פורסם 2003 במאי 222 שנים זה קצת "ספאמי" לפתוח על זה דיון - אבל זה מאוד חשוב לי..מישהו יודע אם יש שידור חוזר של הפרק של השבוע (יום רביעי)? הפסדתי, ואבא שלי לא הצליח להקליט (הוא גם לא היה בבית, והוא גם רואה את זה.. אם הוא היה רואה הוא היה מספר לי מקסימום), אבל לא מצאנו באף מקום איזכור לשידור חוזר.. מישהו יודע?
פורסם 2003 במאי 222 שנים פעם היו בימי שבת אבל היום הם נעלמו. עם ערוץ 10 צריך להיות כל 5 דקות על המדריך הדיגיטלי. הם משנים זמנים של תוכניות בשניות
פורסם 2003 במאי 322 שנים אני הורדתי את כל הסידרה מהרשת (Kazaa). ד"א: סיימתי לצפות בה והיא ממש מפתיעה ובעלת הרבה הסתעפויות עד לסופה. באיזה פרק אתם כאן בישראל? לא סיימת אותה עדיין, נכון?
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר כן.. שמתי לב שהם משנים כל הזמן זמנים (בעיתון כתוב משהו אחד, באתר שלהם דבר שני, ובטלוויזיה בכלל יש דבר אחר לגמרי).. אז אני מבין שאין יותר שידורים חוזרים? אני אנסה להוריד את זה מאיפשהו.. למרות שאני כמובן מעדיף לראות את זה בטלוויזיה
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר השבוע ישדרו את פרק 7!אבל שידרו את השביעי שבוע שעבר, לא?כן.. צדקתי, בדקתי בוואלה וכתוב שהשבוע זה יהיה הפרק השמיני
פורסם 2003 במאי 322 שנים אני הורדתי את כל הסידרה מהרשת (Kazaa). ד"א: סיימתי לצפות בה והיא ממש מפתיעה ובעלת הרבה הסתעפויות עד לסופה. באיזה פרק אתם כאן בישראל? לא סיימת אותה עדיין, נכון? איפה אתה גר? ולא, לא הסתיימה, so don't spoil
פורסם 2003 במאי 322 שנים כן.. שמתי לב שהם משנים כל הזמן זמנים (בעיתון כתוב משהו אחד, באתר שלהם דבר שני, ובטלוויזיה בכלל יש דבר אחר לגמרי).. אז אני מבין שאין יותר שידורים חוזרים? אני אנסה להוריד את זה מאיפשהו.. למרות שאני כמובן מעדיף לראות את זה בטלוויזיהממ.... הדרך היחידה לדעת היא לבדוק בעיתון, אחר כך לוודע בדיגיטלי, ואחר כך כל 5 דקות לוודע בדיגיטלי שהם לא שינו את זה
פורסם 2003 במאי 322 שנים את צודק SLAYER טעות שלי! נכנסתי לאתר של ערוץ 10 ואתה צודק ;D ביום רביעי ישדרו את פרק 8!
פורסם 2003 במאי 422 שנים מחבר טוב נו.. נגיד שאני מוריד - מאיפה לעזאזל? אני לא מוצא באף מקום :-\ (מישהו רצה לשלוח לי, אבל יש לו רק ב350 מגה.. שזה יותר מדי בשבילי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.