עבור לתוכן

התאבד? נרצח! משטרה? איפה?

Featured Replies

פורסם

אף אחד לא אמר לחתוך עמוד שדרה, סתם לחתוך ראש, זה קשה חושרמוטה.

קיצר... עזוב.

• תגובות 33
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חייב להגיב לאחר שקראתי את השרשור המשעשע הזה (וגם השרת בעבודה נפל כרגע ואני לא יכול לעבוד).

אתם כולכם מתבססים על ההודעה לעיתונות והכתבה שהתפרסמה, אל תשכחו שעיתונאים נוטים להגזים, הרבה פעמים אין להם מושג וגם הדיווח מהשטח של השוטרים הרבה פעמים מופרז. יתכן והבן-אדם באמת התאבד, לקח סכין חדה ודקר את עצמו בכל מיני מקומות בגוף, כשהוא ראה שזה לא מה שיהרוג אותו הוא חתך לעצמו את הצוואר - חתך רחב ומכוער עם הרבה דם, אבל לא משהו "שכמעט ערף לו את הראש" וגם לא משהו שיהרוג אותו מיד. לאחר מכן הוא נפל/קפץ ומת מהחבלה או מאובדן הדם.

השוטרים שבאו לזירה ראו גופה עם המון דם וחתך גדול בצוואר וכך הפך להיות "כמעט ערף לעצמו את הראש". סיפורי סבתא.

ייתכן שאותו אדם נרצח, אולם כנראה שהיו ראיות נוספות בשטח שהצביעו על התאבדות וכנראה שגם הבדיקה במכון לרפואה משפטית חיזקה השערה זאת (יש דרכים לדעת את זה, אתם לא מצפים שאני אפרט כאן).

פורסם

ברור שיש דרך לבדוק התאבדות...

החתכים (צורה/כיוון/חוזק)

פורסם

איך אדם יכול לדקור את עצמו בגב התחתון? ואז לשסף לעצמו את הגרון עד כדי כריתה?

יו הם סתומים לאללה :-\

חחח מזכיר לי קטע מבו נדבר על זה שהמאפיונר השמן מספר איך מישהו שם התאבד: דקר את עצמו 3 פעמים בגב וקפץ מגשר :smile1:

ובקשר לכתבה זאת כתבה לא אובייקטיבית בכלל והיא פורסמה בוואלה (ואתם יודעים באיזה איכות הכתבות שם)

והמשטרה שלנו לא מטומטמת ועובדה שאנשים בארץ שלנו לא נרצחים לעיתים קרובות כל כך

ואת רוב הרציחות/התאבדויות ששמעתי עליהם תפסו את האשמים

יש דברים אחרים שלדעתי יותר חמורים בארץ ואני לא מבין למה המשטרה בכלל לא חוקרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים