עבור לתוכן

אני חייב למצוא עבודה :\ מישהו מכיר משהו בסביבת נתניה?

Featured Replies

פורסם

חברס תודה מראש:) [משהו לנוער... חוץ ממלצרות]

פורסם

שמע חבר,הייתי באותו מצב שלך (אומנם בהרצליה אבל זה לא משנה..)

הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לעבוד במקומות כמו מקדונלדס (הבחירה שלי לבסוף) KFC בורגרקינג וכו..

מקדונלדס אחלה עבודה אם יש לך סניף באיזור.

בהתחלה קצת קשה אבל מתרגלים למהירות עבודה,והאמת שזה דווקא דיי כיף. (אם יש לך עובדים נחמדים במקום תמיד אפשר לצחוק איתם :] )

משהו שנחמד מאוד במקדונלדס זה שאתה יכול לבקש משמרות עבודה מתיי שנוח לך בשבוע,שעות שאתה יכול וכו (לא שעות קבועות כמו הרבה מקומות עבודה אחרים)..

בנוסף,זה אחלה אם אתה רזה כי מקבלים ארוחה על משמרת :]

אממ שכר לשעת עבודה הוא 16.5 ושבת כמובן 150% שזה 24.75 ש"ח..

אני אישית לא מצאתי עוד מקומות עבודה בסביבה שלי ,לגיל שלי. אוליי בנתניה זה אחרת..

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אתה לא חושב שיותר שיהיה לך הרבה יותר קל למצוא עבודה אם תשאל אנשים מהאזור שאתה גר? (חברים, בצפר, משהו)

אף אחד לא יגלה לך את אמריקה בפורום. תצא למקומות בעיר (קניונים, מרכזים מסחריים, סופרים, חנויות ברחוב) ובכל מקום תשאל אם צריכים עובדים - בסוף אתה תמצא.

פורסם

טיב טעם ?

פורסם
  • מחבר

מקדונלס בסניף נתניה לא צריכים עובדים- תודה:)

טיב-טעם מגיל 18 :S אפילו שנשאר לי חודשיים עד 18 לא נותנים :\

שאלתי חבר'ה רובם במלצרות - מה שאני לא רוצה.

אתה לא חושב שיותר שיהיה לך הרבה יותר קל למצוא עבודה אם תשאל אנשים מהאזור שאתה גר? (חברים, בצפר, משהו)

אף אחד לא יגלה לך את אמריקה בפורום. תצא למקומות בעיר (קניונים, מרכזים מסחריים, סופרים, חנויות ברחוב) ובכל מקום תשאל אם צריכים עובדים - בסוף אתה תמצא.

ובפורום אין אנשים מנתניה לדעתך?

פורסם

אתה מפספס את הנקודה שלי, והיא שאתה תמצא עבודה הרבה יותר מהר אם תצא ותחפש מאשר אם תחכה שמישהו כאן ישלח אותך לאנשהו.

פורסם

אפשר לעבוד במקדונלס מגיל 16 ?

פורסם

יאפ

פורסם

אבל אל תצפה למיליונים שם, והעבודה לא כזאת כיפית .אבל בסדר, אם אין ברירה אז אין ברירה. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים