו מטמטם היינו עושה 20 לכייון אחד ו5 -10 לכיוון שני

כי הייתי ממש עייף(הייתי עושה 150 רגיל ברצף) ועכשיו אני סם לב ששני הצדדים של הבטן אל תואמים, צד אחד יותר גובהה

איך אני יכל לדעת איזה צד אי צריך לפתח?

פורסם

איכשהו, יש לי הרגשה שאתה "מושך" את הצוואר עם הידיים בשביל לעזור לעצמך לעלות.

תפסיק לעשות את זה מיד.

כאבים בצוואר זו תוצאה ישירה של צורה לא נכונה, ואם לא תפסיק עלולות להיות לזה תוצאות מזיקות לטווח הארוך.

אני מציע להתייעץ במומחה בנוגע לצורה בה אתה עושה כפיפות בטן, ולהשיג תמיכה מתאימה לגב ולנקודת המשען של הגוף בזמן שאתה עושה את זה.

פורסם

איכשהו, יש לי הרגשה שאתה "מושך" את הצוואר עם הידיים בשביל לעזור לעצמך לעלות.

תפסיק לעשות את זה מיד.

כאבים בצוואר זו תוצאה ישירה של צורה לא נכונה, ואם לא תפסיק עלולות להיות לזה תוצאות מזיקות לטווח הארוך.

אני מציע להתייעץ במומחה בנוגע לצורה בה אתה עושה כפיפות בטן, ולהשיג תמיכה מתאימה לגב ולנקודת המשען של הגוף בזמן שאתה עושה את זה.

זה בדיוק מה שרציתי להגיד.

טוב כמעט בדיוק.

באמת כשאתה עושה כפיפות הידיים רק אמורות לתמוך בצוואר. אל תמשוך אותו בשום אופן עם היידים כדי לעזור לעצמך להעלות.

אתה עדיין לומד? אם כן בטוח יש לך מורה לספורט בבית הספר. תשאל אותו איך עושים נכון.

פורסם
  • מחבר

אני ינסה כמה צורות שונות אם לא אני תעץ אם איזה מורה.

מה שמעצבן זה שפעם לא כאב לי, עכשיו שחזרתי להתאמן(אחרי חצי שנה) כואב לי מאוד)

תודה אם למישה יש עוד הצעות תודה רבה!

יש לי עוד מבעיה ממש מעצבנת:

לפני חצי שנה ככה התאמנתי, והייתי עושה קצת כפיפות בט הצידה, הבעיהש אי כמו מטמטם היינו עושה 20 לכייון אחד ו5 -10 לכיוון שני

כי הייתי ממש עייף(הייתי עושה 150 רגיל ברצף) ועכשיו אני סם לב ששני הצדדים של הבטן אל תואמים, צד אחד יותר גובהה

איך אני יכל לדעת איזה צד אי צריך לפתח?

פורסם

אני אישית שם את הידיים כמו אוזניות (או כמו כלוב סורגים מסביב לאוזן, אצבעות פתוחות, מקווה שהבנת), לא משתמש בהם בכלל כתמיכה לצוואר.

פורסם

אני חושב שזה יותר טוב לתת איתם תמיכה לצוואר.

אבל רק תמיכה לא למשוך אותו.

בהזדמנות אני ישאל את אחד המדריכים במכון.

פורסם
  • מחבר

הוספתי שאלה(הודעה ראשונה)

:xyxthumbs:

ד"א יש לכם תרגילים אחרים לשרירי בטן? אני מכיר גם את התרגיל שאתה משוכב מרים את הכתפפים ואת הרגיל קצת וזה עובד על השרירי בטן תחתונים....

פורסם

חברה, לתמוך עם היידים זה לא בהכרח רע, אם עושים את זה נכון זה יכול מאוד לעזור,

כי לפעמים שמבצעים את התרגיל יש נטייה לסגור חזק את הלסת ולהחזיק את הצוואר ישר,

ישנה שיטה דומה לזו שVL תיאר, ליצור כלוב אצבעות, אבל מאחורי הראש,

השיטה הזו טובה, בגלל שהיא לא "עוזרת" לך להרים את עצמך רק לתמוך בראש,

וכשאתה מחזיק עם כף היד את הראש אז הנטיה הטבעית היא למשוך אותו קדימה, אבל בגלל שעושים את זה עם הכלוב אצבעות

זה לא ממש אפשרי, כי הפעולה פשוט לא עוזרת לגוף לעלות ורק תומכת בראש.

אתה פשוט צריך לנסות, ולהרגיש שאתה לא מושך את הצוואר, או מחזיק אותו חזק וסוגר חזק את הלסת, אלו הם מקור הכאבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים