עבור לתוכן

צריך מסך מחשב 20 אינטש למשחקים בערך 1500-1700

Featured Replies

פורסם

מצאתי מסך של DELL 2009W הוא עם פאנל TN ו5MS איך הוא? (הוא גם נראה טוב!)

אני הולך לקנות אותו מארה"ב (אם אתם ממליצים לי) ואחרי מיסים ומכס הוא יוצא לי 1184 שקל בערך.

אם הוא לא טוב אתם מוזמנים להמליץ לי עם מסכים רחבים אחרים.

פורסם

אם אתה מחפש מסך למשחקים ואין לך בעיה עם החסרונות של TN, כנראה שתרצה ללכת על מסך "22 ולא על מסך "20. אתה מעוניין באופציות נוספות לרכישה בארה"ב או בארץ?

פורסם
  • מחבר

בארה"ב! ועד כמה משמעותי הפאנל של ה TN?

ואיך המסך של הDELL שנתתי למעלה?

פורסם

יש אנשים שלא מפריעים להם כל כך החסרונות של TN. אתה תצטרך לראות בעצמך בשביל להחליט.

בנוגע ל-2009W, מכלול צבעים מורחב במסך מהסוג הזה יכול להיות מאוד בעייתי ולדעתי הוא מהווה קנייה גרועה למדי.

יש שני מסכי "20 איכותיים ברמת המחיר הזו, ה-2007WFP (של Dell) וה-LP2065 של HP.

אם אתה מחפש TN, אז כמו שכבר הצעתי אפשר ללכת על מסך "22 כגון ה-VX2255 של Viewsonic.

פורסם
  • מחבר

הטכנולוגיה הולכת ומתקדמת עם הזמן אז אני לא רואה סיבה להשקיע הרבה כסף על מסך מצוין שעוד חודש המחיר שלו ירד ויצא משהו יותר טוב.

הDELL 2009W עולה לי בסביבות ה1000 שקלים והוא נראה טוב אז אני הולך עליו. המסך מיועד רק למשחקים ופאנל TN טוב בשביל זה.

בקשר לצבעים מה תהיה הבעיה ? במה זה יבוא לידי ביטוי תוספת הצבעים?

פורסם

הטכנולוגיה הולכת ומתקדמת עם הזמן אז אני לא רואה סיבה להשקיע הרבה כסף על מסך מצוין שעוד חודש המחיר שלו ירד ויצא משהו יותר טוב.

באותו אופן אפשר להגיד את המשפט הזה על מעבדים, לוחות אם, זכרונות, כרטיסי מסך, מכוניות, שעונים ותנורי מטבח. והמשפט הזה אף פעם לא ישקף את המציאות.

הכי אפקטיבי אם תסתכל על המסך בתצוגות עם השימושים שלך ואם הוא מתאים לך אז קנה אותו, ישנם אנשים שלא מסוגלים לשמוע אפילו דיבור על "Twisted Nematic" ומצד שני יש אנשים שלא רואים הבדל. תגלה לבד לאן אתה שייך.

פורסם
  • מחבר

אין כרגע את המסך בארץ, הוא חדש בארה"ב. אני נראה לי קונה אותו.

תודה על כל העזרה!!

פורסם

קח בחשבון שמסכים הם אינם כמו חומרה למחשב, אם אתה רוכש מסך טוב הוא תמיד יהיה טוב, זה נכון שיהיו טובים יותר, אבל תמיד תראה בו מצוין, זה לא כמו מחשב שאתה רוכש ואחרי כמה זמן האפליקציות והמשחקים דורשים מחשב חזק יותר ואתה נתקע עם מחשב איטי כאשר אתה מנסה להפעיל את מערכות ההפעלה החדשות והכול... מסך תמיד יהיה אותו הדבר

פורסם
  • מחבר

אתה צודק במה שאתה אומר אבל אני בחור בן אדם שכל שלוש שנים מחליף מסך מחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים