עבור לתוכן

TMS -

Featured Replies

פורסם

אוקיי מצטער לא רוצה ללכלך חח נרגעתי קצת מחרר נתקשר אליהם באמת נברר פרטים אבל אם זה היה בכוונה זה ממש מעצבן ...

פורסם

א. לא יפה לדבר ככה

ב. תנסה להתקשר אליהם קודם לברר אולי טעות אתה יודע בסהכל כולנו בני אנוש

אם ביררת והיתה שם כוונה תחילה זה משהו אחר אבל אח שלו תבדוק קודם ואחרכך ספר לנו

יום טוב

פורסם

לדעתי לא כזה משמעותי. ומותר גם להם לטעות - כמו לכולם.

אגב, יותר משמעותי שזה 667 במקום 800 מאשר החברה.

(וגם כאן מדובר על אחוזים בודדים)

פורסם

אל תתעצבן , תיהיה בטוח של TMS חשוב השם הטוב יותר מחיסכון של 100 ש"ח

ד"א יכול להיות שאברסט טועה , תפתח את המחשב ותסתכל על הזכרונות כדי לראות של איזה חברה הם

פורסם

לכל חנות יש טעות פה וטעות שם.

אבל יש חנויות טובות שיקשיבו ויתחסו אליך. ויש חנויות שינפנפו אותך.... זה גם נכון לגבי תקלות...

לTMS יש שם טוב... אל תדאג....

פורסם

אל תמהר כ"כ לקרוא להם רמאים אם אפילו לא הודעת להם על אי-ההתאמה, ונתת להם הזדמנות לתקן.

גם משום שזה עשוי להוות בסיס לתביעה בעילת לשון הרע כנגדך (הסכום המירבי לתביעה בעילה זו (ללא הוכחת-נזק) הנו כ-50,000ש"ח, כמדומני).

פורסם

אוקיי מצטער לא רוצה ללכלך חח נרגעתי קצת מחרר נתקשר אליהם באמת נברר פרטים אבל אם זה היה בכוונה זה ממש מעצבן ...

כאילו שהם יגידו לך שהם עשו את זה בכוונה גם אם זו האמת... :s07:

פורסם

לא ראיתי את ההודעה המקורית אבל לפי התגובות הבנתי בערך מה הלך ורציתי להגיב בכל זאת:

קניתי מחשב מ TMS לפני כמה חודשים לפי המלצות פה בפורום,

תהליך ההזמנה היה קצר, מהיר עם שירות אדיב ומקצועי, מי שדיברתי איתו שם ידע על מה הוא מדבר וממש עזר.

המחשב הגיע תוך ימים ספורים, תשלומים בדיוק כמו שביקשתי, שליח עד הבית מתי שהיה לי נוח, המחשב הגיע מורכב כולל סידור כבלים בדיוק עם החלקים שקניתי,

ועם כל הקופסאות המקוריות והבאנדלים שצריך.

דבר אחד היה חסר - קניתי מארז אפולו ולא הגיעו איתו מסילות ספייר בשביל להתקין את הכוננים הקשיחים הנוספים שיש לי ב- HD-BAY

הרמתי טלפון לחנות ואמרתי שזה לא הגיע והם שלחו לי בדואר בלי שאלות בכלל.

חנות טובה מאוד, אני מרוצה, וחוץ ממני, אם אנשים פה ממשיכים להמליץ על לקנות מהם, כנראה יש בזה משהו.

ניר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים