פורסם 2008 באפריל 517 שנים אני מזהה את מייקל מיורס מ"HALOWEEN" גייסון מ"יום שישי ה13" שתי בובות שלזכר קוראים צ'אק(אם אני זוכר נכון)- אממ שחכתי מה שמו של הסרט צעקה פרדי-"סיום ברחוב אלם" אתם?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים הליצן מ- "IT"ג'ק ניקולסון מ"הניצוץ"בפינה הימנית למטה "מגרש השדים"אנתוני הופקינס מ"שתיקת הכבשים"פרנקנשטיין
פורסם 2008 באפריל 517 שנים IT הליצן pinhead מhellraiser nosferato הערפד דרקולה הצעקה creature from the black lagoon אלפרד היצ'קוק קנדי מן army of darkness עוד דמויות מה hellraiser צ'אקי והכלה שלו מגרש השדים פרנקנשטיין
פורסם 2008 באפריל 517 שנים ערפד כלשהוא פרדי קרוגר, ג'ייסון, צ'אקי, הצעקה, האיש המגעיל מ-HellSailer או איך של אומרים את זה... והילדה מהצלצול. MuTaTiOn.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים דרקולה ברוס הגיבור מהסרטים של Evil Dead בינתיים חסר לי את הטורף ואת החיזר מהנוסע השמיני -אבל אני יחפש יותר
פורסם 2008 באפריל 517 שנים לא יודע איך פספסתם אבל הזבוב - מחודש (זה עם ג'ף גולדבלום), מתחת למסור של המנסרים מטקסס ופסיכו הדמות שמאחורי הוילון אהה כן והפרש ללא הראש מסליפי הולו
פורסם 2008 באפריל 517 שנים לא זוכר את השם אבל הסרט עם האיש הבלתי נראה ממש מתחת למסור של המנסר מטקסס.הדמות של הרוצח בהאלווין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.