עבור לתוכן

אולגה

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה ממש ישן, אבל היום עשיתי למישהו את הקטע של אולגה בטלפון (אתה מתקשר, מבקש את אולגה ועונה לך אחד רוסי שמקלל אותך).

בקיצור, הוא לא הכיר את זה. עשיתי לו את זה איזה 6 פעמים, והוא לא תפס את הקטע. אל תשאלו איך הוא קילל אותו בחזרה, כאילו שהוא באמת מדבר עם מישהו.

אני נשפכתי, ממש קרע אותי! :lol: בסוף לא יכולתי יותר, אמרתי לו "תעזוב, אל תתקשר יותר, בסוף הוא עוד יבוא לפה". עד עכשיו הוא לא יודע שזה לא אמיתי. :P

עשיתי את זה לעוד אנשים מזמן, וגם ראיתי אחרים שעשו להם, אבל זה היה הקטע הכי קורע.

בכל מקרה, הבנתי שיש קטעים חדשים של "אולגה 2" ושל "ז'קלין". :D

מישהו מכיר את זה? ::)

אשמח אם תעלו אותם לפה, וגם קטעים מצחיקים אחרים שאפשר לשים בסלולארי.

פורסם

בא לך להסביר WTF?

מההתחלה, בבקשה.

פורסם

^ הוא הסביר:

(אתה מתקשר, מבקש את אולגה ועונה לך אחד רוסי שמקלל אותך).

lol אני זוכר שכשעשו לי את זה לקח לי בדיוק 5 שניות לקלוט שזה מוקלט ..

בכל מקרה אם יש למישהו "אולגה 2" שישתף :D

יש גם את זה עם המילואים, "שלום , זוהי הודעה מוקלטת, נקראת לשירות מילואים בן 30 יום בלה בלה, עלייך להתייצב מחר בשעה כך וכך בבבסיס כך וכך" שנשמע ממש אמיתי, עשינו לאחות של חברה שלי התקף לב עם זה כשחבר שלה אמר לה "תעני לפלאפון שלי" :hat:

פורסם

הלו הלו .. דברו יפה על אולגה טוב?

(זאת סבתא שלי,ולא היא לא רוסיה)

וגם ככה אנחנו קוראים בחברה אחד לשני

פורסם

^^

:kopfpatsch:

אם מישהו צריך להתקומם אז זה הרוסים, וכמו שאתה רואה, אף אחד לא מתקומם ::)

יש גם את זה עם המילואים, "שלום , זוהי הודעה מוקלטת, נקראת לשירות מילואים בן 30 יום בלה בלה, עלייך להתייצב מחר בשעה כך וכך בבבסיס כך וכך" שנשמע ממש אמיתי, עשינו לאחות של חברה שלי התקף לב עם זה כשחבר שלה אמר לה "תעני לפלאפון שלי" :hat:

ווי זה נשמע ענק :lol: :lol:

פורסם

הלו הלו .. דברו יפה על אולגה טוב?

(זאת סבתא שלי,ולא היא לא רוסיה)

וגם ככה אנחנו קוראים בחברה אחד לשני

מה?

גם אני זוכר שהתקשרנו לאולגה, היה לי גם את המספר שלה וגם הקלטה של ההודעה בקובץ AMR.

פורסם

חחח אני זוכר עשו לי את זה ובן אדם התחיל לקלל אותי התחלתי לקלל אותי ברוסית בחזרה

חחח יש גם את זקלין שהבן אדם אומר זקלין מזדיינת חחחח גם זה ענק

פורסם
  • מחבר

נו, תעלו לכאן את הקבצים האלה, בבקשה.

cleric, יש לך את הקטע של המילואים? זה נשמע דבר טוב (קצת אכזרי). אבל, לא ברור לי איך עושים את זה, הטלפון הרי לא מצלצל. נראה לי רק שמישהו צריך להיות במקום אחר, להתקשר לבנאדם וכשהוא עונה אז להשמיע לו את ההקלטה. הבעיה היא שהוא לא יכול לראות את הפנים שלו.

פורסם

לא אין לי, יש אותו לחבר .. זה קובץ סאונד, אתה פשוט מתקשר לקורבן מטלפון אחד, ובמכשיר אחר עם הקובץ אתה מפעיל את הקובץ על ספיקר ומקרב לטלפון שמחייג.

עשינו לה את זה בזמן שהיא וחבר שלה הלכו ברגל ברחוב לכיווננו ככה שראינו את ההיסטריה שלה מרחוק :smile1:

פורסם

חחח כשהייתי בצבא נתנו לאחד מהחוגרים להתקשר לאולגה והוא התחיל לקלל אותו אני לא אשכח את זה בחיים הוא אמר לו ככה: תקשיב טוב יא חתיכת מטומטם אל תדבר אלי ככה... בשלב הזה כולנו היינו על הריצפה והוא הבין שמשהו לא בסדר.

פורסם

בא לך להסביר WTF?

מההתחלה, בבקשה.

עדיין לא הבנתי :\

:nixweiss:

פורסם

יש לי תמספר אבל עכשיו הוא לא עובד,בכל מקרה מדובר במשיבון מוקלט,אבל מוקלט טוב.

אומרים לך להתקשר ולבקש את אולגה

ומי שעונה לך עונה כזה "את מי?"

ואז יש מספיק זמן של שקט שבו אתה אומר "את אולגה"

ואז המשיבון"את אולגה? תקשיב יא חתיכת בלה בלה בלה"

מקלל אותך מפה עד להודעה חדשה.

הקטע זה שזה מוקלט טוב עם רווחים שבהם יש שקט בול בתזמון שיוצא שלוקח לך זמן לקלוט שזה הקלטה

פורסם

אז אנשים מתחילים לקלל חזרה? איזה דפוקים... במקרה הגרוע הייתי שותק פשוט.

פורסם
  • מחבר

^^^

נראה לך? אתה מתקשר בתמימות ומבקש את אולגה בצורה מנומסת. הבנאדם בצד השני שואל אותך "את מי?" (כאילו הוא לא שמע), ואתה שוב אומר בצורה מנומסת "את אולגה". ברגע שאתה אומר את זה, הוא נדלק עליך מקלל אותך מפה ועד הודעה חדשה, מאיים עליך שיחתוך לך את הביצים אם תעיז להתקשר שוב פעם, וממשיך לקלל אותך. אני רוצה לראות אותך נשאר שליו במצב כזה, ולא מתחיל לקלל אותו בחזרה או לפחות לצעוק עליו. כאילו, למה מי הוא שמקלל אותך? אתה היית בסדר ודיברת בנימוס. מה שכן, מי שלא מבין שזו הקלטה אחרי השיחה השנייה או השלישית הוא ממש דפוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים