עבור לתוכן

ללובסטר שלי נשברה הרגל

Featured Replies

פורסם

נשמע מצחיק איך החיות בורחות לך כל הזמן

ודרך אגב עטלפי פרי מכוערים פחד -אין לי מושג איך הייתה מוכן לגדל את החולדות אם כנפיים האלו בבית

• תגובות 43
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2 נחשים שברחו

2 עטלפי פירות קטנים שעדיין לא יכלו לעוף אז הרגלתי אותם שלא יפחדו מאנשים (אחרי זה גם ברחו )

הרבה עקרבים עכשיו כולם אצל חבר שלי העקרבים אלה עקרבים ממין נקבה שחבר שלי בדך כלל משחק איתם בידיים

והיה גם עכביש די גדול שהיה אצלי יומיים בטעות השארתי את הקוספא שלו במטבח אז הוא עף מהחלון

המון עכברים לבנים שיצאו מהכלוב והסתובבו בבית עד שעברתי דירה

תגיד, על מכסה, שמעת?

פורסם

הדעה הרובצת בציבור הרחב היא שרק זוחלים מסוגלים לייצר רקמות - אינה נכונה.

גם חיות אחרות מסוגלות לעשות זאת,

ללובסטר בגודל הזה, הזמן המינימלי הוא כ-3 חודשיים (יכול להגיע עד חצי שנה) עד צמיחה של הרגל בשלמותה.

אז, כל שנותר לי הוא לאחל,

החלמה מהירה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובה

חחחח

למה הם לא מכוערים הם נראים בסדר במיוחד שהם קטנים יותר אבל הוא מתעצבן ונותן ביס הוא תופס חתיכה קטנה של העור ולא עוזב כמה דקות טזה כואב

ככה נראה עטלף פירות שהיה לי

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94:Egyptian.fruitbat.arp.jpg

אוקיי הנחשים היו אצלי לא באותה תקופה אחד ברח כי בן דוד שלי היה אצלינו כשלא הייתי בבית והשאיר את המכסה של האקווריום פתוח

השני שחכתי לשים מכסה .

את העטלפים אני האכלתי ואז מישהו צלצל בדלת והם נבהלו כנראה ועפו דרך החלון .

העכביש היה בתוך קופסא קטנה ושקופה מפלסטיק (עוד לא היה לו מקום קבוע ) ואז בטעות השארתי את הקופסא על המיקרו והלכתי לחדר ואחותי ראתה את הקופסא אם העכביש והעיפה אותו .

העכברים היו בתוך כלוב ואז שנולדו עכברים קטנים כלום יצאו מהחורים

סיפורים עצובים

עצוב לי על הנחשים והעטלפים

פורסם

WOW נראה שאתה באמת אוהב חיות... הלובסטר יהיה בסדר NO WORRIES

פורסם

אוקי בעקבות כל התגובות אני יגיד לכם למה הוא חשבו לי

היה לי חבר קרוב כמו אח בשבילי

לפני בערך שנה וחצי אבא שלו בא לארץ מרוסיה (חבר שלי לא ראה את אבא שלו 5שנים ) וראה שיש לו אקווריום בלי דגים כי חבר שלי לא אהב דגים הוא אמר לאבא שלו שהיו לו פעם לובסטרים וכל השטויות האלה אז אבא שלו קנה לו לובסטר .

אחרי זה אבא שלו חזר לרוסיה .

ואז חבר שלי היו לו בעיות במשפחה והם עברו לאמריקה וחבר שלי השאיר לי את הלובסטר כי הוא לא היה יכול לקחת אותו והוא לא רצה לזרוק אותו כי הוא היה מאבא שלו

הוא היה חבר שלי מאז שהייתי קטן אז אמרתי לו שאני יטפל בלובסטר

גם אם אתם מתפלאים שיש לי לובסטר היו בבית חיות אחרות

2 נחשים שברחו

2 עטלפי פירות קטנים שעדיין לא יכלו לעוף אז הרגלתי אותם שלא יפחדו מאנשים (אחרי זה גם ברחו )

הרבה עקרבים עכשיו כולם אצל חבר שלי העקרבים אלה עקרבים ממין נקבה שחבר שלי בדך כלל משחק איתם בידיים

והיה גם עכביש די גדול שהיה אצלי יומיים בטעות השארתי את הקוספא שלו במטבח אז הוא עף מהחלון

המון עכברים לבנים שיצאו מהכלוב והסתובבו בבית עד שעברתי דירה

כפי שאתם יכולים לראות אני אוהב גם חיות מהסוג האחר ' date=' ולא כמו כולם רק כלבים וחתולים

וכמובן שאם יש חיה שיוצאת מהחדר שלי אם אף אחד לא רואה אותה אז היא ניצלה והם מישהו רואה אותה אז גורלה נחרץ

[/quote']

אני מתחיל לחשוב שאולי הלובסטר שלך קפץ בכוונה, אך כשל במשימתו (וכעת עליו לגדל רגל חדשה עד ההזדמנות הבאה).

פורסם

וואלה אחי אתה כמוני חחח גם אני חולה על חיות (לגדל) כמו נחשים איגואנות וכול אלו :xyxthumbs:

על תדאג הרגל שלו תיהיה אפילו יותר חזקה מהישנה..!

פורסם

יפה יפה, רואים שאתה אוהב חיות :xyxthumbs:

באמת כדאי שתשדל לסגור את הכלובים או משהו כזה כדי שהם לא יברחו.

באמת גידלת עכברים? :s05:

עכברים זאת פשוט חיה מגעילה...

והחלמה מהירה ללובסטר שלך :xyxthumbs:

אני מתחיל לחשוב שאולי הלובסטר שלך קפץ בכוונה, אך כשל במשימתו (וכעת עליו לגדל רגל חדשה עד ההזדמנות הבאה).

חחחחחחחח גדול...

פורסם
  • מחבר

אני אוהב את כל החיות אבל יותר אוהב את הקטנות האלה

שמח שאני לא היחידי שאוהב זוחלים

nimrods איך אתה יכול לגדל איגואנה? הייתה לי שבוע איגואנה קטנה שדוד שלי הביא לי לשמור עלייה בזמן שהיה בחול

זה פשוט סיוט אי אפשר לבחזיק אותה כל הידיים היו בסריטות

חחחח נכון שזה לא נשמע לא טוב אבל אני באמת מנסה לשמור על החיות

העכברים גידלתי בשביל שלנחשים יהיה אוכל

פורסם

*שריטות.

חוץ מזה גם בשביל נחשים לא הייתי מגדל אותם... עכברים זה חיה מגעילה. במיוחד שהם חצויים :|:Fלרקןםעחק59פאע90ק8וכ (ראיתי תאונה של עכבר פוגש חתול ואני חייב להודות שזה נורא נורא מגעיל)

[חח זה בדיוק אותו הדבר שכתבנו בנושא של הכרטיס טלוויזיה שלו חח xD ברצינות אין לי מושג מה זה עשה שם].

פורסם
  • מחבר

למה לחצות ?

העכברים היו שלמים כשנאכלו

תודה על התיקון

חחח גם לי אין מושג איך זה הגיע לשם התבלבלת זה קורה

פורסם

למדתי לקח, לא לפתוח הרבה טאבים שוב חח פשוט לא שמתי לב.

עדיין, גם מבחוץ הם פשוט מגעילים...

יום אחד הסתובבתי בנתניה עם כמה חברים אני הולך הולך פתאום ככה ------------------------------------- חולדה הפוכה זה היה אחד המגעילים ברצינות...

וראיתי הרבה דברים מגעילים שקשורים לעכברים... [ולא בכוונה! זה לא שאני נהנה מזה או משהו :kopfpatsch:] בגלל זה אני לא רוצה לראות עוד עכברים.

העכבר היחיד שצריך להיות זה זה שמחובר למחשב. :|

נ.ב

בן כמה אתה?

חח סתם ידע כללי אתה לא חייב לענות :jump:

פורסם
  • מחבר

אני בן 16.5

אתה בנתניה איפה אתה גר ?

פורסם
  • מחבר

חשבתי מתי תגיע לפה ותראה את הנחש שלך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים