עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט עד 8000 ש"ח עם מסך

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מאוד מבולבלת, אני כבר עשיתי לי יאמבה רשימות לאיזה מפרט אני רוצה, וכל פעם אני רואה חוות דעת אחרת

או מפרט אחר כאן, וקשה לי להחליט.

השימושים שלי במחשב הם:

אינטרנט

אופיס

תוכנות עריכת תמונה ווידאו

סרטים (מידי פעם)

צריבת DVD

משחקים (לא כבדים, משחקי לוח, או משחקים מאתרים כמו REFLEXIVE או BIGFISH)

אח שלי מידי פעם משחק במשחק און ליין באינטרנט (משחקים פשוטים כאלה).

* חשוב לי כרטיס מסך מצויין בלי פשרות עם תמיכה HD, מחפשת אחר כרטיס 8800GTS או GT עם OC שעבר במפעל (יש הרבה גרסאות)

* חשוב לי מארז מאוורר ואיכותי - לא חייבת חלון אבל חשוב שיהיו לו חיבורים נגישים בחזית או בחלק העליון (מה דעתכם על CM690?), קירור טוב למעבד ולרכיבים האחרים.

* זכרון אממ - 4GB (האם CL4 או CL5 זה קריטי ביניהם?)...

*דיסק קשיח - 500-750GB, צריכה הרבה מקום.

* אני מאוד אוהבת את לוחות האם של ג'יגה בייט סדרת ה-X38 - האם כדאי?

* חשוב לי מעבד QUAD

* ספק טוב ואיכותי (ושקט יחסית), אם עודף כח (אולי משהו כמו 650W - 600W), והחיבורים החוטים יהיו ארוכים.

אני מתכננת לרכוש מסך דק של DELL עוד לא החלטתי בין ה-2007FP או 2408 החדש (אני חייבת לראות את שניהם בתצוגה לפני רכישה).

המטרה שלי היא מחשב טוב לפחות ל-3 שנים.

תודה רבה לכולכם.

מה דעתכם על המפרט הבא:

12wa3.jpg

פורסם

בשביל מה את צריכה 8800GT/GTS?? במשחקי פלאש/משחקי לוח כרטיס מסך מובנה יעשה את העבודה.

אם את רוצה תמיכה ב-HD את יכולה לקחת את 2400PRO.

פורסם

בעקרון זאת בחירה שלך אבל לא הייתי כל כך ממליץ על QUAD ו-4GB זכרון.

זתומרת... בשביל מה את צריכה את זה בדיוק? כשהשימוש הכי כבד על המחשב הוא סרטי HD אני מאמין ש-2GB יעשו את העבודה.

אני לא מומחה גדול... אבל כשאני קניתי את המחשב לפני איזה 3 חודשים קניתי אותו למשחקים כבדים מאוד (COD4, CRYSIS) והתפשרתי על Dual Core ועל 2GB ומה אני יגיד לך... עובד כמו גדול.

אם את מאוד מתעקשת קחי QUAD ו4GB... אבל לדעתי את מאוד לא תזדקקי להם.

פורסם
  • מחבר

בשביל מה את צריכה 8800GT/GTS?? במשחקי פלאש/משחקי לוח כרטיס מסך מובנה יעשה את העבודה.

אם את רוצה תמיכה ב-HD את יכולה לקחת את 2400PRO.

אני לא אוהבת כרטיסי מסך של ATI, היה לי התנסות על כרטיסי ATI - לא אהבתי, יותר נוח לי עם ה-NVIDIA.

אני חשבתי על 8800GT/GTS סבירות גבוהה שאני לוקחת מסך 24" DELL

וגם בנוסף אני עורכת סרטים וקטעי וידאו (אני לקראת סיום הלימודים), חשוב לי כרטיס טוב ומעבד חזק וכמובן זכרון, שיעמוד בעומס שאני מבצעת.

אשמח מאוד להכוונה מצידכם, אני זקוקה למחשב טוב וחזק וישרת אותי גם לעבודות עם סרטי וידאו ברזולוציה גבוהה עם קול וכו'

וגם לעבודות גרפיות שאני מבצעת בפוטושופ.

פורסם

אם את לא משחקת משחקי פעולה מגוף ראשון רוב הסיכויים שלא תצתרכי כרטיס מסך חזק למשחקים. עם משחקי RPG לרוב אפשר להסתפק בMAINSTREAM . אם את מתכננת לקנות את sims 3 אז אולי יהיה שווה להשקיע במשהו סביר אולי 9600GT או 8800GT אבל בגדול במחשבים לא כדאי להשקיע לעתיד כי ההשקעה מתאפסת די מהר.

אני יודע איזה משחקים יש לbigfish כי אשתי קנתה כמה והם רצים יופי על הנייד בן ה3 שלה שכבר התחיל להתפרק.

לפי מה שהבנתי השימוש העיקרי שלך יהיה עריכת וידאו. ואז צריך לחשוב אם כדאי לעשות RAID ואולי כרטיס מסך מיוחד (לא כל התוכנות תומכות) . במקום להשקיע בדברים שאולי את לא צריכה כדאי לך להשקיע בדברים שבאמת ישפרו את הביצועים של המחשב.

כדאי אולי שתערכי את הכותרת ותיעדי את המחשב שלך לעריכת וידאו /גרפית כי המשחקים שציינת יכולים לעבוד על כל מחשב. וחוץ מזה בשביל עריכת תמונות ווידאו צריך גם לבחור מסך נכון כי הLCD לרוב צריך כיול כדי להראות צבעים אמיתיים.

פורסם

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤1230

קירור למעבד:

Thermaltake MAX ORB

כמות: 1 - מחיר: ¤207

לוח אם:

Gigabyte GA-P35-DS3P

כמות: 1 - מחיר: ¤705

מארז:

Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤430

ספק כוח:

Corsair 550VX 41A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ¤473

זיכרון:

G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ

כמות: 1 - מחיר: ¤495

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

כמות: 2 - מחיר: ¤343

כרטיס מסך:

Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤798

מסך:

Dell 20" 2007WFP Wide UltraSharp Flat Panel

כמות: 1 - מחיר: ¤2033

סה"כ: ¤7057

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤6916

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/szegaj9v

יש רייד בשביל העריכת וידאו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים