עבור לתוכן

24 - שידור חוזר?

Featured Replies

פורסם

זה קצת "ספאמי" לפתוח על זה דיון - אבל זה מאוד חשוב לי..

מישהו יודע אם יש שידור חוזר של הפרק של השבוע (יום רביעי)? הפסדתי, ואבא שלי לא הצליח להקליט (הוא גם לא היה בבית, והוא גם רואה את זה.. אם הוא היה רואה הוא היה מספר לי מקסימום), אבל לא מצאנו באף מקום איזכור לשידור חוזר.. מישהו יודע?

פורסם

פעם היו בימי שבת אבל היום הם נעלמו. עם ערוץ 10 צריך להיות כל 5 דקות על המדריך הדיגיטלי. הם משנים זמנים של תוכניות בשניות

פורסם

אני הורדתי את כל הסידרה מהרשת (Kazaa).

ד"א: סיימתי לצפות בה והיא ממש מפתיעה ובעלת הרבה הסתעפויות עד לסופה.

באיזה פרק אתם כאן בישראל? לא סיימת אותה עדיין, נכון?

פורסם
  • מחבר

כן.. שמתי לב שהם משנים כל הזמן זמנים (בעיתון כתוב משהו אחד, באתר שלהם דבר שני, ובטלוויזיה בכלל יש דבר אחר לגמרי).. אז אני מבין שאין יותר שידורים חוזרים? אני אנסה להוריד את זה מאיפשהו.. למרות שאני כמובן מעדיף לראות את זה בטלוויזיה

פורסם

השבוע ישדרו את פרק 7!

פורסם

מזה 24 ???

פורסם
  • מחבר

השבוע ישדרו את פרק 7!

אבל שידרו את השביעי שבוע שעבר, לא?

כן.. צדקתי, בדקתי בוואלה וכתוב שהשבוע זה יהיה הפרק השמיני

פורסם

מזה 24 ???

סידרה בערוץ 10...... ::)

פורסם

אני הורדתי את כל הסידרה מהרשת (Kazaa).

ד"א: סיימתי לצפות בה והיא ממש מפתיעה ובעלת הרבה הסתעפויות עד לסופה.

באיזה פרק אתם כאן בישראל? לא סיימת אותה עדיין, נכון?

איפה אתה גר?

ולא, לא הסתיימה, so don't spoil ;)

פורסם

כן.. שמתי לב שהם משנים כל הזמן זמנים (בעיתון כתוב משהו אחד, באתר שלהם דבר שני, ובטלוויזיה בכלל יש דבר אחר לגמרי).. אז אני מבין שאין יותר שידורים חוזרים? אני אנסה להוריד את זה מאיפשהו.. למרות שאני כמובן מעדיף לראות את זה בטלוויזיה

ממ.... הדרך היחידה לדעת היא לבדוק בעיתון, אחר כך לוודע בדיגיטלי, ואחר כך כל 5 דקות לוודע בדיגיטלי שהם לא שינו את זה

פורסם

את צודק SLAYER טעות שלי! :bash:

נכנסתי לאתר של ערוץ 10 ואתה צודק ;D

ביום רביעי ישדרו את פרק 8!

פורסם
  • מחבר

טוב נו.. נגיד שאני מוריד - מאיפה לעזאזל? אני לא מוצא באף מקום :-\ (מישהו רצה לשלוח לי, אבל יש לו רק ב350 מגה.. שזה יותר מדי בשבילי

פורסם

don't push it

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים