פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מחבר בטח תצטרך להציג קבלה שתקבל לאחר ההזמנה/פרטים מזהים בקופה במקום. בעצם ישריינו לך כרטיס ויחייבו אותך, תאסוף אותו במקום. ככה זה באירועים אחרים, לפחות. אם ככה אז עדיף כבר לקנות שם בקופה! אני עובד בחברת מאיר אז כרטיס חינם יפה לך אחי!
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים אני מתכונן להגיע לשם ביום שלישי ב22 שמעתי שהם חוגגים 20 שנה או משהו כזה אז אמור להיות מענין השנה.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים תמונות ראשונות להנאתכם "עוד בטרם החלו מסיבות העיתונאים או החשיפות לקהל הצצנו לנעשה מאחורי גדרות גני התערוכה. הנה כמה תמונות לקראת" http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=4919&SubjectId=81 אני אהיה שם !
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אני שמה יום שלישי בבוקר. איך שאני נכנס אני רץ לאלפא. לפספס את אחת המכוניות הכי יפות של העשור? לא בשבילי.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אני שמה יום שלישי בבוקר. איך שאני נכנס אני רץ לאלפא. לפספס את אחת המכוניות הכי יפות של העשור? לא בשבילי.היא מזכירה לי כלי טיס יפה אני לא זוכר איזה
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אני מקווה להיות שם, לא יודע עדיין באיזה יום (זה משנה)?התערוכה מה21-24 4 מ10 בבוקר עד 9 בערב לא נראה לי זה ישנה לך או שאתה רוצה לבוא ראשון אז ב21
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.