עבור לתוכן

אייל פלד לקה בשבץ מוחי

Featured Replies

פורסם

כנ"ל

פורסם

זה יכול להיות קשור לעובדה שהבן אדם טס יותר מדיילת אוויר?

פורסם

לא..

כי הוא טס הרבה פחות מדיילות אוויר, ולהן לא קורה כלום

פורסם

כמה חבל

מקווה שיצא מזה

פורסם

מה נסגר עם העולם הזה הוא עוד לא בן 50 אפילו! :-\

אני מאד אוהב את מסע עולמי ואני מקווה שהוא יחזור להגיש את התכנית כאילו כלום לא קרה :)

פורסם

צריך לשמור על הבריאות ...הליכה ...אכילה ...אני בטוח שעם נקפיד בזה מצבים כאלה יוקטנו.

היום עם האוכל הטרנסי היום וחוסר בפעילות גופנית ...אשכרה אנחנו מתעללים בגוף

אני לא ממש בטוח שזה המצב פה ...אבל אני יכול לנחש ניחוש מושכל שזה בעל סיכוי סביר שזה כך.

פורסם

זה בגלל כל הישראלים הקנאים שאמרו "איזה מזל יש לבן אדם הזה גם נהנה מטייל בכל העולם וגם מקבל על זה כסף"

עין הרע

מסכן

פורסם

תתפלא, אבל יש המון אנשים שטסים יותר ממנו. ולא רק טייסים (שעובדים באל על למשל..) או דיילות אוויר.

זה בגלל כל הישראלים הקנאים שאמרו "איזה מזל יש לבן אדם הזה גם נהנה מטייל בכל העולם וגם מקבל על זה כסף"

עין הרע

מסכן

לא, זה לא עין הרע. זה בטח משהו עם הסבר רפואי קצת יותר טוב.

ותכלס - הוא באמת אחד האנשים שהשיגו את אחת העבודות היותר טובות שיש בעולם. גם לטוס בכל העולם בחינם ולהנות, גם לקבל משכורת ענק (הוא היה בפריים טיים של ערוץ 2 ואחרי זה של 10 בתור ה"כוכב" הראשי של התוכנית, העורך והמפיק) וגם להגיש תוכנית איכותית ומעניינת בפריים טיים בטלוויזיה.

אני מקווה שהוא יהיה בסדר ויחזור לעצמו, ושהוא יוכל להפיק בעתיד עוד עונות של מסע עולמי.

פורסם

שהיה בריא

אהבתי תבן אדם הזה

פורסם

שהיה בריא

אהבתי תבן אדם הזה

הוא עדין חי

פורסם

השאלה במקום וללא ספק זה משפיע.

עבודת צוות אוויר מצריכה פעילות גופנית אבל נוסעים שסובלים מבעיות שומן יתר ו/או סוכר בדם ולא זזים מספיק מסתכנים בהיווצרות קרישי דם, הן בגלל חוסר תנועה והן בגלל איכות האוויר הנמוכה במטוסים. אזור גיל 50 נחשב לכזה שבו בעיות במערכת הדם/המערכת החיסונית הרסניות במיוחד מבחינת הסימפטומים המתגלים. דווקא בגילאים מאוחרים, יכולת ההתאוששות מפתיעה.

פורסמו מאמרים רפואיים רבים בנושא שהדגישו את הצורך בפעילות גופנית במטוס בעיקר בטיסות ארוכות הטווח. יש חברות תעופה שממש מעודדות את הנוסעים לפעילות גופנית ויש שמציעות מסג' למניעת מקרים כאלה.

בכל מקרה, שתהיה לו החלמה שלמה ומהירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים