פורסם 2008 באפריל 917 שנים אני בן 16.5 אתה בנתניה איפה אתה גר ? אני גר ליד נתניה... D0ri פשש סחטן על המקוריות... אני חייב להודות, לקרוא לנחש באזל זה מקורי
פורסם 2008 באפריל 917 שנים אני אוהב את כל החיות אבל יותר אוהב את הקטנות האלהשמח שאני לא היחידי שאוהב זוחליםnimrods איך אתה יכול לגדל איגואנה? הייתה לי שבוע איגואנה קטנה שדוד שלי הביא לי לשמור עלייה בזמן שהיה בחול זה פשוט סיוט אי אפשר לבחזיק אותה כל הידיים היו בסריטותשמע אחי עזוב את השריטות תקבל הצלפה אחד של הזנב ותראה מה זה חחחח
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מחבר חחח לא D0riאני מכיר אותך מהפורום הזה , כבר ראיתי את הנחש שלך Tomerb1 חשבתי שאתה גר בנתניה כי גם אני גר בנתניה בקשר לאיגואנה היא כל הזמן שרטה אותי תוך שבוע כל הידיים שלי היו בשריטות ולא קיבלתי הצלפות
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים חשבתי מתי תגיע לפה ותראה את הנחש שלך כן, גם תנסו להפגיש אותו עם הלובסטר, זה בטח יהיה מעניין...
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים הלובסטר יצמיח את הרגל מחדש, לא בטוח שהיא תהיה חזקה כמו הקודמת. חשבתי מתי תגיע לפה ותראה את הנחש שלך :-X
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מחבר חחח bezangeloo אני לא רוצה לדעת איזה ראש יש לך קבלו תמונה במיוחד בשבילכם
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים איפו הרגל האחרונה שלו מסכןן.. גם לי היו דגים שנסו להתאבד כל הזמןןן בסוף אחד הצליח והחזרתי אותו בחזרה ואבא שלי אמר לי שהוא קם יום אחד בלילה ומצא אותו שם על הריצפה והחזיר אותו
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים חשבתי מתי תגיע לפה ותראה את הנחש שלך יש הרבה נחשים בתחנה המרכזית הישנה בת"א אם אתה מחפש. אחד השרשורים ההכי מצחיקים אי פעם.
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים כן, גם תנסו להפגיש אותו עם הלובסטר, זה בטח יהיה מעניין... באזל השליט הבלתי מעורער יאכל את השרץ הזה בלי מלח (גם כי מלח די יהרוג אותו...) באזל הוא מלך החיות, וישנם פורומים שסוגדים לו. בן אנוש נאלח,שים לב בפני מי אתה עומד. בפני מלך החיות באזל השליט הבלתי מעורער. כ"כ חזק ואיתן,כ"כ גיבור. מי כמוך בנחשים באזל.
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים גם אם אתם מתפלאים שיש לי לובסטר היו בבית חיות אחרות 2 נחשים שברחו 2 עטלפי פירות קטנים שעדיין לא יכלו לעוף אז הרגלתי אותם שלא יפחדו מאנשים (אחרי זה גם ברחו )הרבה עקרבים עכשיו כולם אצל חבר שלי העקרבים אלה עקרבים ממין נקבה שחבר שלי בדך כלל משחק איתם בידיים והיה גם עכביש די גדול שהיה אצלי יומיים בטעות השארתי את הקוספא שלו במטבח אז הוא עף מהחלון המון עכברים לבנים שיצאו מהכלוב והסתובבו בבית עד שעברתי דירה האגריד?לגבי השאלה:http://www.lobstermen.com/LobsterFacts.htmlLobsters have the ability to regenerate some of their body parts' date=' for example, the claws, walking legs, and antennae.[/quote']
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים חחח bezangeloo אני לא רוצה לדעת איזה ראש יש לך קבלו תמונה במיוחד בשבילכם איזה חמודדד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.