עבור לתוכן

מדעי המחשב- אונ' בר אילן לעומת תל אביב או הטכניון(במסלול העתודה האקדמאית)

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי אפשרות להמשיך במסלול העתודה דרך הצבא במדעי המחשב

עשיתי חישוב סיכויי קבלה באתר של בר אילן של הטכניון ושל תל אביב ו"התקבלתי" רק בבר אילן..

רציתי לשאול איך האוניברסיטה הזו לעומת תל אביב והטכניון משני בחינות - הלימודים עצמם, ועד כמה יש לאוניברסיטה "שם" טוב בחוץ

תודה מראש, לירן.

פורסם

אמממ

תראה, אני לומד הנדסת מחשבים בבר-אילן.

בסה"כ, הרמה קצת פחות טובה, הן מבחינת האנשים, והן מבחינת החומר.

אני חושב שההבדל הוא כמעט זניח, ובכל מקרה, היום יש בלהבלה בכל המקומות (חצי מהמרצים שלי הם מהטכניון\בן-גוריון\ת"א וכו'), ככה שזה לא מאוד משנה.

לפי מה שאני יודע, לפעמים דורשים ממוצע טיפה יותר גבוה מבר אילן לעומת שאר המקומות ( לפחות ככה זה בהנדסה ), אבל זה יכול להיות בגלל שהנדסה חדשה יחסית.

בסה"כ, מקום נחמד, היהדות שצריך לעשות יכול להציק ( עד מאוד ), אבל יש אחלה אנשים, ויחס הרבה ( אבל הרבה! ) יותר טוב משאר המקומות.

מקווה שעזרתי, אם יש לך שאלות, תגיד

פורסם
  • מחבר

אמ לא זה הכל פחות או יותר, תודה!

סיימתי את הרישום, עכשיו לשלוח את זה לצבא ומקווה שאני יעבור את כל המיונים שלהם :P

פורסם

דווקא אני הבנתי שבר אילן גרועים במדעי המחשב. אפילו המכללה האקדמית תל אביב יפו עוקפים אותם במוניטין בתחום.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם זה באמת כזה קריטי ?

כלומר אחרי 3 שנים תואר ו-6 שנים ניסיון בצבא משהו ימנע מאותו עתודאי למצוא ג'וב עמוס בכסף ?

פורסם

תאמת? לא. תואר זה חרטא. זה רק בשביל הדיפלומה, ולא יותר מזה.

אני אומר שוב, יכול להיות שאם זה יהיה אתה נגד מישהו מת"א (עם בדיוק אותו הנסיון ציונים וכו'), אז כנראה שיקחו אותו. אבל בזה זה נגמר.

לא שאני לא אומר שזה לא חשוב, אבל בוא נהיה ראלים, מה שהכי חשוב זה הנסיון והראיון, ציונים טובים הם טובים, לא משנה מאיפה :)

פורסם

אין לך מה לחשוש לעשות תואר שמה , אלא אם כן אתה שונא ללמוד יהדות

אם תיהיה מתכנת מקצועי לא תיהיה לך בעיה להשיג עבודה

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות, תאחלו לי בהצלחה P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים