עבור לתוכן

בעיה עם הצ'יפ ATI SB600. המחשב לא מזהה USB 2.0 אלא רק USB 1.1.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

במחשב הזה, כן - שניהם לא מגיבים (חשמל מגיע אליהם כי הנורה האדומה של הסטיקים דולקת).

למחשב הזה מחוברים מודם ומדפסת, שניהם עובדים פיקס.

דיסקאון קי והמודם ALE צורכים חשמל מן המחשב ועובדים כראוי.

הבקרים צורכים חשמל מן המחשב ולא עובדים (הנורה של האנלוג פועלת).

פורסם
  • מחבר

חברים, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש WinXp Sp2, מכיוון שלא היה ברשותי את הדיסקים עם הדרייברים

הורדתי מהאתר MSI והתקנתי את הדרייברים החשובים, חיברתי את הבקר לUSB, והתופעה חוזרת על עצמה.

אני מקבל הודעה בחלון משורת ההתחל שהמחשב זיהה "USB Joystick" והממשק HID מוכן לפעולה והוא מותקן כראוי, אך בפועל

מה שקורה זה שהוא שוב לא מגיב. למישהו יש פיתרון?

זה לא נראה לי הגיוני שלוח אם חדש (יחסית כמובן) לא יכלול יציאות USB 2.0.

ושאלה נוספת:

מישהו כאן מכיר את השירות MSI Live Update ויכול להמליץ/לא להמליץ עליו?

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloadfile&dno=4862&type=utility

אני חושש מכך שזה יהרוס לי חלק כלשהו במחשב.

פורסם

זה לא קשור לUSB2

אין בעיות של תאימות אחורה וקדימה

כנראה יש לך בעיה אחרת וזהו

תשתמש פשוט בUSB מאחורי המחשב

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזה היה ברור מאליו, אבל אם זה לא היה מובן כל הנושא אז אומר את זה שוב, אני מדבר על כל חיבורי הUSB שיש על גבי הלוח אם/מחוברים אליו.

פורסם

אז אולי משהו בביוס אבל אין לי מושג על הגדרות בביוס

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הלכתי שלשום לאייבורי, החליפו לי לוח אם.

כנראה הבעיה היא בלוח אם, גם בחדש הבעיה קיימת ולפי מה שאני חושב זה הבעיה בלוח אם (MSI כמובן, מי אם לא אחרת) יש כנראה אי תאימות או משהו.

הוא בדק אצלו ב3 מחשבים נוספים במעבדה, ב1 יש אותה בעיה עם הג'ויסטיק וב2 האחרים הבעיה לא הייתה קיימת. הוא בעצמו לא ידע מה הסיבה לכך.

כנראה שנתקעתי עם לוח אם עם מגבלה כזו מעצבנת :/

טוב חבר'ה, הורדתי את התוכנה USB info וכמו האוורסט, גם היא מראה לי שיש 8 יציאות USBב במהירות 1.1 ו10 לא פעילים במהירות 2.0

לפי הדף יצרן הבנתי שהצ'יפ (יש לי 2 בלוח אם: North Bridge: ATI RC410(L) + South Bridge: ATI SB600) שאחראי על הUSB הוא ATI SB600.

נכנסתי לדף יצרן שלו ( http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_14603_14620%5E14623,00.html ) ושם אני רואה שיש 10 חיבורי USB.

בקיצור, אני חושב שעליתי פה על קצה חוט..

אני רק צריך את העזרה שלכם איך להמשיך מכאן הלאה..

אגב, נראה לי שהוא מזהה את הבקר אך לא רגיש ללחיצות בכפתורים מהסיבה של הפרשי המהירויות בין USB 1.1 לUSB 2.0

USB 1.1 - 12Mbits/sec.

USB 2.0 - 480Mbits/sec.

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה בגלל שאני לא רואה כאן היענות ועזרה מצד המנהל, ומשתמשים שעזרו כאן בעבר. כבר התייאשתי לבדוק כאן אם מישהו עזר.

עזרה אחרונה לפחות שאני ארצה זה לראות אימייל של חברת MSI, חיפשתי באתר שלהם ואני לא מוצא אימייל לתמיכה טכנית.

אם כאן אנשים לא יודעים מה הבעיה ואיך לעזור, ובאייבורי גם לא יודעים, אז אני מקווה שלפחות בחברה ידעו לעזור לי.

מישהו יכול להשיג/לבדוק לי באתר שלהם מה האימייל לתמיכה טכנית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים