עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מסך ''19 למשחקים עד 1200 שח

Featured Replies

פורסם

כל כך הרבה מסכים מציפים את השוק ואני לא יודע מה לבחור.

מה שכן זה חייב להיות LCD 19 אינץ', שיהיה איכותי בעיקר מבחינת צבעים וניגודיות ויהיה עם חיבור DVI.

עברתי על המאמרים פה באתר והבנתי שנתונים כמו זמן תגובה וניגודיות משתנים לפי היצרן ואי אפשר להשוות כמו בן אדם,

אז אני סומך על המילה שלכם בעניין הזה.

השימוש של המסך הוא כללי, אבל בעיקר משחקים ואיכות [והרי פועל יוצא ממסך טוב למשחקים זה שהוא טוב גם לאינטרנט וקריאה וכאלה לא?].

עוד דבר, לאחותי יש LG 1932S כבר כמה זמן והוא אחלה מסך, בזמנו הוא עלה 2000 ש'ח וכאשר השתמשתי בו אצלי בעריכת וידאו וגרפיקה

[אפטר אפקטס, פוטושופ פרימייר וכאלה] הוא נתן רמת צבעים יוצאת מהכלל ותמונה מעולה, למרות שהוא פנל TN [הבנתי שהוא אמור להיות פחות איכותי?].

אז לסיכומו של עניין מצידי שיהיה פנל TN ועם נתונים כאלה ואחרים, העיקר שיתן תמונה עם צבעים אמיתיים וניגודיות טובה.

דבר שפחות חשוב אבל עדיין משפיע זה ארגונומיה- אם יהיה מבחר אז עדיף זה שאפשר לכוון אותו בנוחות.

אני גם לא מעוניין במסך רחב או Pivot, והתקציב עד 1200 שקל.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אם לדעתך הסובייקטיבית ה-LG 1932S נותן רפרודוקציית צבע טובה מספיק לגרפיקה, זה כנראה בגלל שעוד לא יצא לך להשוותו מול מסכים מבוססי פאנל איכותי יותר (TN אינו מתאים לגרפיקה בגלל אי יכולתו לתת רפרודוקציית צבע מלאה ואחידה בכל שטח המסך). היום גם מסך שעולה כ-1100 ש"ח כמו LG L1953TR יתאים למשחקים בצורה טובה מאוד - ובכל זאת אין הוא נחשב לאיכותי לעריכה גרפית, כמו עוד מסכי TN 19", גם כאלו שעולים 2400 ש"ח.

כך שאם לא תעלה בתקציב לפחות ל-1600 ש"ח, לא תפגוש במסכים שונים באיכות התמונה שלהם מה-LG שאתה מכיר.

פורסם
  • מחבר

טוב בכל מקרה מה שרציתי להגיד שאני מסתפק במסך שהרמה שלו היא לפחות כמו זה שהזכרתי, ואם הוא יותר טוב [אפילו בקצת] אז יופי.

ואני מזכיר שגרפיקה זה שימוש די שולי.

פורסם

בתקציב שלך יש את ה-L1953TR של LG שהזכרתיו. הוא יהיה מספיק מהיר לשימושים שלך כמו מסכי TN יותר יקרים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההעינות, המסך נראה לי טוב

האם הוא כולל חיבור DVI ?

וגם האם בתוספת של 100 עד 200 שח ניתן למצוא משהו יותר טוב משמעותית? [אפילו מבחינת ארגונומיה]

פורסם

DVI קיים ב-L1953TR .

ב-1200 ש"ח יש מסך מבוסס פאנל VA עם ארגונומיה ואיכות תמונה, שמזכירות מסכי 19" איכותיים יקרים יותר: Philips 190P7EG בפלונטר או IQPC. לא לכל המשחקים הוא מוצלח, כי מנגנון פיצוי זמן התגובה שלו לא מכוייל מספיק טוב למשחקים מהירים מאוד אלא לאיטיים כמו oblivion. לסרטים הוא מרשים עם זוויות הצפייה, עומק השחור ותפוקת הצבעים. את הרושם הזה קיבלתי מפה.

אם משחקי FPS מהירים אכן מעניינים אותך, יש לך ב-1400 ¤ כמה מסכי TN

Samsung 932B, שייתן לך איכות תמונה מעט טובה יותר מה-L1953TR ונגישות לכפתורי הבקרה (ב-LG הם חבויים מאחורי המסך). Samsung 943B נותן ארגונומיה יותר נדיבה מה-932B ומ-L1953TR.

היום ב-1400 ¤ למשחקים, אם יש כרטיס מסך חזק מספיק לכך וגם מקום על השולחן, לא כדאי לרכוש מסכי 19" TN, מכיוון שגודלם מסרס את חוויית המשחק, ואותו סכום יכול לאפשר לך לרכוש את אחד המסכים, שהומלצו בביקורת ההשוואתית של מסכי 22" לאתר.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין במסך יותר גדול מ19', וגם לא ברחב לכן ה22' לא באים בחשבון [וגם הכרטיס מסך שלי לא כזה חזק, רק GeForce 8500 GT].

אז אני מצמצם את הבחירה שלי בין ה LG 1953TR או Samsung 932 B.

מבחינת איכות כללית ובעיקר איכות תמונה צבע וביצועים, איזה מהם יותר שווה?

בכמה האיכות של הסמסונג עולה על הLG? מספיק כדי להצדיק את העלייה במחיר?

פורסם

בביקורת של 19" פשוטים 932B נבחן מול L1960TR ולא L1953TR. אי אפשר להשליך כיול צבעים וטמפ' צבע ע"י היצרן של דגם מסויים ביחס לדגם אחר שלו באותו גודל, לכן קשה לענות על שאלה זו. מצד שני 932BF נבדק ב-Xbit, ועליו נאמר כי הוא גירסה מעודכנת של 932B (הוסיפו אפשרות לניגודיות דינמית והכלילו מנגנון לפיצוי זמן תגובה RTC). בביקורת ההשוואתית שלהם ל-932BF גם ה-L1953TR נבחן, ושם נאמר כי ה-L1953TR לא יותר גרוע מה-932B במאפייני התצוגה שלו. מה שברור הוא שהנגישות לכפתורי השליטה ב-932B הרבה יותר נוחה.

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7.html

אם העניין של הנדסת אנוש באמת חשוב לך קח 932B בלא יותר מ-1380 שקלים, אבל שים לב אל ה-940T של סמסונג. המסכים הללו הם מעפנים באיכות התמונה לעומתו בגלל פאנל ה-S-PVA שלו. הוא עולה כ-1600 בפנדה. רק אם הקוד שלו LS19HATESQ כדאי לקחתו (ולא כאשר הקוד LS19HATES7 מה שאומר שהוא ישן ולא מתאים למשחקים מהיותו איטי למדי בגוונים הכהים).

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה רבה עזרת לי מאוד, אני אלך על הLG תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים