פורסם 2008 באפריל 917 שנים שלום יש לי לובסטר כבר בערך שנה וחצי הלובסטר נמצא באקווריום נפרד , היום הוצאתי אותו ושמתי אותו בצנצנת אם מים בשביל לנקות את האקווריום ואת הצנצנת שמתי על השולחן ואני לא יודע איך הוא יצא מהצנצנת ונפל מהשולחן ונתלשה לו הרגל עכשיו השאלה שלי זה אם יכולה לצמוח לו רגל חדשה ואם כן תוך כמה זמן ?בבקשה בלי תגובות כמו "תבשל אותו " הלובסטר הזה מאוד חשוב חשוב לי מסיבה מסויימת
פורסם 2008 באפריל 917 שנים איזה נחמד, לובסטר מחמד.כן, ככל הידוע לי היא אמורה לצמוח מחדש, אבל זה יקח זמן.שים תמונות.
פורסם 2008 באפריל 917 שנים גם אני אוהב לגדל לובסטרים באקווריום.. מטפלון... עם קצת שמן זית,שני שיני שום ובצל ירוק קצוץ דק דק זה נכון שלובסטרים הם כחולים?
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מגניב, פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שמגדל לובסטר בתור חיית מחמד .. תעלה תמונות באמת. אה ו.. תמסור לבחור החלמה מהירה
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחבר זה לא לובסטר שתפסו אותו זה לובסטר שקנו אותו בחנות חיות לבקשתכם: הלובסטר עצמו לא גדול כפי שאמרתי זה לובסטר מחנות חיות והוא לא אמור להיות גדול הגודל שלו בערך כמו כף יד ולא יגדל יותר וביקשתי בלי תגובות כאלה כמו שאמרתי יש לי סיבה אישית למה אני שומר עליו סליחה על האיכות המצלמה שלי בחול
פורסם 2008 באפריל 917 שנים היי גם לי היה לובסטר! כחול! אפילו שניים .בהתחלה הם היו באותו אווריקיום עד שיום אחד הם רבו ואחד מהם נפצע קשה ונפטר כמה ימים לאחר מכן.השני דווקא האריך חיים והצמיח יד חדשה במקום זאת שנקטעה לו בקרב.
פורסם 2008 באפריל 917 שנים שתהיה לי בריא לגדל לובסטר זה מצחיק אבל לא משנה לפי מה שאני חושב לא תיצמח לו הרגל (אני לא אומר את זה ביגלל שאני רעה אלה סתם כי כך נראה לי ביגלל שהחיות היחדיות שיכולת לגדל ריקמה ועצם בכמות כזות הם זוחלים אני לא בטוח שלובסטרים יכולים לגדל רגל חזרה)וגם כך עם הוא חיי זה לא נורא .נץב מה אתה נותן לו לאכול (מה אוכל דגיום או משהוא כזה ?)?
פורסם 2008 באפריל 917 שנים ''||'' ||\|| ''||'' אתה לא מרשה לי בדיחה אחת ? בכל מקרה מה אתה חושב שנוכל להגיד לך פה ? לעשות ניתוח חיבור ללובסטר ? להקפיא אותו ולקוות שבעתיד ווטרינרים יטפלו בבעיות כאלו ? בקיצור אין לזה פתרון מעשי חוץ מלקוות שהזמן יעשה את שלו
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחבר לא שאלתי אתכם בתור ווטרינרים שאלתי רק אם מישהו יודע אם הלוסטר יכול להצמיח מחדש איברים חיפשתי בגוגל וכול תוצאה שיוצאת זה מיסעדת דגים
פורסם 2008 באפריל 917 שנים באמת אחד התראדים הטובים!איך יצאה הרגל ? טעים ? ;Dענק ענק!וביקשתי בלי תגובות כאלה כמו שאמרתי יש לי סיבה אישית למה אני שומר עליו סיבה אישית? אישתך לעתיד?אני מצטער אבל פעם אחת אני חייב:אתה מביא אותו למפגש לעשות איזה ארוחת שחיטות?
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחבר אוקי בעקבות כל התגובות אני יגיד לכם למה הוא חשבו לי היה לי חבר קרוב כמו אח בשבילי לפני בערך שנה וחצי אבא שלו בא לארץ מרוסיה (חבר שלי לא ראה את אבא שלו 5שנים ) וראה שיש לו אקווריום בלי דגים כי חבר שלי לא אהב דגים הוא אמר לאבא שלו שהיו לו פעם לובסטרים וכל השטויות האלה אז אבא שלו קנה לו לובסטר .אחרי זה אבא שלו חזר לרוסיה .ואז חבר שלי היו לו בעיות במשפחה והם עברו לאמריקה וחבר שלי השאיר לי את הלובסטר כי הוא לא היה יכול לקחת אותו והוא לא רצה לזרוק אותו כי הוא היה מאבא שלו הוא היה חבר שלי מאז שהייתי קטן אז אמרתי לו שאני יטפל בלובסטר גם אם אתם מתפלאים שיש לי לובסטר היו בבית חיות אחרות 2 נחשים שברחו 2 עטלפי פירות קטנים שעדיין לא יכלו לעוף אז הרגלתי אותם שלא יפחדו מאנשים (אחרי זה גם ברחו )הרבה עקרבים עכשיו כולם אצל חבר שלי העקרבים אלה עקרבים ממין נקבה שחבר שלי בדך כלל משחק איתם בידיים והיה גם עכביש די גדול שהיה אצלי יומיים בטעות השארתי את הקוספא שלו במטבח אז הוא עף מהחלון המון עכברים לבנים שיצאו מהכלוב והסתובבו בבית עד שעברתי דירה כפי שאתם יכולים לראות אני אוהב גם חיות מהסוג האחר , ולא כמו כולם רק כלבים וחתולים וכמובן שאם יש חיה שיוצאת מהחדר שלי אם אף אחד לא רואה אותה אז היא ניצלה והם מישהו רואה אותה אז גורלה נחרץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.